Февруарски мами у дома си мързелуват и за своите бебчета бленуват! - Тема 22

• 24 276
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Andi83, прегръщам те и стискам палци малката да наддава бързо и да си я взимате вкъщи!  Praynig Hug

# 631
Анди, честито бебенце ! Стискаме палци да папка и да расте, за да се гушкате скоро в къщи!!!

Лека нощ, отивам да се гушкам!!!

# 632
  • София
Честита ти принцеса Simple Smile Да ти е жива и здрава и да се гушкате скоро в къщи. Как и е името искаме и снмки  Hug,

# 633
  • област Варна
andi83 да Ви е жива и здрава малката принсеца и да си я прибирате скоро скоро във Вас. Талисманчетата на темичката ни не се дават така лесно. Вече имаме едно изписано бебче... а може и да са повече, ама защо не ни уведомяват тея мами  newsm78? Така, че и Вашия ден ще дойде да се гушкате във Вас.   bouquet

# 634
Анди, честита рожбичка, всичко ще  е наред стискаме палци малката бързо да наддава и скоро да сте заедно!
Относно мебелите и мъжете ни, и моя е много мил и даже днес сам направи новия скрин, който сме нарекли за бебчо. Утре ще му довърши фасона и ще кача снимки Simple Smile

# 635
andi83-Честита ти рожба и от мен-от все сърце ти желая в най-скоро време да се гушкате вкъщи Praynig Praynig Praynigкогато имаш желание можеш да пишеш как е минало всичко Rolling Eyesаз ли съм най-любопитната newsm78

# 636
andi83 много прегръдки и да ви е здраво момиченцето. Сигурна съм, че ще почне да наддава и скоро да сте вкъщи    Hug
Тони, не се сърди, и аз не разбрах въпроса, защото пишеш за колектори за зърна  newsm78 Аз честно казано не знам какво представлява  Embarassed
С интерес следя сагата "Ласи"  Laughing и честно казано със съжаление - ми не е добре момичето, то се вижда....не ми пречи само дето пълни темата....
Я и аз да задам въпрос, няма само вие  Laughing - спомням си, че е хубаво преди да почне да се кърми детето да се преобуе, да се смени памперса, за да не се прави това след като е наядено детето и да не повърне. Дааа, но като докато ядеше Мариян много често акаше...и се налагаше нова смяна....Та въпроса ми е кога точно да сменяме памперса - преди или след кърмене  newsm78  Grinning

# 637
  • Русе/Germany
andi83когато имаш желание можеш да пишеш как е минало всичко Rolling Eyesаз ли съм най-любопитната newsm78
И аз и аз съм любопитна Simple Smile

# 638
Анди,да е жива и здрава малката кукличка.Скоро да качи нужните грамчета и да си дойде вкъщи... Hug

Фентъзи,ето това е сутиена
Totoni, аз не съм ползвала такова нещо,не съм го и виждала затова и не се включвам
Мимоза,аз именно по тази причина започнах да сменям памперса след ядене...Някак си ми идваше в повечко да слагам по 2 памперса на ядене.. Whistling

# 639
  • Mostly in my mind
Анди, честита дъщеричка. да е жива и здрава и бързо да наддава. как се казва?  Embarassed

забелязвате ли обаче, че само момите нещо са се разбързали, пък уж по-малко  Simple Smile

# 640
andi83- Честито бебче, да ви е живо и здраво и бързо да наддава грамчета и да си го прибирате в къщи!!!! Hug

# 641
Анди Да Ви е жива и здрава малката принцеса.Стискаме палци бързо да започне да надава и скоро да си я гушкате в къщи.

Хайде момичата Лека нощ от мен.
До утре.....

# 642
  • софия
Момичета здравейте  Simple Smile
Не съм писала отдавна, тъй като от началото на декември бях в болница. И в крайна сметка ненадейно родих на 31.12.2010 г. Малката ми красавица в момента е 1650 кг  Sad, въпреки че се роди 1850 кг. В момента е в кувиоз, докторите казват че е добре, но трябва да остане там докато стане поне 2 кг. Много ви моля стискайте палци да не отслабва повече, а да започне да наддава и да се прибираме в къщи.  Praynig

да ти е жива и здрава рожбичката, мила,имаш стиснати палци и дано бързо, бързо наддаде Simple Smile

# 643
andi83- Честито бебче, да ви е живо и здраво и бързо да наддава грамчета и да си го прибирате в къщи!!!! Hug

Поздрави и от мен!

# 644
  • София
Благодаря ви момичета. Малката ми принцеса се казва Ралица.
А самото раждане- мина много леко. На 30 срещу 31 в 2 часа получих контракции и понеже не бяха много силни бях убедена, че не са родилни контракции. Пих магнезии и нош-па и чаках да ми минат, но те не минаваха и след 2-3 часа се изплаших, че нещо не е в ред, тъй като за 2 часа ходих три пъти по голяма нужда и последния път като отидох до тоалетната видях кървави нишки и реших, че ми е паднала тапата. Но бях убедена, че дори и тя да е паднала ще могат да ме сложат на системи и да издържа още две седмици. Уви когато отидох в Шейново бях с 10 см разкритие. Нямаше време за нищо,не можаха дори да премерят бебето, тъй като щях да родя всеки момент и ме вкараха веднага в предродилна зала.Успях все пак да се обадя и да дочакам лекаря с който се бях уговорила за раждането. Настина не знам как да му се отблагодаря - дойде за по- малко от 10 мин. Спука ми мехура и ме вкара в родилна зала и след два напъна родих малката ми принцеса. След като отидох в болницата не усетих никаква болка, най- силните ми контракции бяха малко преди да тръгнем от нас . И пак не мога да кажа, че болката е нетърпима- абсолютно поносима беше. Така, че момичета не се плашете тези който ще раждате нормално- не е толкова страшно.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт