Февруарски мами у дома си мързелуват и за своите бебчета бленуват! - Тема 22

• 24 276
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Soft видях хубави космонавти в Джъмбо- около 30 тина лева

# 586
Направо ви завиждам (благородно), че мъжете ви са си при вас, нищо, че ходят на работа. Моят като е на 200 км  #Puppy dog не, че не се грижи за мен, винаги за всичко ми угажда, като принцеса м гледа, но си е друго да знаеш, че е близо Confused

# 587
Юлето, от магазин Штъркел ми е възглавницата. Не е ясно колко е качествена, ама за тия пари няма да и намирам кусури. Наистина, много е сладко, че така се обичате!!! Пожелавам ви все така да се гушкате!!!!
Иначе бебетата са от стресовите ситуации, които поставят семействата и партньорствата пред сериозно изпитание. И ние чувстваме известно напрежение, въпреки че сме " гърмяни зайци", но наистина гушкането и положителната настройка, както и разговорите и прошката са онези неща, които винаги са от голяма полза за развитието на връзката.

Теди, аз този го взех по- голям, че ми се стори и по- тънък. Взех и още един, но утре ще го снимам. Моите са от френския сайт и пристигнаха за около месец.

# 588
  • софия
Абе няма ли кой да докладва на модератор , вече истински взе да ми писва #2gunfire Ти малоумна ли си , каква си...неразбра ли, че не си желана тук... Crossing Arms

Извинете момичета, ама вече... #Crazy

според мен тя дори не е прочела, че е нежелана .... сигурно влиза само да си напише каквото на нея й е кеф Simple Smile и мен взе да ме изнерввя Simple Smile не е зле наистина някой да я докладва !

# 589
амидалка недей моля те Hug
JJuleto сладко си го описала наистина Heart Eyes

Мъжете са различни така е,но не че едните обичат по-малко просто едните могат , а другите не могат да изразяват емоциите си - моя си го познавам вече достааааа добре ,че да си знам че е от втория тип,но е моя и си го обичам такъв какъвто е  Mr. Green  Hug

Нямам нищо за изписването..мисля да си взема на БЕБЕТО едно комплектче това е  Peace

Мерси за препоръките за лаптоп Hug

# 590
Момичета,да ви застрелям и аз с един въпрос Mr. Green
Купила съм си колектори за зърна. Отдавна ги бях взела още с помпата на Медела,защото бяха много евтини и май ще има полза от тях,щом така се разраняват зърната. Та сега се чудя дали трябва да са стерилизирани за болницата? Ако трябва- ще се наложи да ги помоля там да го направят,защото сега няма голям смисъл- няма да останат стерилни кой знае колко дълго време.. Rolling Eyes Те са изработени от РР и силикон. Инче Софи аз съм си купила от еднократните Stilleinlagen вече  Blush Моля опитните майчета да споделят. Simple Smile
happy-mamma честито ви легълце! Hug Сладко бебче,сладко,сладко да спинка в него!
Тодорке това сладкото комплекче от Baby Butt ли е? И аз бих сложила едни тънички ританки отдолу,както и ще го направя де Laughing
Фентъзи понякога растоянието сближава повече,колкото и наивно да звучи! Simple Smile Така си липсвате повече и когато сте заедно изживявате по-пълноценно това време Hug
Моето мило като си беше в БГ за една седмица толкова мъчно ги изживях, сякъш кой знае каква трагедия се е случила,нищо че се чувахме поне по 4-5 пъти на ден Mr. Green Ама бременелска му работа, хормони...
Юле Hug май в това е истината, малко им трябва на мъжете да се разтопят, особено на добродушните! Wink
Амидалке и всички останали момичета,които се дразнят- моля ви, просто всичко,което може да ви издразни го подминавайте,все едно не сте го видели,или прочели,няма да си разваляме темичката и доброто настроение,заради каквото и да било! Hug
http://woman.-spam082-/n/zhenite-poumnyavat-sled-razhdaneto.6343.html  Grinning

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 19:34 от Totoni

# 591
JJuleto - Още в началото на бременността си купих такава възглавница и без нея трудно заспивам,купих я от кауфлант за 15 лв,но се посмачка и се наложи да я допълня с още една обикновена,но и така пак си заслужава,а и за кърменето май ще я ползвам,ако искаш провери доста пъти съм я срещала след това Naughty А за изписването колкото и топло да е ще трябват и буйки нали ,че сама си сглобявам нещата и такива нямам още Crossing Arms Fantasy_Girl -сигурно е много гадно да си самичко,аз сега моя само малко да закъснее от работа и ми става криво ,а си те представям тебе-дано не е за дълго Hugвижте ни само колко емоционални сме станали,от няколко дни го забелязвам hahahahappy-mamma -честити ви покупки  bouquet

# 592
Какво правите, момиченца?  Heart Eyes
Гледам имате си занимания, има кой да ви пили нервите.
Аз бях на гости и преди малко се върнах, а преди това ходих на ЖК. Между другото и на мен там ми взеха 30 лв. за запис на тонове, казаха че здравната каса не ги поема. Бузанчо е добре, станал е 2 500 гр. почти, но е с пъпна връв около врата и направо ми се е изправила косата, честно да си кажа. Звънях на моята си лекарка и тя ми каза, че се случвало много често. Малко ми поолекна, иначе бях на косъм да я чакам утре пред МД.
Честно да ви кажа все съм спокойна, казвам си че всичко ще е наред, но като ми излезе нещо такова и направо ми иде да се гръмна.  Confused Някой път просто не ми издържат нервите. Сега горкото детенце само ще го ръчкам да ми се обажда...
Лауритка ни остави а?
Хайде аз отивам да полегна, много изморена се чувствам...  Hug

