Февруарски мами у дома си мързелуват и за своите бебчета бленуват! - Тема 22

• 24 276
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
само ще копна ЛС от Ласи и ще приключа и аз ! ужасно се издраних !

Извинявам се за грубия речник, ама то....

Здравейте!
В отговор на вашите въпроси към мен - това, че на 3-4 от форума не допадам ме означава, че света свършва с тях! В темите има още много жени, с които си пишем и си обменяме опит. Аз лично не виждам нищо лошо в това. Ще те помоля да престанеш да се държиш по този начин! Не те обиждам, не пиша конкретно з атеб в постовете си и нямам нищо общо с теб! Ако не съм ти приятна просто не чети това, което аз си споделям. Всеки има право да живее живота си. Не си мисли, че ти си единствена на този свят! Светът не се върти около теб! Ако на теб съм ти неприятна на други ще съм прия

нямам какво да кажа, тя настина е луда...

# 616
Дидишонче, аз вече веднъж информирах модератор, но не е лошо и ти да ги информираш относно това ЛС. И не се занимавай повече с нея - душевно болни по света колкото си искаш, не може да помогнем на всичките, щом ги пускат от лудницата и не си пият хапчетата да се оправят сами. Peace

# 617
  • София
Ласи, Ласи, ще кажа само една поговорка, дано разбереш ''езоповският език"- " Те го плюят, то си мисли, че дъжд вали". Дано си направиш правилна преценка, а не да нападаш грубо Дидишонче и др. наши момичета.....

# 618
  • Русе/Germany
Ласи не мисля че са само 2-3 мамите които ти го казаха, май всички които пишат редовно се изказаха че не им е приятно да пишеш в темата ни. Направи си тема "Ще ставам леля" и си пиши там!

# 619
Ласи, Ласи, ще кажа само една поговорка, дано разбереш ''езоповският език"- " Те го плюят, то си мисли, че дъжд вали". Дано си направиш правилна преценка, а не да нападаш грубо Дидишонче и др. наши момичета.....

То има и още един такъв лаф:"Ти го плюеш,то сапун ти иска!

# 620
Амидалка да се самоцитирам
Цитат на: nadejdata
За сутиените за кърмачки - и аз ги купувам от магазаинче за бельо, където определено  е турско и китайско, но пък е много хубаво като качество, памучни са и вече ги нося и за сега нямам забележки,нито обриви или нещо такова (а ги нося, че нямам какво, а тези които имах отдавна са мималки)

# 621
Момичета, стига сте се дразнили на глупостите на лелята- куче, той и никът й един такъв  Mr. Green
Мен вече взе да ми става смешна и жалка с опитите си да се впише в темата.  Joy

nadejdata, ама тези сутиени обикновени ли са, в смисъл такива без поплънки или са специално закърмачки, защото аз по магазините с турско бельо не съм виждала от специалните, а само от обикновените сутиени newsm78

# 622
Защо така не ми отразихте важния за мен въпрос бе мамчета! Rolling Eyes Може и да е глупав,но наистина незнам, тия колектори трябва ли да се стерилизират?

# 623
  • Русе/Germany
Защо така не ми отразихте важния за мен въпрос бе мамчета! Rolling Eyes Може и да е глупав,но наистина незнам, тия колектори трябва ли да се стерилизират?
И аз чакам Simple Smile хихиихи мале още колко въпроси ще изкачат Simple Smile
И аз щях да питам, някой беше обяснявал за шишетата, какви цифри трябваше да пише на опаковката newsm78

# 624
Айде да те отразя  Heart Eyes (то всеки втори пост вече мой стана, ама няма какво друго да правя).
Ако под колектори имаш предвид онези торбички дето може да се замразява кърма в тях не мисля, че трябва да се стерилизират, ако са онези като бурканчета с капаче дето се слагат на помпата - да тях трябва да ги минеш през стерилизатора Hug

# 625
Писах, писах и накрая всичко изчезна.

Тотони, според мен може и да не се стерилизират. Идеята за стерилизирането е да се дава На бебето чисто от бактерии. Затова помпата се стерилизира ако кърмата, изцедена по този начин, се дава На бебето. Ако изцеждаш, за да облекчиш напрежението или да стимулираш лактация, но хвърляш изцеденото, тогава може да не се стерилизира. Честно казано моята кърма много добре се беше регулирала и не ми е текла така, че да ми трябват колектори. Виж, силиконоеите протектори, които предпазват зърната, трябва да се стерилизират.

Ако говориш за контейнерите за замразяване и съхранение На кърма - да, стерилизират се.

# 626
Амидалка за сутиените и аз писах...от магазинче за бельо е моя,ама от тея с китайските дето са-евтинките...
Фентъзи,специално кърмачески е,откопчават се чашките отгоре,без банели,мекичък...много удобен изглежда...ама както писах,не беше изложен...Питах и ми го извадиха отвътре..
Тази вечер претърпях провал с преместването  Rolling Eyes Бебешка била,имала мрежа,до долу била...така се жалваше милия,че ми стана жално и го върнах обратно.Заспа моментално...Ще пробваме пак,ама и да не успеем,ще се нагодя някак...

# 627

Ами защото не знаем, затова.
По-добре питай акушерката или някой специалист.
Аз даже не знам точно и за какво говориш.

Фентъзи, това че вадели бебетата без напъни, направо ме разби.  Joy

andi83, Честита радост!
Дано всичко е ОК с вас! Стискам палци!

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 22:57 от Тодорка Боева

# 628
  • София
Момичета здравейте  Simple Smile
Не съм писала отдавна, тъй като от началото на декември бях в болница. И в крайна сметка ненадейно родих на 31.12.2010 г. Малката ми красавица в момента е 1650 кг  Sad, въпреки че се роди 1850 кг. В момента е в кувиоз, докторите казват че е добре, но трябва да остане там докато стане поне 2 кг. Много ви моля стискайте палци да не отслабва повече, а да започне да наддава и да се прибираме в къщи.  Praynig

# 629
  • Русе/Germany
Момичета здравейте  Simple Smile
Не съм писала отдавна, тъй като от началото на декември бях в болница. И в крайна сметка ненадейно родих на 31.12.2010 г. Малката ми красавица в момента е 1650 кг  Sad, въпреки че се роди 1850 кг. В момента е в кувиоз, докторите казват че е добре, но трябва да остане там докато стане поне 2 кг. Много ви моля стискайте палци да не отслабва повече, а да започне да наддава и да се прибираме в къщи.  Praynig
Hug Hug Hug
Да ви е жива и здрава малката сладуранка и да започва да си качва грамчета Naughty Имаш палчета от нас. Мисли само положително и ще видиш как скоро ще си я гушнеш Simple Smile Hug

Общи условия

Активация на акаунт