САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 59

• 84 590
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, моля за съвет!
Накъдрих една поръчка, в която сложих доста играчки - детето си хареса.
Общата сума ми става 156 евро.
Помагайте моля ви с код, който ще ми даде повече намаление?!

# 631
  • Пловдив
Виж,ако ти 1 поръчка спри се.Огледай добре нещата ако има от албанци ги пусни отделно.Ако има такива подходящи за намеление-пускай го около 55 евнро за да хванеш 30 евро намаление.А ако не ти е спешно за тях изчакай намалението да мине -тогава щ еима кодове за новата колекция

# 632
Kano,знам че е трудно да се орентираш особено в началото.Иска си доста четене на темата и пак може да не се справиш и аз понякога не се справям.Предлагам ти да пуснеш линкове на продуктите и понеже има много отзивчиви дами ще те посъветват кой е най-удачния вариянт за теб и какъв код да използваш.

48364 ми се хваща, но ми дава само подаръка без БД а имам 15 неща от албанците и от намаленията, какво да сложа, за да ми даде БД.
май няма в момента какво да сложиш за да ти се хване доставката.И аз го мъчих ама не ще и това си е.

Преди два дни правих какви ли не комбинации и накрая ми хвана БД и подарък с маратонките пума и тези:
http://www.laredoute.fr/vente-polo-manches-courtes-ado-garcon.as … =1&pos=21_n_n
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-longues-enfant-gar … =1&pos=66_n_n

# 633
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
48364 ми се хваща, но ми дава само подаръка без БД а имам 15 неща от албанците и от намаленията, какво да сложа, за да ми даде БД.

Пробва ли всички кодове за БД над 29 евро?

# 634
  • София
Привет!
Имате ли представа до кога са актуални кодовете 30/55+БД за колекция пролет/лято-2011 ?
Благодаря! Simple Smile

# 635
  • Пловдив
Привет!
Имате ли представа до кога са актуални кодовете 30/55+БД за колекция пролет/лято-2011 ?
Благодаря! Simple Smile
В блоговете на Алекс и Евка,не пише.Най-вероятно няма инфо.Но мен ,като ме интересува нещо относно кодове и го няма там,влизам в профила на Евка,чета и публикациите и ако има инфо-там ще е  Peace

# 636
  • София
Привет!
Благодаря! Simple Smile
В блоговете на Алекс и Евка,не пише.Най-вероятно няма инфо.Но мен ,като ме интересува нещо относно кодове и го няма там,влизам в профила на Евка,чета и публикациите и ако има инфо-там ще е  Peace

Благодаря sis7, и аз така правя и не задавам тук излишни въпроси, но в случая не намирам отговор до момента, именно затова пиша поста си.Надявам се някой да има информация, че да не съжалявам, че се помотквам после. Simple Smile

# 637
  • Пловдив
Благодаря sis7, и аз така правя и не задавам тук излишни въпроси, но в случая не намирам отговор до момента, именно затова пиша поста си.Надявам се някой да има информация, че да не съжалявам, че се помотквам после. Simple Smile
да се надяваме че ще има много такива кодове,че и по изгодни даже  Hug

# 638
Добро утро момичета  Hug
Някой има ли наблюдения подаръкът от този код 50121 - 30/55Е и подарък SAC A MAIN SAC CITY...............дава ли го по някое време наличен  Peace

# 639
36021 - БД над 29Е

# 640
# 641
Получих за рожден ден код за БД 34916 без условия , но не съм сигурна дали не е персонален трябва да се пробва. Офертата е валидна до 31/07/11 Peace

# 642
  • Пловдив
някой да е получавал мейл с такова съдържание?
Madame Dimitrova ,
Courez chez votre marchand de journaux: votre nouveau catalogue de La Redoute vous y attend… et pour vous,
il est GRATUIT …
et il vous réserve plus d’une surprise !
Dernières tendances et incontournables, idées déco, grandes marques, vous y trouverez tout pour passer la plus belle des saisons ! Et en plus, vous bénéficierez d’une offre découverte :
-30€ de réduction dès 55€ et de la LIVRAISON GRATUITE.*
Un conseil, allez-y vite… avant qu’il n’en reste plus !

Julie Areski
Responsable Relation Clients

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 11:06 от margoto1960

# 643
  • Където е сърцето
става въпрос за някакъв каталог,който като го поръчаш или вземеш ли нещо такова ще получиш много оферти включително и 30/55 +БД.Мисля че доста хора получиха това,но Ева каза че ние от БГ няма как да го получим.Отнасяло се само за французойките.

# 644
  • Sofia
Някой да знае код, с който да мога да намаля това http://www.laredoute.fr/vente-survetement.aspx?productid=3241923 … amp;source=search

Общи условия

Активация на акаунт