Какво Ви беше изписано за задържане в начална бременност?

• 24 404
  • 70
  •   1
Отговори
# 15
Инжекции с Прогестерон-Депо и Папаверин на таблетки.

# 16
Утрогестан.

# 17
Не беше конкретно за задържане,а "за всеки слу4ай"-Папаверин Peace

# 18
Аз приемах Утрогестан до края на 3м.

# 19
Здравейте аз пих от 5 до 8 папаверин но-шпа и утрогестан от долу.После до 13 г.с. Утрогестан пак така мисля 4е него го изписват и при инвитро , така 4енезнам кой е по- добар

# 20
  • София
Утрогестан + какво ли още не почти докрая  Rolling Eyes
А какво да пиеш го обсъди с гинеколога си  Peace

# 21
На мен гинекологът ми беше изписал Утрогестан и Папаверин - и двете бяха на хапчета, които се пиеха.

# 22
При 1-вата ми бременност трябваше да пия Дуфастон и Но-Шпа,но на мен ми се гадеше много от Дуфастона и д-рката го замени с Урогестан.Трябваше да ги взимам до към 12 г.с.

# 23
Здравей vkaz.Аз в началото, точно след доказване на бременността,имах много остро прорязване долу и едно розово много леко прицапване.От другия ден започнах Утрогестан-2 сутрин орално и 2 вечер вагинално/з-то вечер като легна да не изтече/.И така до края на 3 месец.Не знам,но според мен поискай съвет от гинеколога си-той ще знае точно за теб кое ще е по-добре.Успех!

# 24
Папаверин  Peace

# 25
Дуфастон и инжекции докато бях в болница с папаверин + нош-па и малтофер / за хемоглобина/

# 26
  • софия
Дуфастон.

# 27
 Дуфастон пих и през двете бременности.

# 28
Здравейте, момичета

Ще Ви помоля да споделите с мен какво Ви беше предписано за задържане в начална бременност - дуфастон или утрогестан?

Утрогестан. Но сега (след 6 години) бая се чудя дали наистина е трябвало да го пия. Но нейсе...

Пих утрогестан и едно друго, подобно на Ношпа. След масивния кръвоизлив и лежане в болница 4 дни за задържане, останалата част от бременността, изкарах почти в легнало положение.
Заедно с лекрствата взимах и много големи дози фолиева киселина.
Ама си струваше. Сега малктата госпожица е първи клас.

# 29
Утрогестан 3 по 2 вагинално, но важно е всичко да мине през лекаря.

Общи условия

Активация на акаунт