болест на Хашимото и бременност

• 363 592
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 2 595
Начев преглежда в ендокринологията в Майчин Дом. Мисля че без часове, отивате и чакате. Обадете се да ви информират, ако друг не се включи тук.

# 2 596
Вярно е за Начев, че работи без предварително записани часове в Майчин дом. Ендокринологията е на долния етаж под медицинския център, който се намира в по-ниската сграда. Даже май има и упътваща табела някъде отвън.

А на телефоните никой не вдига, или поне аз не съм имала успешно свързване с тях.

# 2 597
В ниската сграда на Майчин дом , приземен етаж май се води,без часове, отивате рано и чакате. Това му е тел.0888896843

# 2 598
Здравейте ! Има ли тук жени, забременели с Хашимото и гръдни импланти 🤗Питам, тъй като аз имам, но съм се вкарала във филма, че ми влошават Хашимотото и съответно пречат за забременяване..

# 2 599
В ниската сграда на Майчин дом , приземен етаж май се води,без часове, отивате рано и чакате. Това му е тел.0888896843
Благодаря за информацията! Работи ли с направления или е само платен прием?

# 2 600
Плаща се! Аз ходех при него през бременността преди 12г. Сега,мисля , нищо не се е променило. Първия преглед е малко по- скъп. После проследява всеки месец, случвало се е да звънна да обсъдим рез.по тел. Аз останах цялата брем. на една доза, след като в самото начало ми увеличи двойно дозата преди забр., но не при всеки е така.

Общи условия

Активация на акаунт