Февруарски мами у дома си мързелуват и за своите бебчета бленуват! - Тема 22

• 24 276
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Забравих да кажа на Пчеличката, както Амидалка ти е писала, когато бебето е вътре и леко омотано няма опастност.
Нали писа, че докторката ти е свястна - ами тормози я до дупка. Прегледи, обаждания, по=често виждане с нея. След като се знае, и след като си секцио, само се успокой и дръж връзка с доки!

Сега разбрах какво е колектор за за оформяне на зърна, ама такова не съм купувала. Според мен се стерилизира.

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 00:08 от Тодорка Боева

# 661
Анди честито миличка Hug,мисли позитивно...беба ще наддаде,скоро ще си гушкаш бебока у дома Peace
НИЕ сме с теб  Praynig

# 662
  • софия
Сладки и предимно "спокойни" сънища от мен, че аз хич не го постигам със спокойния сън.... на ляво, на дясно и накрая се местя в хола Simple Smile

bouquet

# 663
колектор за кърма

протектори за зърна
силиконови/као(у)чукови  newsm78

Имам ги и двете..протекторите не ми бяха полезни изобщо(къси са ми зърната и кърмата течеше от всякъде но не и през дупките им),колекторите ползвах може би месец...докато се регулира кърмата.

За болницата не мисля че е нужно да носиш нито едното,тогава тече коластра,не е обилна кърмата,а и може да нямаш нужда от протектори данооо Praynig

# 664
anilevI и каква е разликата между двете?? как се използват тези колектори? newsm78

# 665
  • Сливен
     Честито бебче на Анди.Да ви е жива и здрава и дано скоро да си я приберете да и се радвате. Hug

# 666
Анди, честита дъщеричка! Да расте здравичка и най-вече сега бързо да наддава на грамчета, за да може скоро да сте си вкъщи! Страхотно име сте избрали! Сега като погледнах на първа страница, видях,че  сме били с еднакъв термин.
Не съм ползвала нито колектори, нито протектори за зърна, но като гледам как изглеждат от дадените снимки, май трябва да се стерилизират, или поне аз бих правила това.
Лека(с по-малко киселини и ставания до WC)  и спокойна нощ! Wink

# 667
anilevI и каква е разликата между двете?? как се използват тези колектори? newsm78
колекторите са за събиране на кърмата която изтича от гърдата от която не кърмим,докато кърмим от другата(ама че обяснение) събраното количество съхранявах в хладилника  Peace
Протекторите уж трябва да пазят гърдите от рагади/разранявания...залепват се за гърдата  плътно и при засмукване,през дупките му потича кърмата,при някои майчета са били изкл.полезни,аз не успях да ги наместя Confused

Хайде лека от нас...макар че аз както се кокоря,ще отиде 2-3ч Tired

# 668
  • София
 Crazy не мога да Ви смогна и да изчета всичко
Честито на Анди , малката да наддава бързо и да се прибира в къщи Hug

За лаптопите - аз съм си върла фенка на Toshiba  Mr. Green , имам си такъв от 2003г. и все още си работя на него, малко памет съм му добавила наскоро и по-голям диск и то защото работя в такава фирма и ми излязоха доста евтино. Продавахме доста и Dell , но изведнъж като почнаха да се връщат от тях с горе долу сходни проблеми и по-малко ги предлагахме ( но може да е било просто до партида и модел ). А сега масово Acer задоволителни като цена-качество.

За домашните любимци - смятам, че след като се спазва нужната хигиена няма никакъв проблем. Смятам, че повечето хора се изказват, че трябва да се махне животното защото не са информирани. Преди 4 години когато мислехме да си взимаме коте изчетох всички За и Против дом. любимци и малките деца, тъй като планирахме да имаме бебе. И с ветеринар говорих и накрая си взехме котенце и не съжаляваме. Съжалявам единствено, че почина така ненадейно и все още не спираме да тъгуваме и плачеме за него, защото беше член на семейството ни и бяхме обмислили всичко с бъдещото съжителство с него и бебки....а както каза и Фентъзи, много е хубаво едно дете да се научи да се грижи за домашния любимец.

happy-mamma  вчера поръчахме леглото на Арбор, което си показала само че с таблата отзад. И мен много не ми допада с табла, но леглото ще се опира на външна стена, която уж е изолирана, но решихме за всеки случай и една табла да има. Иначе ни го препоръчаха от няколко места, така че се надявам че е добър избор.

