Февруарски мами у дома си мързелуват и за своите бебчета бленуват! - Тема 22

• 24 276
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Лори, няма нужда да идвате да помагате, засега сме се преборили да останат животинките (че нали и морски свинчовци имаме), ако пак се променят мненията ще ви викам.  Crazy

# 541
Да почерпя, че няма да има три дни и с какво ще се лакомите незная  Hug
Взеха ли ви микробиология сега, като ходихте на прегледи-на мен НЕ  newsm78 Може би трябва...
И от днес сме на финалната права  newsm44 - 45 дни до термин
Мира, ти само кажи  Peace

Една песничка и от мен, че Фентъзи ме агитира към музиката днес  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=C5CpFs0G5Ow

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 13:20 от loryn

# 542
   Не гледайте профила ми, влизам напълно инкогнито да изкажа едно мнение по отношение на дискусията с Ласи. Това е тема на бременни в почти едни и същи седмици, със сходни интереси, въпроси и проблеми. Изведнъж обаче "нахлува" човек с коренно различни проблеми, от това което прозира в постовете, проблем със забременяването, бременна снаха (неприятна тема е снахата, почти като свекървата) и се получава силен сблъсък на интереси. Проблема на жената, която все още няма дете е много сериозен, не бива да бъде осъждан, нито да се подхожда остро. Деликатна тема, силно болезнена и мила Ласи, не разбирам защо си причиняваш негативни емоции пишейки в тази тема.
  Пожелавам на всички прекрасни майчета (настоящи и бъдещи) тук, да родят лесно и да имат здрави, красиви и добри деца!
  Пожелавам на Ласи да намери мир на душата си и да получи онова за което бленува сърцето и!

# 543
Ееее, Лорииии, това ми е една от любимите песни  Hug обичам те бе  Heart Eyes
kotaranka, права си за всичко, което казваш в поста си.
Действително е много болезнено да чакаш да забременееш и да не става, знам, че някои от момичетата в темата са го изжвели ( и аз включително), но не смятам, че е повод (ако наистина това е подтекста на Ласи, като не твърдя, че е така, но и аз имам съмненията на kotaranka) да се злобее срещу тези, които вече са усетили тази радост, а напротив, трябва да се радваш, че се раждат повече деца, дори и да не са твои собствени.
Но хайде стига с негативите, дайте малко по- весело, все пак ни предстои най- голямата радост на света Peace

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 13:28 от Fantasy_Girl

# 544
Фентъзи, тази тема (февруарски майчета) Simple Smile е изпълнена с оптимизъм и любов. Човешката ни емоционалност и възприемчивост за съжаление не са тълкова съвършени, че да можем при липса на хармония, щастие и радост, да бъдем съпричастни с радостта на другите. Напротив. Това е повод да дадем път на тъмните си страни, някой доста завоалирани под булото на фалшива добронамереност. Изпитания има за всички ни, за едни по - малко, други повече, важно е да извлечем правилната поука от тях. Нека продължи ведрината и свежестта тук, защото раждането на чисто нов човек е най - голямото Божие съвършенство!  Hug

# 545
  • Русе/Germany
Здравейте сладуранки Simple Smile Четох четох и се посмях пак на постовете на Лелята Mr. Green
Нали казахме че ignore2 Та стига с това Naughty Мисля че и обърнахме достатъчно незаслужено внимание и не мисля че бебчетата ни трябва да се натоварват Naughty
Аз отивам малко на разходка Simple Smile След 3-ри дневен затвор Mr. Green който си бях наложила, да видя и аз малко свят.
Да ви се оплача Sad Снощи такива сърбели по цялото тяло имах малееееее все едно съм крастава  hahaha В 4 часа ставах пак да се къпя и няма и няма. И към 6 часа съм успяла да заспя.
От вчера взе и свят да ми се вие... вдига ми се пулса. За сега съм стигнала до извода, че или е от кафето или от шоколада. Така, че и тези глезотии ми отпадат за сега от менюто.
И на мен ми се случва но аз си мисля че бебо ми притиска някой орган или не знам и аз какво. Понеже аз примерно шоколад не съм яла не помня от кога а кафето ми е толкова намалено че не е истина.
Хайде весел и усмихнат ден ви желая Hug
И Лори ще липсваш Hug

# 546
Момичета, аз вчера след дългата 45 мин.  Laughing разходка спах като пън, само веднъж ставах до веце.

Иначе за работата - както Ади е казала, ама аз перефразирам "дупе знае 2 и 200". При мен както Тотони много добре го е усетила става въпрос за заплахата ако си остана много време в къщи образованието ми да остане обща култура. Спирам по темата.

Вчера видях снимките от Токуда - по нищо не отстъпва на средностатистическите западноевропейски болници. Дано повече болници в Бг започнат да изглеждат по тоя начин.

Котаранке
, в "искам бебе" има една темичка, в която аз лично много рев изревах и срещнах много хора със сходни интереси. Горещо я препоръчвам, но и предупреждавам, че стила на писане трябва да бъде съобразен с темата и хората пишещи там.

За кучетата и котките - много обичам и си имах мои, ама тук не можем да си ги позволим. Иначе при Лори лично не виждам никакав проблем - къща голяма, куче малко.
Фентъзи, дано ги убедиш твойте.

За сутиените - е не мога без такова нещо. Като потник ми е. Не знам колко имам нужда, понеже съм с малък и стегнат бюст, поне засега. За мен това е като обуването на гащи.

П.с. Ей, няма отърване от спечените бисквитки.  Laughing (Да не се засегне някой, моля  Heart Eyes).
Направихме една поръчка за храна от Бг и подаръка беше познайте какво - спечени бисквити.  Laughing

# 547
snejinka86   аз имах същите сърбежи, даже кожата ми беше зачервена като при обрив. Първоначално реших, че е от разтягането на кожата...после реших,че може да е от крема с който се мажа и го спрях. Обаче нищо не помагаше. Два дни беше някакъв кошмар, бях точно като крастава.  Laughing Мина ми изведнъж, както и се появи.
loryn страхотна песен, обожавам я! Heart Eyes
Между другото в Станция Нова говорят за имената.

# 548
нямам с какво да се включа по темата която се е развихрила...а и някак си съм се научила да не съдя/коря и т.н хората ...който както си иска да се изказва,на мен не ми пречи изобщооо  Mr. Green

Само искам да се оплача наближава ми раждането,ясно е по редица симптоми  Laughing,и моя мъж го хвана пубертета !!!!!!!! Това мъжете не порастват до 55-60г възраст..то и тогава е под въпрос де , ама поне сега съм по-скопойна и имам обяснение аджаба защо,но с първото бееб бях откачила  ooooh!...та има ли го и в другите семейства ???
симптоми не му се слуша много много за моите болежки и размисли къде/как да родя
иска да излиза вечер с приятели(лошо няма...ама се дразня пък  Crossing Arms )
нервен като го накарам да свърши нещо с през уикенда-това са му дните за ПОЧИВКА разбирате ли Rolling Eyes...аз само махам с ръка и това е хич няма да вдигам скандали и да се нервя да не съм луда, не че съм хукнала някъде,не ми се и ходи да бъда честна но разликата я виждам от седмица някъде, не мога да си кривна душата Thinking...баси пубера баси мъжа....давам му я свободата и кафетата и шляенето...чак ми идва сама да боядисам и да лепя тапети Crazy Crazy Crazy

Айде излях си душата Confused
чаоооооо

# 549
Здравейте мами и от мен. Да си призная чета ви редовно но време за писане все не ми остава  Embarassed Относно животинките около децата и аз съм със смесени чувства, поради простата приина, че не съм расла така. На баткото сбъркахме с подаръка за един РД- подарихме му зайче (първи домашен любимец) изкара милото 3м и баткото разви алергия...мн му беше мъчно на горкото но нямахме избор. Таткото си гледа ротвайлер при майка си и не ме притеснява хигиената или заразите (обохавам кучето а и то мен) но ме е страх да не изяде детето  по-скоро Joy, като види баткото и пощурява. Та животинките са част от семейството не отричам и поздравления за всички, които не се отказват от тях   bouquet

# 550
Здрасти от мен Hug

Много време не съм писала мързел съм си, но ви четох най-старателно и преживявах всичко, за което пишехте - и киселините и контракциите и безсънието и болките и кво ли не. И същевременно съм една усмихната и нетърпелива, броя дните, хем искам да си изчакаме термина, хем ме е страх, хем ми е едно веселяшко, няма оправия Mr. Green

Та ето по повода клипче, за който не го е гледалhttp://www.youtube.com/watch?v=yE6PNps5N9I

Цунки Heart Eyes

# 551
здравейте! аз се връщам от акупунктурата, нали се опитваме да обърнем бебо и чакам да се раздвижи днес, че нещо много спи. Акушерката ми каза, че след процедурата много се активирали, ама моят явно е решил да прави напук днес.  Crossing Arms Crossing Arms Вчера например беше много по-подвижен...Иначе след малко ще посрещаме брат ми и ще си получа голямата бебешка пратка от мама, нямам  търпение да разгледам какво му е приготвила на малчо  Heart Eyes

Лори няма за какво да ми се извиняваш, аз като видя, че става въпрос за Ласи и сори, но карам кометара по диагонал.  Tired
По повод животинките- ние винаги сме имали в България или котета, или куче в апартамента, но с проблема бебе и куче не съм се сблъсквала. Помня, че една моя приятелка имаха голям далматинец, когато им се роди детето и си живяха с кучето в апартамента, само че не му даваха да влиза в бебешката стая. На детето слава богу нищо не му стана..

Иначе и аз съм много раздразнителна и нервна. Обяснявам си го и аз с това, че скоро ще раждам и огранизмът все пак си го усеща. Thinking
anilevI ако това те успокоява и нашите отношения с мъжа ми напоследък са обтегнати. Не минава и ден, в който аз да не измрънкам или той да не каже нещо, от което да се засегна и да ревна. Често се събуждам кисела след като съм сънувала пак поредната гадорийка като например разговор с шефа ми и после цял ден крача като буреносен облак. Но и неговите нерви също не издържат и той ми се дразни например, че съм станала по-мързелива от преди и той трябва да върши толкова неща не само на работа, но и вкъщи, кара ми се, че вися толкова много на компютъра. Ние преди много неща правихме заедно особено уикендите, бяхме много активни, сега всичко е много по-различно. А и след като вече не правим и секс, отношенията взеха леко да охладняват. Sad Много ми е тъжно и се надявам ситуацията да е нормална и наистина само временна. Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 15:12 от Sofie

# 552
Прочетох ви...и така е, който отстъства по-дълго, пише после по 2 пъти на ден. Не че има някакво ограничение  Laughing
За шофирането - аз си шофирам още и честно казано, не знам какво щях да правя без колата. Успях да купя или избера всичко за бебе в рамките на 2 седмици, да довърша ремонта вкъщи, да купувам подаръци по празниците и изобщо по цял ден съм в колата. Беба много се вълнува като карам, не мога да определя дали и харесва или не, но съм решила, че се кефи, защото и двамата с баща и обичаме да пътуваме.
За обезкосмяването - никога не съм се бръснала, ако щете вярвайте. Ходя на кола маска и сега съм уговорила с козметичката ми към края на месеца пак. Каза, че щяла да ме направи цялата, така трябвало, не съм и била първата бременна Simple Smile
Ади, благодаря ти за отговора, ще се радвам и другите мами да се изкажат по въпроса за носа и очите на бъдещите бебки!
Избрах си педиатър - тази седмица ходих при нея. Не мога да преценя доколко е добра, но е на 5 мин. пеша от вкъщи. Та каза ми да почна да пия Лимфомиозот и Лицетин за нещо свързано с кърменето. Може ли Елза или Клото за кажат нещо по въпроса?
И моля ви, мами, вече повечето сме свикнали една с друга, познаваме се отдавна, така да се каже и сме преживели много заедно. Аз лично много се радвам, че ви има и че мога да попитам всичко всекиго, срещайки разбиране отсреща. Не се нервирайте излишно, а просто игнорирайте теми и изказвания, които ви дразнят или не са ви интересни. Задълбава се излишно и вместо да сме си полезни с обмен на инфо, дискусиите се превръщат в спор и изписваме темите с глупости  Hug
А и щях да забравя...най-накрая и аз да се включа към Фейсбук - Юлиана Яначкова съм Simple Smile

# 553
  • в кукувиче гнездо
Само да допълня относно Ласи... Тя влиза в най-различни теми във форума и започва да се заяжда с хората там. Дори успя да заформи скандал и в една от готварските теми, където никога не е имало поводиза повишаване на тона... Та, явно тази жена си има проблеми, дано скоро нистина намери мир за душата си...

# 554
Здравейте прекрасни коремчета и от нас  Hug

Навън е такова прекрасно време, че сърце не ми даваше да седна на компа...После ме боядисаха, сега ще суша косата - да съм хубава за родилното  Crazy

Мили мои пупки, хайде да престанем наистина да обръщаме внимание на постовете на това лелче, че само се нервирам и аз като и чета тъпотиите, не и обръщайте внимание, дано ни остави на мира...явно някои хора не разбират когато не са желани... Whistling

По темичката с животите не мога да се изкажа, защото ние имаме само огромен аквариум с риби и мъжа ми си се грижи за него - други домашни любимци нямаме...

Хайде лек ден за сега от нас, отиваме да правим прическата  Flutter Прегръдки за всички  Hug

Юле - дабавена си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт