Не можем да изберем измежду 5 мъжки имена...

• 6 808
  • 89
  •   1
Отговори
# 30
  • Ямбол
Аз гласувах за Борис. Всичките ми харесват с изключение на Боян. Когато избирах име на детето ми исках да бъде българско, но да има аналог и лесен превод на английски. Например Георги (George) и Никола (Nikola) и т.н. Борис също има аналог.  Hug
Nicola на английски си е женско име. Кумата ми /англичанка/ се казва така  Wink .

# 31
Гласувах за името Боян.
От всички изброени, то ми допада най-много.

# 32
И аз харесвам Тодор, напоследък се замислих, че много харесвам и Тодора, вместо така модерното Теодора, но си знам, че не би се приело добре.
Гласувах за Боян и Симеон. Всички имена от анкетата са хубави, но тези двете свързвам и с хора, които са хубави, вероятно за това ми звучат и малко по- добре от другите.

# 33
  • Сопот, Пловдив
От тези имена най-много харесвам Борис и Симеон.

# 34
Гласувах за Борис и Калоян, защото са едни от любимите ми мъжки имена.

# 35
Борис

# 36
Тази анкета щеше да учуди всички ни, като не спечели името Борис, но ето че малко по малко нещата взеха да си идват на мястото  Simple Smile

# 37
  • Пловдив
Тази анкета щеше да учуди всички ни, като не спечели името Борис, но ето че малко по малко нещата взеха да си идват на мястото  Simple Smile
Хахаха, Пина, ти сега ме хвърли в размисъл. Толкова ли е разпространено Борис? Аз нямам наблюдения.

Иначе да си кажа честно, и ние май клоним към Борис и Боян. На Борис готиното е, че има имен ден на 2 май, когато ни е годишнината от сватбата. После на 3-ти имам РД, на 5-ти имен ден, на 6-ти годишнина откакто станахме гаджета  hahaha Някак символично ми звучи, но все още не съм го усетила Blush
И ако само заради именния ден го кръстим Борис, после при второ дете си представям какво мислене ще падне, че да му измислим име с имен ден на първи, четвърти или седми май  hahaha , за да е в същата поредица и да не се чувства ощетено.

# 38
Гласувах за Борис и Антон. Всъщност точно тези всички имена + още някои класически /вкл и Тодор/ ги мислихме и ние за сина си. Точно така, и ние харесваме класически мъжки имена. В крайна сметка сега си имаме един малък сладък Васил.

# 39
Ами, не е чак като Александър или Георги - мисля, че тия двете държат Златната палма на всички времена  Simple Smile  но е често срещано, много харесвано и определено има тенденция към масовизация. Калоян също е в това число! За разлика от тях Боян и Антон не попадат в тази категория. Симеон е някъде по средата.

Относно празниците - няма по- кофти от това един празник да 'изяжда' друг, ама вие си знаете. Казвам го като потърпевша - родена съм на 8 март  Confused

# 40
  • Пловдив
Права си за празниците  Hug Не се бях замисляла  newsm78

# 41
Гласувах за Симеон и Боян. Борис също ми харесва. Кратки и ясни имена.

# 42
Peace
Pina Според мен Боян е много често срещано име - познавам поне 5-6 мъже с това име. А Калоян - само един   Rolling Eyes

# 43
Иначе да си кажа честно, и ние май клоним към Борис и Боян. На Борис готиното е, че има имен ден на 2 май, когато ни е годишнината от сватбата. После на 3-ти имам РД, на 5-ти имен ден, на 6-ти годишнина откакто станахме гаджета  hahaha Някак символично ми звучи, но все още не съм го усетила Blush
И ако само заради именния ден го кръстим Борис, после при второ дете си представям какво мислене ще падне, че да му измислим име с имен ден на първи, четвърти или седми май  hahaha , за да е в същата поредица и да не се чувства ощетено.
Според мен глупава причина за избор на име.
Избери такова име че мисленето за името на второто дете да е по-лесно.
Не сега сина да го кръстиш Долче и да се знае че другото ще е Габана. Laughing Hug

# 44
Pina Според мен Боян е много често срещано име - познавам поне 5-6 мъже с това име. А Калоян - само един   Rolling Eyes

Калоян е много често срещано сред новородените за 2010, но и за 2009 и 2008 казват. То е нова вълна. Мъжете не са много с това име.

Общи условия

Активация на акаунт