На пазар във Варна - 13

• 54 978
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • York
Съвсем не по темата, но да питам дали може да ми препоръчате невролог за преглед и изследвания на съпруга ми по ЗК? ЛК препоръча Наумов в Терапията, но не откривам мнения за него  newsm78

# 76
Къде мога да открия метален сапун/за неутрализиране на мизирми/? Преди празниците гледах в сайта на Генезис, сега не отривам. В магазина на Солинген някой забелязвал ли е такоз нещо?

# 77
  • Варна
Един въпрос, леко встрани от темата : Има ли тук някой, който да пазари от Ларедут? И дали е съгласен да съдейства за поръчка?

# 78
Alanis  http://oblekla.com/contact_us.php?ishopid=ro8fr444s5nkmqun7j53pc2rtl8phg2j сайта с детските облекла, доста по-беден е от магазина, ще видиш и точния адрес. Успех и дано намериш нужното ти  bouquet

# 79
  • Варна
Един въпрос, леко встрани от темата : Има ли тук някой, който да пазари от Ларедут? И дали е съгласен да съдейства за поръчка?

Пиши ми на ЛС ако искаш.

# 80
  • Варна
Здравейте момичета.Някой знае ли , къде във Варна мога да купя продуктите на body shop.Благодаря предварително.
Или ако имаш познати на летището  Simple Smile

# 81
Да ви следя  Simple Smile

# 82
  • София
някой беше питал за обзавеждане за баня и бяхме препоръчали няколко момичета "Сторгозияпласт". Шоурумът им се е преместил на ул. "Цар Освободител" (на реда на м-н Рая). Днес случайно минах от там и видях витрината. Съжалявам, че подведох някой с адрес на стария им офис, но обзавеждах баня преди 5-6 години и това пишеше на гаранционната ми карта  Embarassed

На същия ред (почти до м-н Рая) има някакъв Outlet на итал.бельо и чорапогащници. От витрината изгледаха много добре, а и доколкото видях цените са приемливи, някой да има отзиви?

# 83
На същия ред (почти до м-н Рая) има някакъв Outlet на итал.бельо и чорапогащници. От витрината изгледаха много добре, а и доколкото видях цените са приемливи, някой да има отзиви?
Аз  bowuu. Цените са много хубавки - 8 лв. плътни и не толкова плътни фигурални чорапогащници - минали колекции, нооо някак си не вярвам някой да зебележи този факт за неактуалността Simple Smile.
Плътни изчистени - 4 лв. Simple Smile.
Бельото не е кой знае какво, поне според мен, малко разнообразие - цени, по-скоро нормални, отколкото ниски, клинове няма кой знае какви, но за чорапогащниците си струва  Peace.

# 84
  • София
Аз  bowuu. Цените са много хубавки - 8 лв. плътни и не толкова плътни фигурални чорапогащници - минали колекции, нооо някак си не вярвам някой да зебележи този факт за неактуалността Simple Smile.
Плътни изчистени - 4 лв. Simple Smile.
Бельото не е кой знае какво, поне според мен, малко разнообразие - цени, по-скоро нормални, отколкото ниски, клинове няма кой знае какви, но за чорапогащниците си струва  Peace.

bouquet ще го посетя тези дни. Днес нямах възможност да вляза да разгледам, з-то бях с малкия.

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 18:47 от missence

# 85
Alanis  http://oblekla.com/contact_us.php?ishopid=ro8fr444s5nkmqun7j53pc2rtl8phg2j сайта с детските облекла, доста по-беден е от магазина, ще видиш и точния адрес. Успех и дано намериш нужното ти  bouquet

Nadina, още веднъж много благодаря! Hug

# 86
  • Варна
Къде мога да открия метален сапун/за неутрализиране на мизирми/? Преди празниците гледах в сайта на Генезис, сега не отривам. В магазина на Солинген някой забелязвал ли е такоз нещо?
Гледах преди няколко дни в един китайски сайт  Mr. Green Чудех се дали изобщо има такова действие. Сега като виждам, че има интерес ... замислям се  Thinking

# 87
  • София
Гледах преди няколко дни в един китайски сайт  Mr. Green Чудех се дали изобщо има такова действие. Сега като виждам, че има интерес ... замислям се  Thinking

http://www.bestshopbg.com/product.php?printable=Y&productid=35641

# 88
Да, точно този имаше в Генезис. Ако не намеря, ще спра да готвя Simple Smile
Имам чорапогащник от този магазин- възможно най- кичозният/на маргаритки Grinning/, но още не съм го обувала.

# 89
  • Варна
някой беше питал за обзавеждане за баня и бяхме препоръчали няколко момичета "Сторгозияпласт". Шоурумът им се е преместил на ул. "Цар Освободител" (на реда на м-н Рая). Днес случайно минах от там и видях витрината. Съжалявам, че подведох някой с адрес на стария им офис, но обзавеждах баня преди 5-6 години и това пишеше на гаранционната ми карта  Embarassed

Да и аз съм доволна.Май ги следвам почити от година по рано магазина им беше до Мак Драйв. Дори преди дни ги посетих отново за 20лв си купих 4 чорапогащника цветни дебели тънки фигурални след като предния ден се оръсих за един боклук,който се скъса още при обуването от кварталната чорапогащница.
Бельото им по-рано беше хубаво,но в никакъв случай евтино сега признавам нямах време да разглеждам може да са занижили качеството така,че ще се радвам следващия посетил ги да сподели още едно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт