Какво Ви беше изписано за задържане в начална бременност?

• 24 400
  • 70
  •   1
Отговори
# 45
Първите 3 мес. от бременността - DUPHASTON (3х1), след което до термина бях на MAGNERICH (2х1).

# 46
  • Добрич
Утрогестан вагинално ми изписаха,и спектрум витамини заради фолиевата киселина в тях.

# 47
Аз получих кървене в 9 седмица, изписаха ми Утрогестан през устата до края на 13 седмица и Но Шпа.

# 48
Дуфастон и сега след серклажа продължавам да си го пия.

# 49
Утрогестан, Папаверин, Магнерич и Но-шпа.

# 50
DUPHASTON до 3 месец го пих но нямам проблеми с бременността

# 51
Дуфастон  Peace Пила съм го само в началото да първата ми бременност само няколко седмици.

# 52
По принцип съм с нередовен цикъл и поради тази причина не бях сигуна кога точно трябва да си направя тест. Първият тест направих на ден 38, но беше отрицателен. Реших да чакам да ми дойде. След като не ми дойде през следващите няколко дни на ден 43  реших, че отново трябва да направя тест, за да видя какво ще покаже. Тогава видях много ясно двете черти. На следващия ден получих болки и леко кафеникаво течение. Реших, че трябва да направя отново тест, защото започнах да се съмнявам дали това не е началото на закъснял цикъл. Направих тест и отново беше положителен и двете черти ясно се виждаха. На следващия ден веднага посетих гинеколог. Той каза, че има опасност от спонтанен аборт и ме приеха в болница. Изписаха ми утрогестан в доза 3х2, дуфастон 3х1, естрофем 2х1. За болките инжекции папаверин и магнерот. Кафеникавото зацапване спря почти веднага след проведената терапия. На четвъртия ден ме изписаха като ми дадоха рецепта с тези лекарства без папаверина и магнерота. След 10 дни ми казаха да отида, за да проверят дали плода има сърдечна дейност. Това е на дата 12 април. Дотогава съм в очакване на положително развитие.

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 22:53 от Helinor17

# 53
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Стискам ти палци.

# 54
С първата бременност-Утрогестан.
С втората-нищо.

# 55
Helinor17` усърдна почивка ти трябва!

# 56
Helinor17` усърдна почивка ти трябва!
Не попитах изрично трябва ли постоянно да лежа. Нещо не мога да си го представя. Днес ходих до работата да си занеса болничния и усетих колко много ми се мотае главата, движех се като пияна. Може би и самите лекарства си имат значение. Вероятно пада кръвното от тях. Иначе към момента нямам признаци за гадене, повръщане, непоносимост към храни и подобни. Единствено гърдите ми са се надули и тежат като камъни.

# 57
Моят гинеколог ми предписа Утрогестан пих го до  към 4 -тия месец заедно със Но-шпа!

# 58
Папаверин, но шпа и мисля, че и Утрогестан. Не беше за задържане, колкото имах "кухо яйце" и не се знаеше дали ще се развие плод, защото имах кръвотечение.

# 59
Магнерич (3x1) че получих контракции на 15-та седмица и лежах една седмица в Майчин Дом.

Общи условия

Активация на акаунт