И чака да ми мине, което става между втората и петата минута. Въобще не мога да се сърдя дълго, а уж раците сме били умпорити и злопаметни. За помненето - помня като слон, но не мога да се сърдя. И освен това и да мразя не мога.Така и не се научих.
И чака да ми мине, което става между втората и петата минута. Въобще не мога да се сърдя дълго, а уж раците сме били умпорити и злопаметни. За помненето - помня като слон, но не мога да се сърдя. И освен това и да мразя не мога.Така и не се научих.
като прочетох пост-а си осъзнавам, че май съм садо-мазо ..хах. все да има тръпка
трябва да се преорентирам към скорпионите май май
Имам опит с овен, ужасссс. Няма оправия, той с рогата, аз със щипките, никой не се дава. Иначе в
без забележки.
Накрая аз, като една типична Рачка, една вечер просто му се разплаках и той се стресна. "Сега за какво плачеш?!" "Ти не ме искаш 

" "Ама кой е казал такова нещо, аз много те харесвам и искам, но не знаех дали ти ме харесваш и не смеех да ти кажа"

Аз не бих се търпяла, т.е. не бих търпяла такова обсебване. Нечовешко е.
Хубавото е, че на мъжа му харесва. 
Аз не бих се търпяла, т.е. не бих търпяла такова обсебване. Нечовешко е.
Хубавото е, че на мъжа му харесва.
сте прави - от една порода сме и веднага се усещаме - имам поне 3 приятелки Рак . Препоръчани теми