САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 59

• 84 541
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Joy Ако някой го закъса и подаръка стане изчерпан, мога да му подаря моята...

# 211
Код 73695 трябва да ми смъкне 35 евро от 60 евро. Поръчката ми е 62 евро и само ми маха доставката...  Rolling Eyes

# 212
На мен ми се хванаха на два акаунта, на третия не ми работят Sad

# 213
  • Там....където всичко е възможно ....
в моята кошница са 19 артикула само от зеления сектор, но ми дава само подаръка. доставката не Sad сутринта пуснах с единият без проблем. какво стана сега не знам

И при мен така

МОМИЧЕТАТА СА ПРАВИ.

Нито един код не ми лови за БД ,на нито един от 12 акаунта  Thinking Има ли някой с подобен проблем?

# 214
И на мен на 1 не ми работеше кода, а на другия само ми маха доставката, а трябва да намали с 35 евро. Дали пък сайта нещо прави грешки. Ох, надявам се да се оправи.

# 215
  • София
Код 73695 трябва да ми смъкне 35 евро от 60 евро. Поръчката ми е 62 евро и само ми маха доставката...  Rolling Eyes
Писа се, че хваща на 80 евро, но аз не съм пробвала...

в моята кошница са 19 артикула само от зеления сектор, но ми дава само подаръка. доставката не Sad сутринта пуснах с единият без проблем. какво стана сега не знам

И при мен така

МОМИЧЕТАТА СА ПРАВИ.

Нито един код не ми лови за БД ,на нито един от 12 акаунта  Thinking Има ли някой с подобен проблем?
StopНе викай, сега ще пробвам и ще снимам!
Сигурно щеше да е по-добре изобщо да ги няма тези кодове, щом при вас не работят, а?

# 216
 зелена чанта - Le sac Sweet Green -как изглежда тази чанта някой дали има снимка?

# 217
зелена чанта - Le sac Sweet Green -как изглежда тази чанта някой дали има снимка?
Има, има, ама иска и четене и гледане...обаче назад или очаквате ей така да се постват снимки на всяка страница!!

# 218
Има, има, ама иска и четене и гледане...обаче назад или очаквате ей така да се постват снимки на всяка страница!!

Ок няма значение,май не ви е особено приятно да помогнете,но никой и не ви кара,който иска!!!!!

# 219
Ева и с 80 евро не става...  Sad  Rolling Eyes Уфф така се бях зарадвала.

# 220
  • Там....където всичко е възможно ....
Код 73695 трябва да ми смъкне 35 евро от 60 евро. Поръчката ми е 62 евро и само ми маха доставката...  Rolling Eyes
Писа се, че хваща на 80 евро, но аз не съм пробвала...

И при мен така

МОМИЧЕТАТА СА ПРАВИ.

Нито един код не ми лови за БД ,на нито един от 12 акаунта  Thinking Има ли някой с подобен проблем?
StopНе викай, сега ще пробвам и ще снимам!
Сигурно щеше да е по-добре изобщо да ги няма тези кодове, щом при вас не работят, а?
Разбрах си грешката.Кодовете стават неактивни когато сложа евтините възглавници!!! http://www.laredoute.fr/vente-coussin-%28lot-de-2-ou-4%29-et-tra … minipdp=undefined

# 221
  • София
Като се спазват условията се ловят кодовете, а като ви мързи да четете, ще си плащате доставката Twisted Evil

И при мен така

Аз пък имам 18 артикула и кодовете ми ловят ! Heart Eyes Четете повече и пробвайте !
http://prikachi.com/images/387/2853387s.png
http://prikachi.com/images/389/2853389C.png
http://prikachi.com/images/387/2853387s.png

# 222
  • Пловдив
Понеже ме мързи да пробвам,Алекс,Ева и Теди ми ги пробват кодовете -всички ми ловят.Вече имам 6 поръчки-само за днес

# 223
  • София
Ева и с 80 евро не става...  Sad  Rolling Eyes Уфф така се бях зарадвала.
Значи артикула не става, дай линк да помагаме.  Peace

Ама момичета, от толкова време пазаруване, не научихте ли как да обяснявате , когато не "работи" даден код.
Ако не работи, значи няма да стане, а това, че не изпълнявате условията си е ваш проблем!
На кривата ракета космоса е крив, така се получава...

До снощи ревахте, че няма кодове!
Ето ви кодове, пак бучите.... то става трагично вече!

Kras8204 е права - евтините възглавници не позволяват задействането на кодовете.
В случая не става дума за четене или нечетене, знаене или мързел.
И кажи ми, моля те, каква вина имам аз и как мога да помогна, с какво кодовете са виновни? Естествено, че тъпата калъфка или възглавница от албанците няма дави задейства кода!

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 16:33 от Evа

# 224
  • Бургас
Точно до мързела опира, защото като имаш желание ще пробваш и ще слагаш и махаш артикули за да видиш дали ще се получи, а не да чакаш някой друг евентуално да го направи и да ти даде готово решение на проблема. Винаги е опирало до мързела в крайна сметка - дали за четене, дали за пробване, дали за обяснение...

Общи условия

Активация на акаунт