мисля, че ти пратих приятелство, дано съм те оцелила та там ще видиш страницата на магазина (нали за нея ме питаш). Иначе може да я намериш като на търсачката напишеш Unimod. Лорини, питах за размера за мадамка на 1 годинка, защото все си мисля, че мадамките на годинка са с по- малко краче от младежите ( но пак сигурно е относително). На моята кумица щерката става на 40 дни в неделя и ще ходя на Погача, та искам да й направя една пампер- торта и вътре да напълня с дрехи, играчка и буйки. Но понеже детето е обсипано за сегашната му възраст исках да взема за годинка. Мерси за отговора, май ще се спа на 18- ти номер?? Или 19-ти???
Оффф, на Колев и КОлев ще са буйките те по- голям калъп ли имат, по- малък ли.....пак се обърках....Еййй тази събота и неделя пак се очертава да съм работна пак...юпиии

. Може и да не ходи още, когато ѝ стават, но пак ще я контят с тях
Вчера разбрах, много плаках, гадно и безсилно ми е и едновременно с това съм ужасно възмутена.
Избягвам да давам температуропонижаващи лекарства, но вечер, ако е над 38 свалям, че ме е страх, да не заспя и да не мога да реагирам, иначе през деня го следя и над 38,5 давам Нурофен. Дано след 5 дена борба, да си отива вече
оттогава съм с главоболие, не искам да го мисля, но без да искам се сещам 
Много щастливи бъдете всички