Машина за хляб-38 част

• 50 295
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Да пеках на дългата програма.Утре продължавам с опитите надявам се успешни.
Много помощ получих тук за което сърдечно Благодаря.Утре пак.
Лека вечер

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 01:07 от babaitka

# 496
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И на теб лека вечер.

# 497
  • Балчик
Да, и за мен час или час и нещо е малко. Тази програма я ползвам за екстрени случаи, ако случчччйно няма хляб и ми трябва спешно. Оптималният за мен вариант е 2 часа и нещо- в различните машити минутите варират. Peace

# 498
Момичета, на някой случвало ли му се е да се "изтрие" покритието на купата. Уточнявам, не съм търкала с никакви абразивни препарати, даже грубата страна на гъбата не съм използвала. Препаратът, който използвам е Ехо Хидробалсам - белият (ако има някакво значение). Снощи, след като извадих хлебчето, и видях че е нарушено тефлоновото покритие в долната част на купата Sad

Обадих се в сервиза на Аляска и ми казаха, че трябва да я видят, но е много вероятно това да не бъде покрито от гаранцията Sad А нова купа струвала към 60лв Sad Ако е така, по-добре нова машина да си купя Sad Много ме е яд. Ако някой знае от къде може да се купи нова резервна купа на по-прилична цена, моля да каже  Praynig

# 499
simba21  Аз имам същия проблем. И моята е Аляска.
По същия начин ми се е изтрило покритието на една от стените, ниско долу. Моята не е в гаранция и мен ме застреляха с тая цена на контейнерчето.  ooooh!
Ако е в гаранция, занеси я може и да я сменят.
Аз си правя хляб в нея все още но ... не знам чудя се какво да правя. Не ми се купува нова, защото тъкмо свикнах с аляската, пък и си е хубава. Но пък и 60 лв, за казанче само ... Не знам и аз.

# 500
simba21  Аз имам същия проблем. И моята е Аляска.
По същия начин ми се е изтрило покритието на една от стените, ниско долу. Моята не е в гаранция и мен ме застреляха с тая цена на контейнерчето.  ooooh!
Ако е в гаранция, занеси я може и да я сменят.
Аз си правя хляб в нея все още но ... не знам чудя се какво да правя. Не ми се купува нова, защото тъкмо свикнах с аляската, пък и си е хубава. Но пък и 60 лв, за казанче само ... Не знам и аз.

Аз не смея да пусна сега нищо вътре  newsm78 Явно на Аляските там им е слабото място Sad В началото на януари я взехме, даже месец не изкара преди да се скапе Sad
То каква е гаранцията, че ако се охарча все пак за втора купа няма да се случи същото и с нея.... Някой друг с Аляска от тук пишещите има ли?

Ще я занеса в сервиза другата седмица и ще пиша какво е станало.

# 501
И аз съм със Аляска от септември,но все още нямам проблем със казанчето.По принцип тука се говореше за цени около 35лв.,но не за конкретния вид.По принцип казанчетата и перките май не влизали в гаранцията защото са подвижни части.

# 502
  • Враца
На мен ми смениха казанчето на Мулинекс-а на тредия ден, но проблема беше , че по незнайни причини са му се разбили лагерчетата. А те са капсуловани, няма как да съм го сторила аз Simple Smile)
А на Таурус-а , опуснахме казанчето и тефлоновата част се пообели, ама пак си го ползваме , няма да го изхвърля сега пък  Tired

# 503
На мен ми смениха казанчето на Мулинекс-а на тредия ден, но проблема беше , че по незнайни причини са му се разбили лагерчетата. А те са капсуловани, няма как да съм го сторила аз Simple Smile)
А на Таурус-а , опуснахме казанчето и тефлоновата част се пообели, ама пак си го ползваме , няма да го изхвърля сега пък  Tired

Е нали уж било вредно да се ползва нарушено тефлоново покритие  newsm78 Най-много да си я ползвам, за да си меся тестото и после да изсипвам готовото тесто във формички и да си пека хляба отделно. Уф не знам ....

А тези контейнери унифицирани ли са за всяка марка? Няма ли вероятност да пасне на моята машина контейнер на друга марка  newsm78

# 504
  • Враца
Вредно е да , ама като е на 1 месец , как да я изхвърля  ooooh!
дала съм заявка за ново казанче , ама до момента няма отговор.

Нямам представа дали стават от различните модели, предполагам, че като цяло не , но може да има съвпадения.

Ти като месиш тесто, то кактовто има да пада, ще си падне в него, така че почнеш ли да месиш, направо си печи там  Peace

Знам ли  ooooh!

# 505
Ох момичета, сега се обаждах на един друг телефон, сервиз на Аляска във Варна.
От там ми казаха пък, че нямало никакъв шанс да поръчам казанче за нея. Просто нямало. Ако съм искала, по-разумно било нова да си купя.
телефона е: 052/ 33 48 48 Ако някой се интересува.
Звънях на сервиз в София и от там ми дадаха номера за Варна.
За София е 02/ 9311233

Не знам какво да правя. Доста се е изтрило покритието на казанчето.
Навита съм ако някой има счупена аляска BM2600 да купя казанчето ако е здраво.
Хич не ми се сменя машинката, заради някакво казанче (то е основно де). Каква хубава коричка си прави отгоре...
Дали няма да пуснат някоя промоция, че не ми се дават и много пари за хлебопекарна. Тази вече две години и нещо си ми служи вярно. И още може, само да й намеря казанче.

# 506
  • Балчик
Какво е казанчето ти? Сестра ми има неработеща ВМ 2000? Дали не е същото?  

# 507
Олеле те много любезни тези хорица от сервиза.

# 508
Джемма Вертикално с една бъркалка е. Мога да го снимам довечера като се прибера от работа (но след 11 часа) и да покажа снимка.

iv.elina Мдаа, дамата беше повече от "любезна". Даже в един момент си помислих, че все едно искам да ми го подарят.

Да се редактирам. Сега видях снимка на BM 2000 Сякаш нейното казанче е по-издължено.  newsm78
Благодаря все пак.   bouquet

п.п.
Може пък да си "изпрося" подарък за рожденния ден.  Crazy
Ако до тогава не си намеря казанче.

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 15:39 от kokoshinkata

# 509
  • Балчик
Да, хиризонтално е, с 2 бъркалки, жалко, защото ще го хвърля, можеше да послужи на някой.

Общи условия

Активация на акаунт