Не можем да изберем измежду 5 мъжки имена...

• 6 800
  • 89
  •   1
Отговори
# 60
Става  Crazy
Води се че имам имен ден но не го усещам.Обаче се дразня като не ми го честитят.Сбъркана работа! Crazy

# 61
  • София
Калоян...но съм пристрастна  Mr. Green

# 62
Аз съм за Борис Peace

# 63
Аз гласувах за любимото ми Калоян. Heart Eyes Ако имах син щеше да е така, но уви няма шанс.

# 64
  • София
Терминът ми е на 13 март, около него няма големи празници, че да си дойде с името. Единствено на 12 март е Тодоровден, ако се родим тогава сигурно ще е Тодор, още повече, че и свекърът е Тодор. Но ако е на друг ден, много много не ми допада Тодор  Rolling Eyes

Напротив, на 12 март е празник на Св. Симеон Нови Богослов. Той е различен от другите двама светии Симеоновци, които се почитат съответно на 3 февруари и на 1 септември, и е един от двамата, на които единствено е присъдено името Нови Богослов. Това го зная от отеца в столичния храм "Св. София", който кръсти сина ми Симеон. Успех! Hug

# 65
  • Пловдив
Krissie , така е, на 12.03 е Преп. Симеон Нови Богослов. Само че през 2011 г. е и Тодоровден . Той се мести всяка година в зависимост от Великден - първата събота на Великденския пост е  Peace

# 66
аз съм за Боян Simple Smile

# 67
От така изброените - Симеон.

# 68
  • Пловдив
Борис и Боян

# 69
# 70
Моят глас е за Симеон, много харесвам това име Peace

# 71
Моят глас е за Антон  Peace

# 72
  • BG

Симеон  Peace

Пристрастна съм, защото преди два месеца родих един с това име.....

# 73
Гласувах за Антон. Най-много ми харесва и не е от често срещаните като Калоян и Борис, например. Не разбирам защо се използват само 10-15 мъжки имена.

# 74
  • София
И аз съм за царственото Симеон

Общи условия

Активация на акаунт