Февруарски мами у дома си мързелуват и за своите бебчета бленуват! - Тема 22

• 24 276
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
малко ми стана странно, Ласи... ?
Чорапи... толкова много кърпи.... ? за какво са му на "малкия Марти"?

# 601
И последния бисер на мъжо - измислил ми е нов прякор Котоошу   Blush/който незнае за какво става реч ше кажа  Wink/.

Присетих се нещо - мамите със сутиените за кърмачки за по 4 лева май не казаха откъде са ги взели, споделете с останалите  Hug
Знаем ние, знаем кой е Котоошу, ма то всички сме тръгнали по пътя му, така че не се притеснявай  Heart Eyes
И аз искам да знам за тия сутиени, че искам да си купя, но не ми се дават 20 лева Whistling, че тва са си един пакет памперси (хихи всичко почнах да обръщам в бебешки неща Mr. Green )

# 602
Еми, незнам момичета! Аз съм лелята, не съм майката, но съм в големи трепети, щото ме е страх да разждам ида си имам мое, та се радвам на братовото!  Laughing
Изживявам се нещо като много голяма  леля ! Пък нашите само ми викат да си имам мое !    bouquet

# 603
  • Mostly in my mind
като стана дума за шкафчета, при нас са малко дефицитни засега. има отделено едно рафтче в гардероба и едно разделение на скрина. по нататък щре мисля.
само да питам за козметиката...пак Mr. Green първоначално съм се спряла на сапунче, бебешко олио, крем против подсичане и някакъв душ гел за коса и тяло. достатъчно ли е? newsm78

# 604
  • софия
Еми, незнам момичета! Аз съм лелята, не съм майката, но съм в големи трепети, щото ме е страх да разждам ида си имам мое, та се радвам на братовото!  Laughing
Изживявам се нещо като много голяма  леля ! Пък нашите само ми викат да си имам мое !    bouquet

Според ме се изживяваш като нещо дето и ти не знаеш, какво точно е .... ама.... карай....

Лолита, според мен ДА !

# 605
Еми, незнам момичета! Аз съм лелята, не съм майката, но съм в големи трепети, щото ме е страх да разждам ида си имам мое, та се радвам на братовото!  Laughing
Изживявам се нещо като много голяма  леля ! Пък нашите само ми викат да си имам мое !    bouquet
hahaha не се притеснявай, ако все още не си разбрала, те сега могат да ги вадят и без да се напъваш Joy та накарай мъжа ти да ти направи едно бебе, че да вземеш да мирнеш най- накрая Crazy

# 606
И последния бисер на мъжо - измислил ми е нов прякор Котоошу   Blush/който незнае за какво става реч ше кажа  Wink/.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Мойто мило така се изказа за онова бебче, което се родило 6 кг., че прилича на Котоошу.  Mr. Green

# 607
  • софия
hahaha не се притеснявай, ако все още не си разбрала, те сега могат да ги вадят и без да се напъваш Joy та накарай мъжа ти да ти направи едно бебе, че да вземеш да мирнеш най- накрая Crazy

ТЯ СИГУРНО НЕ ИСКА ДА ИМА ДЕТЕ, ИСКА ДА СИ ИМА ПЛЕМЕННИК....

# 608
Исках да снимам и чувалчето да го видите, което снахата с ие купила от Темпото за 25 лева, мног ое хубаво, но я чакам да дойде и ще го снимам и ще ви го покажа !   Laughing

# 609
  • софия
Ласи, ти четеш ли другите какво пишат или не? само това ми е интересно !
Пишеш и в други теми , като януарската, и януари ли чакаш пленениик???? а лично ще информирам модератор, много взе да ме дразниш

момичета , извинете ме

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 21:06 от Дидишонче

# 610
И какво лошо има, че си пиша във форума ? 
В темата на яннуарските майки също си псоделяме трепетите!
Не разбирам каква е тази омраза към мен от теб! Нито те нападам, просто си пиша с момичетата и аз си споделям трепетите около раждането на моя племенник!  Laughing Не разбирам какво лошо ти правя ?! 

# 611
Дидишонче Не се ядосвай!!!Няма смисъл!Тя от дума не разбира.

И последния бисер на мъжо - измислил ми е нов прякор Котоошу   Blush/който незнае за какво става реч ше кажа  Wink/.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Мойто мило така се изказа за онова бебче, което се родило 6 кг., че прилича на Котоошу.  Mr. Green
Joy Joy Joy

# 612
  • софия
И какво лошо има, че си пиша във форума ? 
В темата на яннуарските майки също си псоделяме трепетите!
Не разбирам каква е тази омраза към мен от теб! Нито те нападам, просто си пиша с момичетата и аз си споделям трепетите около раждането на моя племенник!  Laughing Не разбирам какво лошо ти правя ?! 

ама, ти не забеляза ли, че тук никой не го интересуват твоите трепети... или поне не по-начина по който ги изразяваш.... всички ти написаха, че не си желана тук, а ти продължаваш да се държиш като "първа приятелка..." всички те отсвириха, а в теб няма и грам осещане.... ама ти нещо вече взе да ми приличаш на някаква психично болна... честно.... не можеш ли просто да спреш.... аз ако някой ми каже, че не съм му приятна, незнам как ще продължа да го занимавам с моите "трепети"... ти малко гордост нямаш ли.... аз по скоро мисля, че ти харесва да се самосъжаляваш....

# 613
  • София
Ласи123 Tired, спри се моля те. Незнам какъв човек си, честно. Ако и с близките си се държиш както се държиш тука незнам. Все повече започваш да придобиваш образ на луда стара мома с несбъднати мечти, честно. А най-лошото е, че предизвикваш само негативзми около себе си. Замисли се за това. Тук никой не те прие, странно защо ли? ПОмисли!
Аз наистина спирам да се занимавам с твоя случай и наистина искрено съжалявам ако в живота ти обстоятелствата не са се стекли както ти си искала. Това не трябва да те озлобява, а напротив, може би трябва да ти покаже, че НЕ си достатъчно добър човек. Айде всичко най-хубаво от мен, остани си със здраве, само моля те не в тази тема.
Мерси!

# 614
Аз все още подреждам багажа на бебо, който ми прати майка ми- толкова са сладки нещицата. Heart Eyes И като стана въпрос за комплекти за изписване, този, който е взела тя, съдържа едно одеалце, боди с дълъг ръкав, гащеризонче, шапка, буйки, ръкавички. Мислите ли, че ще е малко?? А като му сложа отгоре и космонафта и го завия с одеяло според мен ще е добре. Не трябва да се прегряват бебета много доколкото знам, че не могат да си регулират температурата и става лошо. Naughty
А по списъка от болницата какво да носим за бебе за изписването стои боди, панталонче и блузка или гащеризонче, яке, шапка, чорапки и одеялце. Всъщност същото, което е купила майка ми   Flutter
Аз пък не знам какво да правим с къпането. Вече имаме ваничка, но без стойка. За съжаление нямаме вана, само душ-кабина и сега се чудя дали трябва задължително да  вземаме стойка и тази стойка къде трябва да я поставим??? Някои я слагат над тоалетната, за да пускат после да се изтича водата, при нас там е тясно и няма да може да я разпънем.  newsm78

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 22:03 от Sofie

Общи условия

Активация на акаунт