# 593
  • Русе/Germany
Привет и от нас Simple Smile Ние се прибрахме от дълга разходка, гостуване, гледане на бебче и така. Хубаво беше. Прибрах се с 3 чанти бебешки неща  Mr. Green
За животните да се изкажа и аз Simple Smile Много исках да си живеем с куче и си бяхме взели едно малко уж за малко само ама аз така свикнах с него че .... но проблема беше че милото замина за чужбина а аз не съм от много търпеливите и не мога да обучавам кученце Sad Та имахме голям проблем с физиологичните нужди и отиде на село при мама и тати мъника. Иначе си имаме хъски Simple Smile много е мила сладуранката ни но и тя по стечение на обстоятелствата е при майка му на милото. Та ако си я бяхме оставили преди време при нас щяхме да продължим да си я гледаме, но милата свикна на свобода и ми е жал да го затворим животинчето в апартамента. Ще се постарая да няма страх мъника от животните. Аз да си призная имам страх Sad хапало ме е нашето куче и така.
happy-mamma Честити ви придобивки и със здраве да си ги ползвате с малката принцеса Simple Smile
За мъжете които стоят на компютрите няма да коментирам понеже моя не може да живее без такова нещо Joy Но аз си го знаех това преди да заживеем заедно. Малко с мрънкане става като го накарам нещо да свършим но .... то обикновенно е да местим нещо Mr. Green понеже аз размествам много често. Луда работа съм аз.
Мале много дълго стана бегам Hug
QueenBee аз съм чувала мила че докато бебето е вътре не му пречи че е с пъпна връв около вратлето. Така че споко Hug Важното е да няма възли или нещо такова

# 594
  • София
happy-mamma, честити придобивки! Моето легло е подобно, само че моделът с гръб- Верлен. Иначе зълва ми има Верокио и е много доволна. Като му се махнат колелцата става на люлка, а като се махнат и дъгите- лесно става, нашето е със същия механизъм- става на нормално "стационарно" легло.

Момичета, а с какви дрешки ще изписвате бебоците? Аз комплект няма да купувам специален за изписване, но по принцип зимно бебе как се облича- боди, блузка, ританки? панталонче?...отгоре с какво? Съжалявам за тъпия въпрос, но ще съм майка новобранец  Joy Космонавт нямам...

# 595
Тотони, да, от Baby Butt  е. Обаче сега виждам, че бодито е с къс ръкав, а блузка не искам да слагам. Купих го, защото само комплект за изписване ми искат за бебето, и реших да заложа на това което се продава за такова.
Сега поръчах и едно друго - бяло, че разбрах, че нямам ръкавички да не се драска.

За мъжете - моят е кротичък, аз съм омраза, когато вдига шум или е разхвърлял в конфликтните зони (кухня, баня, хол). Джафкам го от време на време да не забравя кой е шефа.  Laughing

# 596
Тотони, знам, че е така, ние вече 5 години живеем по този начин, но това е наложено от обстоятелствата - т.е. свикнали сме. Ама от време на време трябва и на вас да ви позавиждам малко Mr. Green

# 597
Оо,не мога да ви изчета,а ви оставих само за един следобед...
Възглавница за кърмене аз си взех пък за 5лв от Кауфланд... smile3534
Лори,ще ни липсваш...
Отивам да къпя детето и да го приспивам.Днес не е спал на обяд,надявам се да се трупяса бързо.Взех си сгъваемата кошара от нашите и сега ще пробвам да го преместя да спи там,че е по-старите модели и няма нива,пък дървената в която е той има...Дано успея,че дълбожка си е...

# 598
Пчеличке, не се притеснявай излишно  Hug И на нас още в края на шестия месец един док ме наплаши как му е омотана яко пъпната връв и аз ревах цял ден... Confused Ама после се успокоих, четох, че при повече от половината бебета се случва и не е опасно, докато са вътре... Simple Smile

Fantasy_Girl , така пък с мъжлето няма шанс да си омръзнете  Hug

anilevI , Тони - обещавам да спра да се дразня  Hug Явно хормоните вече са ми в повече, по принцип трудно се нервирам за такива неща... Grinning

Вчера се бяхме събрали приятелки на кафе, всички с дечица, и аз какви ли не въпроси им задавах,а  те на половината яко се смяха...викам им - хич не е смешно ей, като не ми е ясно... Blush Примерно ги питах като се преварява водичка колко време трябва да ври...? Ми то си е важно мисля... Grinning

Присетих се още нещо - мамите със сутиените за кърмачки за по 4 лева нищо не казаха май, откъде ги вземате?

Аз да ви кажа сигурно пак заради пустите хормини, се улавям, че понякога ставам много спокойна и уверена по отношение на раждането и гледането на бебо, друг път - ме тресе шубето...станала съм като шизофреник вече... Joy

И последния бисер на мъжо - измислил ми е нов прякор Котоошу   Blush/който незнае за какво става реч ше кажа  Wink/.

Присетих се нещо - мамите със сутиените за кърмачки за по 4 лева май не казаха откъде са ги взели, споделете с останалите  Hug

# 599
това е пеещата играчка, която аз му купих на малкия Марти  Heart Eyes

Това му е гардеробчето    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт