Февруарски мами у дома си мързелуват и за своите бебчета бленуват! - Тема 22

• 24 276
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна, морето, сините вълни...
Да не говорим, че като е почивка и само стои пред лаптопа и играе игри... ooooh!  Twisted Evil
Добре че ви има да се успокоявам Hug Аз какво да кажа като моя сега не работи и по цял ден стои на лаптопа, а аз мрънкам Blush ама и без това ми е скучно Naughty Аз мога и без лаптоп, но поне да правим нещо заедно.

# 571
  • София
Moят лаптоп е Тошиба= грешка няма  Hug

# 572
ох, и аз ви зачетох за тези лаптопи, че и аз много искам, но за момента сме с компщтър, пък мъжът ми не дава лаптоп и иска да подменяме компютъра април с нов компютър.
Някой ще пише ли за ориентировъчни цени, че се заинтригувах и то доста!   Laughing

# 573
Привет пупинки сладки!

Тошиба са много добри. Първият ми лаптоп беше такъв- и досега работи като децата го изтезават ежедневно, само малко външна памет му добавихме. Новият ми, от 2009, също е Тошиба и е супер! Само че и двата съм ги купувала от САЩ, бяха добро съотношение цена- качество.

Днес най- сетне реших кое легло да поръчам- спрях се На Арбор, модела с колелца и дъги!  Някой има ли впечатления?http://www.arbor-bg.com/en/component/virtuemart/details/23/3/Дет … гла/Детско-Легло-
Купих си и помпа на НУК - механична. Чаршафчета само ще вземем тия дни.
Моят мъж също мислеше, че има много време, ама като му казах да ми донесе куфарчето, сякаш осъзна , че работата е сериозна.
Взех и възглавница за кърменето за 18 лв.

Лори, пожелавам ти да си изкараш добре! Но определено ще ми липсваш, също и бисквитките!

# 574
happy-mamma , честити ви придобивки, със драве да се ползват  Hug Аз се заинтригувах от тези "дъги, които превръщат леглото в люлка "- за какво става въпрос точно?

Моят мъж от Нова година осъзна, че моментът наближава скоростно , до сега все казваше  - има време  Laughing Щом вчера свали всички снимки от фотоапарата и ги изтри от него и като го питах защо ми казва - Ми да има място за снимките на бебо, как... Heart Eyes Щях да припадна...А преди малко като му казах, че нещо ми е скучно и го карам да отидем на кафе и отговора беше - скоро няма да ти е скучно  Hug

Лори наистина ще ни липсва мнооооого, чакаме я скоро с по бисквитка за всеки  Crazy

# 575
Хихи, Тотони, моят е точно такъв - Тoschiba Satellite. На 30.01 му изтича 2 годишната гаранция и се надявам да не ми спретне изненади в последния момент, че съм го заредила с филми за родилното.
Иначе ми го продадоха с видеокамера отделна, Вистата и мен много ме дразни.
Асуса си го купих, че беше единствения вариант без операционна система.

Хепи мама, и аз съм си набелязала подобно легло - само с пръчки от 4 страни.

Я пак да ви върна на бебешеката тема и комплектите за изписване:
http://erwinmueller.scene7.com/is/image/erwinmueller/04_621?$700$

Забележете - отгоре - боди, блузка, жилетка, от долу само гащеризона. Е аз ли не съм в ред?
Сложих и едни ританки, че нещо ми се струва, че е облечено леко неравномерно.

# 576
Ох, става ми жал за вас и ще вземе да заместя Лори, ако ме приемете да ви поднасям бисквитките!

newsm10

# 577
Към Ласи:
1. Никой не може да замести Лори Naughty
2. Дали надписа на снимката с бисквитките е случаен или нарочно си избрала тази картинка?

Теди, на мен ми се струва съвсем подходящо, без да обличаш блузката обаче, бодито, гащеризона и жилетката отгоре Peace колкото и да е студено ми се струва, че тия дрешки са прекалено много за да ги сложиш всичките, че и ританки newsm78 а и нали ще има пелена/одеало/космонавт отгоре

# 578
Абе няма ли кой да докладва на модератор , вече истински взе да ми писва #2gunfire Ти малоумна ли си , каква си...неразбра ли, че не си желана тук... Crossing Arms

Извинете момичета, ама вече... #Crazy

# 579
Ами дъгите се слагат отдолу, колелцата се майа т става люлка. Като поотрасне детенца , слагаш колелца, за да е лесно за местене. Бях харесала едни трансформиращи се легла в Премаман, бяха и На добра цена, но им се чудех кое точно да бъде. Но решихме с мъжа ми, че докато момиченцето ни порастне не се знае какви идеи ще ни дойдат за легла и обзавеждане.
Иначе и аз не харесвам плътни табли  На бебешките легла.

Забравих да купя пелени обаче. Ще взема да поръчам по интернет.

Теди, аз също ве чудя дали да слагам и ританки или чорапогащник. Ти с кой космонавт На Ла редут си - този с торбата или другия? ( ама че вупрос зададох!)

Предлагам и да не обръщаме внимание  на Ласи, тя ще се спре в един момент. Не заслужава да си хабим енергията за такива неща!!!

# 580
 Hug Hug Hug

И аз съм в чуденка дали да го слагам на изписването в космонафт/в който обаче с пелената омотан няма да влезе , защото не е толкова голям, иначе отдолу е без крачоли/, или в един от онези чувалчета по-големичките, плюшените, в които може и омотан с пелена да е... newsm78 Мисля да ги взема и двата живи здрави и да се посъветвам с някоя сестра или акушерка  Laughing

# 581
Хепи-мама, би ли сподели откъде намери възглавницата за кърмене за 18лв.? Аз се колебая още дали да си взимам Simple Smile
По отношение на таткото - нашия също го достраша и настоява да си стегна багажа за болницата. Иначе е много внимателен и грижовен, но той си е душичка по природа. И честно казано толкова не ме е обичал никой, така го чуствам. За мен важи същото, затова и решихме да имаме бебче  Heart Eyes Старая се да се грижа за него и неговите нужди, не искам да се чуства изолиран или пренебрегнат и като Тони го гушкам, целувам, мачкам...а той се разтапя и ми угажда за всичко с удоволствие  Hug

# 582
Moмичета, тези космонавти на Ла Редут откъде ги поръчвате, от френския сайт ли? Много ми харесват, няма ли някакви подобни по магазините? Слушала съм,че има космонавтчета,които са като торба надолу,но могат да се трансформират и в крачоли.
И аз се чудя много дали да му взема космонавт или одеало порт бебе. newsm78
А да,и аз да питам за възглавницата.

# 583
JJuleto , толкова миличко си го написала... Crazy Hug

# 584
Фентъзи и на мен тая блузка ми се струва напълно излишна, да не говорим, че не мисля да му прекарвам нищо през главата, въпреки, че има копчета.

Хепи мама, за сега съм приготвила ето това:
http://www.laredoute.ch/fr/ImagePopUp.aspx?url=//media.laredoute … df336b3a_1200.jpg

че има дупка за коланите на макси-козито.
Имам и един син от Лидл, ама е 62 номер за по-натам.
А за чорапогащник или ританки - май беше с червен тоалет, ще си прецениш. Аз бих взела и 2 те и на място бих решила.

Софт, аз го купих от френския ларедут за 20 шв. фр. (на акцион) а сега го гледам за 44.90 - мини прайс, шегаджий.

Общи условия

Активация на акаунт