САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 59

• 84 395
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
  • София
от първа страница, дето е само за украса  -
"Червения сектор/червените страници или т.нар.албанци - Les Aubaines/ е за стари колекции, които са вече намалени и периодично променят % на намалението им. Те Не се влияят от кодове."

Всяко нещо и има изключения. Удобен за ползване ще е 33324 - намаля ти 10% допълнително щото обувките са Soldes и намалението е по-изгодно от БД в случая
Моля те само да не оставяш впечатление у потребителите, че точно правилото за албанците често има изключения!

Момичета, ама при вас е весело!  Laughing
Между другото, много от вас сигурно са засекли начина на "правене" на кодовете с подобно действие - а именно работещ код плюс или минус 8. Така сигурно Евка е налучкала 48372 (от 48364).

Можете да пробвате и сами - току-виж излезе още нещо полезно.
Освен тези периодични кодове за 10-15 % намаление върху всичко в сайта, което си пише и в условията на тези кодове... аз лично съм намалявала албанци с кодовете -35 от 35 евро, ама те даваха и БД.
И също така, всички знаят метода +/-8, но малцина си правят труда да го изпробват...
И тези малцина са тук (за мое голямо съжаление, някои от тях вече не влизат в темата), в тази тема и помагат на всички онези, които ги мързи да четат 2 поста над техния, та камо ли да пробват кодове!

Кодове 73709 и 73717 са за -35/60  и -60/150 евроевро и дава БД от Е/З 2010.
До 31.03.2011
Затова, ще помоля да не обобщавате и да не омаловажавате работата ни с кодовете.  Stop

# 376
Отговорено ти е веднага между другото Tired

получила съм код на фактурата си, той само за мен ли е или и за вас става?
ако става за всички ще ви го споделя Simple Smile

Предполагам ,че кода го има на всички фактури.
Ако трябваше да пазаруваме само с лично изпратени кодове ЛР щяха да фалират! Joy
Кодовете са всички ,стига да не е от персоналните.Тях обаче не изпращат по фактурите.
не знаех за това питам! сега като разбрах няма да се повтори  Satisfied

# 377
  • Бургас
Не разбрах кое не си знаела, ама както и да е - просто като питате нещо, поглеждайте дали не са ви отговорили преди да се цитирате и пак и пак... Peace

# 378
според вас има ли някакъв шанс тези маратонки да се намалят още

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-porsche-design … =2&prodsize=0
 или това

http://www.laredoute.fr/vente-gilet-zippe.aspx?productid=3241662 … =2&pos=59_n_n

# 379
35971 -  БД над 29 евро  Peace

# 380
  • София
61158 и 65943 нали нямат минимална сума? имат ли някакво друго условие за безплатна доставка

# 381
Някой знае ли как мога да намаля този анцунг Confused http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-sport.aspx?productid=3241 … =1&pos=18_n_n Благодаря предварително !  Simple Smile

# 382
Не знам дали е даван този код, Еви ще каже /феята на кодовете   bouquet /, след малко ще чета назад, но ми даде БД  без да се слагат чаршафи, кърпи.... -  73709 . Сега пробвах и друг - 73717 - БД и само с  един  артикул със знак солдес.
Благодаря  Hug  bouquet

# 383
  • София
Код 68888 - 10% допълнително върху всички артикули в сайта!
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b20827ebdac15582db
До 17.01.2011

# 384
  • София
от първа страница, дето е само за украса  -
"Червения сектор/червените страници или т.нар.албанци - Les Aubaines/ е за стари колекции, които са вече намалени и периодично променят % на намалението им. Те Не се влияят от кодове."

Всяко нещо и има изключения. Удобен за ползване ще е 33324 - намаля ти 10% допълнително щото обувките са Soldes и намалението е по-изгодно от БД в случая
Моля те само да не оставяш впечатление у потребителите, че точно правилото за албанците често има изключения!

Момичета, ама при вас е весело!  Laughing
Между другото, много от вас сигурно са засекли начина на "правене" на кодовете с подобно действие - а именно работещ код плюс или минус 8. Така сигурно Евка е налучкала 48372 (от 48364).

Можете да пробвате и сами - току-виж излезе още нещо полезно.
Освен тези периодични кодове за 10-15 % намаление върху всичко в сайта, което си пише и в условията на тези кодове... аз лично съм намалявала албанци с кодовете -35 от 35 евро, ама те даваха и БД.
И също така, всички знаят метода +/-8, но малцина си правят труда да го изпробват...
И тези малцина са тук (за мое голямо съжаление, някои от тях вече не влизат в темата), в тази тема и помагат на всички онези, които ги мързи да четат 2 поста над техния, та камо ли да пробват кодове!

Кодове 73709 и 73717 са за -35/60  и -60/150 евроевро и дава БД от Е/З 2010.
До 31.03.2011
Затова, ще помоля да не обобщавате и да не омаловажавате работата ни с кодовете.  Stop

Eva, този код 73709 много странно, не знам от къде, ама го имам записан в тетрадката  Embarassed от преди седмица и нещо, сигурно тук съм го видяла някъде, но срещу него съм записала БД талисийм, и тъй като снощи пусках риза за баща ми от тази марка го ползвах, и той даде БД, като сумата ми беше 23 Е ... искам да кажа, че явно условията му са по-обхватни, знам ли  newsm78 и ти сега като каза, че е 35/60 и малко ме хвана яд, че го издумках, а не го пазя за НК ....  ooooh!

# 385
tanitas, той не е за новата колекция, виж в условието пише че дава намаление от Е/З Peace

# 386
61158 и 65943 нали нямат минимална сума? имат ли някакво друго условие за безплатна доставка
Да има поне едно нещо от колекция Е/З в кошницата

# 387
Код 48364 ми даде БД и подарък - някакъв сак ROSE GRIS. Поръчката ми беше за 16Е и я прие и отрази в суивито веднаган  Peace

# 388
Има ли причина да не ми работи прозорчето за кодовете?Не ми дава да кликвам върху ok

# 389
  • Варна
Има ли причина да не ми работи прозорчето за кодовете?Не ми дава да кликвам върху ok

да, причината е че не си прочела какво пише в първия пост относно въвеждането на кодовете.

Общи условия

Активация на акаунт