Февруарски мами у дома си мързелуват и за своите бебчета бленуват! - Тема 22

• 24 276
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • Mostly in my mind
Благодаря , Ади.  Hug И сега въпросът е кое да е? Grinning

# 136
Аз съм за първото... Peace

# 137
hey_ya,пия по 2 кафенца на ден.Едното понякога го правя мляко с нес кафе,а другото е еспресо.Просто така съм свикнала и ми е трудно,ако пия само по едно на ден,но и кръвното ми е 90/60 още преди бремеността. Peace
на мен ми допада 3-то заглавие. Peace

# 138
1. Февруарски мами у дома си мързелуват и за своите бебчета бленуват!
2. За новата година знам,че през февруари ще получа подаръка най-желан!
3. До финала близко сме вече,а наградата е февруарското човече!
Ето ги...
и трите са прекрасни, но първото е най-хубаво и най-точно  Hug

# 139
Ама наистина не си поплювате с писането.

ПРИМАВЕРА,много се радвам за хубавите новини.Сигурна съм,че утре в дома ви ще бъде празник!

Аз отивам да хапна сладичко. Embarassed

# 140
Примавера85,много се радвам за малката Виктория,че ще си я прибирате утгре!   bouquetНагушкай си я много и пиши по някое време как свиквате една с друга. Hug
Другите родили мами нека също да се отчетат тук с добри новини!  Hug Hug Hug

# 141
Минавам набързо за отчет и отивам назад да ви чета, че бая сте се постарали днеска.
Та:
Сърцебиене - нищо ми няма на сърцето, всичката гадост е от бременността
Задух - и на белия дроб нищо ми няма, най- вероятно е от бременността, но за по- сигурно в понеделник ме пратиха на пулмолог.
Лекар за бебето - записах и мен временно при нея и се разбрахме да вземе и детенце живот и здраве, докато сме си в Плевен при нашите, похвалила ми я много, ще видим как ще е.
Хайде връщам се да ви чета после пак ще се включа Simple Smile

# 142
  • Варна
А има ли някой желаещ от Варна за лекцията за кърмене в събота в Майчин дом Simple Smile

# 143
Е то човек да не отиде да изпие едно кафе с приятелки и сте изписали темата.

Примавера, много се радвам за хубавите новини. Ще чакаме с радост някоя снимчица.

За козметиката: купих измиващото блокче на Себамед, както и олиото за тяло, ще взема и кремче за подсичане на Судокрем, всичките ми приятелки с малки деца са изключително доволни.

Фентъзи, страхотна новина, че си добре, това е най-важното.
Иначе снаха ти продължава да е такава кротушанка  Heart Eyes
А как е зетя?

От заглавията се колебая межди 1 и 2, еднакво ми харесват. Но което и да е, нямам претенции.

Добре дошли на бъдещата леля и новата престрашила се мама.

За кафето: пия си по 1, понякога (честичко се случва) и 2 на ден, но не 3в1 или 2 в 1, ами едно дълго еспресо(с повече водичка) и едно нес с малко мляко. Захар не обичам в кафето.

За тоновете: слушаме ги всеки път с онази дървена слушалка, но запис не са ни правили.

# 144
А има ли някой желаещ от Варна за лекцията за кърмене в събота в Майчин дом Simple Smile

Аз за лекцията -не,  че няма да кърмя, ама съм желаеща най-сетне за една варненска среща да се запознаем,че като гледам накъде вървят нещата, ще се запознаваме вече бутайки колички.Само да не е тая седмица, че смемалко хремави с малката.(това в случай че се организира нещо)

# 145

Аз за лекцията -не,  че няма да кърмя, ама съм желаеща най-сетне за една варненска среща да се запознаем,че като гледам накъде вървят нещата, ще се запознаваме вече бутайки колички.Само да не е тая седмица, че смемалко хремави с малката.(това в случай че се организира нещо)
Аз съм ЗА, отдавна предложих, ама не се явиха много желаещи та затова не продължих.

Иначе Пепелно, лекцията на каква тема ще бъде, че аз съм била вече на 2 (всъщност на една лекция и една среща), сега лекция ли ще бъде или среща?

# 146
Бенджи, зет ти не се е спрял, имам чувството, че я някой крак я някоя ръка ще излезе през корема ми, вече му е малко тясно и като почне да се опъва си е изпитание на волята  Crazy
Искам да питам Else и Клото, дали няма да се сформира една ЛЛЛ група и в Плевен случайно, че ще ми е интересно да посещавам лекциите newsm78

# 147
hey_ya аз си платих последно в 35 седмица, последния път не съм плащала. Спокойно, той ще си каже ако трябва да дадеш, не е от скромните Mr. Green
Примавера85 чакаме снимки на малката принцеса Hug
За козметиката мисля да си взема Бюбхен, но в началото ще мия само с вода, а косата (ако има такава) ще мия с шампоан два-три пъти в седмицата.

# 148
  • Варна
А каква е разликата между Лекция и Среща  newsm78
Гледах в графика в онлайн списанието, някой го беше публикувал тук http://lalechebg.com/spisanie/br4/#/12
Темата е 'Защо да кърмя.Как да кърмя успешно бебето си'
Аз ще съм там Hug (стига да не е някоя фъртуна и поледица)

# 149
Ако се организира нещо в Плевен,да знаете и аз може да дойда!На 17.01. съм на консултация....

Общи условия

Активация на акаунт