Февруарски мами у дома си мързелуват и за своите бебчета бленуват! - Тема 22

• 24 276
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Е, ако ме приемете ще споделям още!    bouquet

Ми ние не сме толкова лоши...що да не те приемеме...само занапред не бъди толкова рязка, че тука вече ври от хормони и става страшно... Joy Няма нищо по-лошо от разярена и засегната бременна дебеланка да знаеш... hahaha

Мартинката е тука, как само я фиксирах, чакаме си новини за талисманчето  Hug Heart Eyes

# 91
Момичета здравейте Simple Smile

Да ви се оплача - нещо започвам съвсем да изперквам Sad А при първото ми раждане не беше така Confused Та...проблема е следния:

Утре ще ходя на преглед в болницата и АГ-то ми иска да изберем дата за секциото. Ами сега newsm78 Като започнах днес едно ровене в интернет - дати,хороскопи,лунни хороскопи,зодии...
леле...тва не съм аз Shocked И колкото повече чета,по-объркана ставам newsm78 А термина ми е на 01/02. АГ-то каза - ми около 10дни преди термина. И се почна едно чудене.... Blush

Има ли други мами с планово секцио,та да споделят как избраха датата... Simple Smile

# 92
  • София
Eй ама и ние сме лоши, сакън някой да не каже нещо наопаки ( то не може все четки и все хубаво ) :35
Относно записа на тонове- Тодорка пита- от 2 седмици ми го правят веднъж в седмицата. Около 20-30 мин продължава и накрая като ''касова бележка'' изглежда с отбелязана линия на тоновете на бебето (като електрокардиограма)- ама колко образно го казах  Joy

# 93
Е, ако ме приемете ще споделям още!    bouquet

Ми ние не сме толкова лоши...що да не те приемеме...само занапред не бъди толкова рязка, че тука вече ври от хормони и става страшно... Joy Няма нищо по-лошо от разярена и засегната бременна дебеланка да знаеш... hahaha

Мартинката е тука, как само я фиксирах, чакаме си новини за талисманчето  Hug Heart Eyes
Благодаря !    bouquet

# 94
ral_r , разбирам те напълно мила...и аз съм в чуденка за датата...до вторник имам да мисля... newsm78 Тогаваще я определяме с доки/Babygirl81 , на мене ми казаха десетина дена преди в Токуда, ама десетина не ми звучи като десет...в смисъл - явно плюс минус ден, два... newsm78/.
Иначе идея си нямам как ще определя датата, ама не робувам на разни хороскопи и подобни неща - ще чакам при доки в последният момент какво прозрение ще ме удари... bowuu

# 95
  • софия
Мами аз пак да се върна за темата за секциото- колко дни по-рано от термина се насрочва датата? една седмица, 10 дни или две седмици?

Моята дата си беше по преценка на доктора.... каза... "хммм, термин 19ти, значи на 9ти ще раждаш"

Иначе и идея нямам дали има нещо друо по което да определят датата.... чела съм, че питат... от еди коя си до еди коя си и можеш да си избереш, но на мен избор не ми предоставиха и мисля, че това е по-добрия вариант

# 96
  • София
Примавера, страхотна новина:)

За козметиката- аз съм заложила на Клоран бебе, май и преди съм казвала, купих продукт за коса и тяло, кремче за дупе и лосион за тяло. Отделно съм купила олио Бочко- ще го ползвам за масажи, и кремче Бочко- той е универсален войник, ако бебо не го хареса, ще го ползваме ние, и за лице става.

Лигнин от аптеката ли се купува? Колко трябва да се купи? Аз съм си купила превръзки за родилки за болницата, отделно и два пакета Always с мноооооого капки за периода "след", не че имам идея колко тече- като количество и времетраене. Ако някоя опитна мама може да сподели нещо по този въпрос, ще бъда благодарна   bouquet

Позволявам си да повторя въпроса си от предната тема за коланите- какъв размер трябва да с купи-предполагам не можем да вземем за най-дебели? Ако раждаме нормално, кога трябва да го сложим. Какво става, ако имаме шевове...

Леле, колко въпроси ooooh!

# 97
К'ва тиква бе? Ръчела се прави с месирка  hahaha hahaha hahaha

Embarassed Изобщо не днам какво е месирка, нито пък рачел-но проверих и ми излезнаха едни  Sick доста гнусовати картинки

Ласи добре си ни дошла  smile3508 как те почнахме само  Mr. Green Но ние сме си такива задружни засегнати бременни, но НЕ дебеланки, а гъзели и антилопи  Hug

Аз спрях да чета вече всичко свързано с раждането, каквото, когато, както така   bouquet

Момиченца да питам, вие каква козметика купихте, може да не съм дочела-мляко хидратиращо и друго  newsm78

# 98
ral_r ако е само твой избора,датата може да е по лесно запомняща се-това мога да посъветвам newsm78

# 99
  • София
Аз купих бебешка козметика Мустела Simple SmileSimple Smile

# 100
Здравейте, момичета.

Престраших се и аз да се представя, че до сега само тайничко ви щпионирам и с интерес само чета.