Blush много се разписах, отиваме с бебки да спиме, до утре и дано да Ви наваксам, че отговарям на теми писани преди няколко страници  Mr. Green

# 669
chochosan-защо не пишеш newsm12

# 670
Честито на мама Анди 83, да е жива и здрава малката Раличка и бързо бързо да наддава грамчета.
Happy-mamma, мисля че избора ти за кошара  е много добър, сестра ми ползваха абсолютно същото за племенницата ми, купиха го когато се роди малката и  тя спа в кошарата до 6 -годишна, а тази година тръгна в първи клас и вече се прехвърли на голямо легло.Сестра ми беше много доволна.
Ние поръчахме обаче на Дизайн бебе розова  кошара, защото детското обзавеждане в стаята на Алексия е на тази марка и искам когато ги събера двете деца в детската стая да се връзва на останалите мебели.
Днес бяхме на обиколка да си харесам шезлонг, спрях се на музикалния на Чиполино-Калинка и май него ще купим.
Ами това  е от мен, лека на всички

# 671
Имаме си ново бебче!!! newsm44 newsm44 newsm44
Да ви е жива и здрава малката принцеса Анди83!Бързо да наддава грамчета и килограмчета и скоро да си я гушкате вкъщи! Hug Не се притеснявай,а се радвай на съкровището си!Имате на всички ни стиснатите палчета и всичко ще бъде наред! Имала си страхотно раждане!Благодарим,че сподели! Hug
Благодаря ви момичета за отговорите, въпреки нескопосаното ми питане Embarassed, но като пише на немски и аз реших,че така се казват на български,а те били колектори за кърма! Ивето и Софи много правилно са ме разбрали Laughing Ами да - можех и аз да намеря снимка,ама от къде тоя акъл??? hahaha Благодаря ви милички! Hug Ама златни сте ми!
Хайде да не прекалявам пак с поста да ви пожелая лека и спокойна нощ от нас с малкия калпазани!  bouquet Незнам от кога не е спал,цяла нощ ме ръчка и се въртя, и днес цял ден е така, дано поне тази нощ да се кротне,че и аз да поспя покрай него Whistling
Светле, тъкмо се чудих къде се губиш,а ти си пренасяла къщата Laughing Ей,че бързо забравих,че и мен никаква ме нямаше във форума,докато се пренасяхме... Бързо да се настаните удобничко и да си чакате бебко на спокойствие! Heart Eyes
Лекичка! newsm51

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 00:54 от Totoni

# 672
   Тъкмо се паркирах бясна пред компютъра, че вчера след обяд спах и сега цяла нощ не мога и видях хубавата новина  :
 andi83 да ви е жива и здрава принцесата. Не се тревожи, както всичко е протекло безпроблемно при раждането ( дай Боже и при всички ни  Praynig ), така безпроблемно Раличка ще натрупа килца и скоро ще се приберете у дома  Hug
  Браво на всички мами успяли да напазаруват или да подредят.
  Някой да има впечатления от това детско креватче : http://www.mebel-gen.bg/index.php/bg/2009-03-04-21-16-35/2009-03 … 09-03-08-14-24-01
  Не казвам Добро утро, защото се надявам да поспя малко  ooooh! и по-късно да дойде утрото и за мен .

# 673
  • София
От мен  една здравословна закуска  Hug Правя телевизионен преглед на печата, защото рано-рано скокнах....    

# 674
Анди -миличка, сега разбирам, къде  се изгуби Hug
Честита ти Рожба, мила  bouquet
Да ви е жива и здрава и много бързо да започва да наддава и по-скоро да се гушкате вкъщи
Praynig Hug
Сутиена е точно такъв, какъвто е показала АДи, много мекичък и удобен, но ми се струва че размерите не са като БГ стандартните, моят например е 44/100 - най-големия( до момента съм носила 85Д, но ако сега трябваше пак да си купувам БГ сутиен трябва да бъде 95ДД -мисля че по-голям няма Rolling Eyes Mr. Green)- дали ме разбрахте какво искам да кажа newsm78
И пак като каза Ади, трябва да питате, защото ги няма изложени и на мен ми го изкара от шакфа Rolling Eyes
А със сигурност с Ади пазаруваме от различни градове ooooh!

Анилеви го е обяснила идеално за колекторите и протекторите, аз вчера се опитах да сложа линк за колектори, но не ми се получи незнам защо newsm78
Аз съм ползвала тези силиконови зърна и бях доволна, получава се добър вакум и предпазва зърната!
И да според мен и колекторите и протекторите, трябва да се стерилизират Naughty
Йояна, много ти е хубава закусчицата, ей сега я почвамеее Crazy
Пак не спах smile3507
До после сладуранки Hug

Общи условия

Активация на акаунт