Очаквам моята беба на 03.02., имаме батко на 4г4м, който сега е безкрайно щастлив, но да видим дали няма да му се стъжни.
За раждане съм се ориентирала към Шейново - с избор на екип - Чалманов и Янакиев. предстои ми и среща с акушерката, с която раждах предния път пак там.
за козметиката - предния път ползвах мустела и мисля и сега да заложа на същата. само до ок. 30 ден мажех със зехтин. сега пак така мисля да направя.
за кърменето - имах много проблеми миналия път - марти беше мързелив и от болницата още не искаше да суче, спадна на грамаж, защото никой не ми обръщаше внимание че не яде и милия 3 дни беше карал само на нощно хранене, после 3 дни на системи и след като вдигнах пушилка, че искам да си ходя, да си го кърмя у нас, ни изписаха в почивен ден. Моя съвет е да си търсите правата и да не се оставяте ако нещо ви притеснява или имате питания. понеже аз не мога да се карам, после си брах ядовете. а всичко можеше да се избегне ако ми бях обърнали внимание.

Не искам да прекалявам с писането.

Лека вечер ви пожелавам, отивам на кинце да разпусна Simple Smile

# 101
Марулке ,моята херния е на корема-бонус от предната бременност  Peace

За плановото секцио ,както по-назад писах- съвестно ми е да се меся ,но се налага .Около 10 дни преди термина .Ще гледам да избегна пълнолунието(вече писах защо).

Примавера ,голямо вълнение те чака утре  Heart Eyes .
Аз като гладих вчера бебешките дрешки ,така ми стана мило ,едни спомени ми навяват тези малки парцалчета  Blush ...

Аз вече по 2 кафета пия на ден с това лошо спане.Дано да не вреди на бебо  Rolling Eyes .

lilisha , Ласи ,добре дошли !

# 102
Мами аз пак да се върна за темата за секциото- колко дни по-рано от термина се насрочва датата? една седмица, 10 дни или две седмици?

Моята дата си беше по преценка на доктора.... каза... "хммм, термин 19ти, значи на 9ти ще раждаш"

И примен беше така и първия път и сега пак.Не съм се ровила да чета,да гледам луни,слънца и т.н. Wink

# 103
lasi123, Да ти е живо и здраво племенничето! Момче или момиче? Знае ли се? Това лелите (и аз таквоз ще стана някой ден), чичовците, вуйчовците и вуйните сте много странно племе  Laughing Това в съвсем добрия смисъл го казвам!!! Като гледам брат ми колко е луднал по племенника си - голяма любоФ са двамата! Малкия му изопачи името и той под път и над път така се представя и гордо обяснява кой го е прекръстил така  hahaha
clover_d, тя до там иглата няма да стигне  Joy Майтапя се, но наистина за различни хернии говорим и това при теб не играе никаква роля предполагам  Peace
Little Evil, да кажат и другите с опит, но не мисля, че Нощния Олуейс със всичките си капки ще те спаси. Трябва нещо по-стабилно и от това. За номерата на коланите ще трябва сами да си прецените. Корема си остава почти толкова голям, колкото преди да родите и трябват седмици за да се прибере до някаква степен, а след това вече си се прибира до към 6 месец, ако не бъркам. Не очаквайте, че ще родите и той ще изчезне. Само ще стане мек и висящ  Mr. Green

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 17:26 от Булка Марулка

# 104
Здравйте момичета! Хайде и аз да се запиша Simple Smile
Малко се поизгубих, но то празници, а след тях дъщеричката ми беше болна и така ... не съм влизала да чета има няма една-две седмици  Embarassed Вие сте изписали цяла тема, а аз в предната едвам се запсах... Важното е всички да са добре и да се чуват само хубави новини за новата година.
Утре ще ми е последният ден на работа!!! На обяд съм на консултация и ще си взема 45 дневния болничен и ще си видя бебенцето  Grinning Предният месец не сме го гледали, защото докторът каза че ще е по-важно този път да го види как е разположено, дали е ОК. Та аз чакам с нетърпение, дано всичко да е наред Praynig А работата - вече наистина имам нужда да прекратявам, че ме схваща много кръста и направо не ме сдържа на стола, а трябва да седя Sad Ще ми липсва всеки ден да ходя на работа, но пък ще си имам други мнооооого по-важни ангажименти после Simple Smile Само всичко да е наред. Аз започнах да се шашкам нещо напоследък, ама да видим, дано докторът ме успокои утре.
ЧЕСТИТО на всички именници днес! Пожелавам мнооого здраве и късмет.

Общи условия

Активация на акаунт