Януарската дружинка чукна втората годинка

• 27 928
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Моник, ако не съм объркала Мониката във фейса  hahaha мисля, че ти пратих приятелство, дано съм те оцелила та там ще видиш страницата на магазина (нали за нея ме питаш). Иначе може да я намериш като на търсачката напишеш Unimod.
Лорини, питах за размера за мадамка на 1 годинка, защото все си мисля, че мадамките на годинка са с по- малко краче от младежите ( но пак сигурно е относително). На моята кумица щерката става на 40 дни в неделя и ще ходя на Погача, та искам да й направя една пампер- торта и вътре да напълня с дрехи, играчка и буйки. Но понеже детето е обсипано за сегашната му възраст исках да взема за годинка. Мерси за отговора, май ще се спа на 18- ти номер?? Или 19-ти???  newsm78 Оффф, на Колев и КОлев ще са буйките те по- голям калъп ли имат, по- малък ли.....пак се обърках....
Еййй тази събота и неделя пак се очертава да съм работна пак...юпиии

# 616
Уф, много ми стана мъчно, как може да се случват такива гадости, незнам?!! Айде на бас, че ако по закон в тази ситуация отговорникът на смяна в болницата отиваше в затвора за 20 години и щяха да го спасят детенцето! Ми тва си е бил напълно овладяем случай, стига да са били взети мерки навреме....

Мони, бързо да оздравява Преслав Hug

# 617
  • Варна
На Елия бяха такива цък. 16ти номер, на 9 месеца беше, когато и ги взехме, носи ги 2 месеца.

# 618
Ух, момичета, това е ужасно... не спирам да плача, не мога да повярвам, как... уххххххххх  Cry

Моник, Кало веднъж така ми боледува - 6 дни беше с Т и после се оправи... Стига да не поддържа 39-39.5 и нагоре, да е намаляваща и той да се чувства що-годе добре - не бих се притеснявала..

Адашче, какъвто и номер да вземеш, щом са буйки - все ще влязат в употреба Wink. Може и да не ходи още, когато ѝ стават, но пак ще я контят с тях Wink

Аз освен за Надето, се притеснявам и за Патилина... От началото на януари не се е вясвала... а беше сравнително редовна тук..

# 619
Ужасно, момичета  Sad Вчера разбрах, много плаках, гадно и безсилно ми е и едновременно с това съм ужасно възмутена.
Исках много неща да пиша, видях много теми сте обсъждали, но утре или по-нататък ще се включа, че в момента изобщо не мога Confused

# 620
  • София
Как сте, мили момичета Hug
Благодаря за подкрепата Hug HugДнес Преслав е (да чукам на дърво) малко по-добре. Последно имаше 37,3, което е направо супер PeaceИзбягвам да давам температуропонижаващи лекарства, но вечер, ако е над 38 свалям, че ме е страх, да не заспя и да не мога да реагирам, иначе през деня го следя и над 38,5 давам Нурофен. Дано след 5 дена борба, да си отива вече Laughing
Още не мога да се оправя, откакто прочетох........... ooooh!оттогава съм с главоболие, не искам да го мисля, но без да искам се сещам #Crazy
Да е жив и здрав изобретателят на сешоара (но:35:предполагам, че отдавна не е между живите Embarassed) Ако не го пусна вечер, сън не ме хваща Joy JoyНа Преслав действаше безотказно, а сега и на Самуелка - определено коликите се повлияват чудесно, че и аз така Laughing
  bouquetМного щастливи бъдете всички Hug

# 621
Моник ето ти един сайт, от който можеш да си изтеглиш шумове, които успокояват бебоците  http://babysleepnoise.com/download.html , в това число и звук на сешоар. По-удобно е да го пуснеш на диск, или от компа, от колкото да бръмчиш с великото изобретение Wink  Нали се сещате, че Делян никога не е бил от кротките, за това съм пробвала всичко. С freeway заспиваше до годинката - при това надънено почти до дупка на системата за домашно кино  ooooh! После се чудя защо съседите ме гледат странно  Rolling Eyes
И на мен не ми се пише, адски съм потресена  Sad .

# 622
# 623
# 624
Честита баба Марта! Да са ни живи и здрави дечицата и семействата!

Ох, голяма трагедия е случилото се, нямам думи, ужасно е  Cry Cry Cry.

Мони, да оздравява Преслав, а за коликите на Самуела био гайа-та не помага ли? На Ники му действа много добре, аз само това давам, макар че колики сега няма.

Сиси, на Ники му подариха 15/16 на Колев, такива каквито Мим е показала. Ами аз му ги обувам вече, имаше 2 чифта съвсем мънички маратонки, но са му малки вече. Много е готин магазина  Peace, успех!

Аз от 3 дни боря ужасно висока Т до 39 стига, спада с антипитерици много бавно, пак се вдига, егати гадния вирус. Лежа, много съм отпаднала, кожата ме боли все е дано е изгоряла, бухам ужасно. Уж на гърдите няма нищо, но ми изписаха и аугментин, заради евентуални усложнения. Следобяд докторката пак ще дойде да ме преслуша. Майка ми и сестра ми са поели децата, аз само кърмя бебо. Ох, само да ги опазим тях, да са здравички.

# 625
Ели, понеже не знам кога ще се засечем в скайп - аугментин е ок. А кърменето, знаеш, ще предаде на Ники точно такива антитела, които си изработила срещу тази именно болест  Peace. Оправяй се  Hug

И честита Баба Марта, да сме живи и здрави всички!   bouquet

# 626
Дами, ще ви поздравя с отминалия февруари! Това винаги е добра вест. Скоро и баджаци ще разголим, така че на добре върви (поне времето)  Whistling

Честита МА(Р)ТА (както казва Матей), да сте бели и червени и винаги засмени!
Дано всички болни препорят вируса без усложнения. Стискам палци!
Някой да прпепоръча очен или поне очна клиника. Нещо зрението ми ми прави номера Sad

Дони теб пък ще питам за детски хирург, че да види на Никола достойнството. Баща му има някои съмнения, аз съм против инвазиите, но по мъжката част не се пиша за експерт...

# 627
  • София
Честита Баба Марта на всички и от мен! Да сте живи и здрави и вие, и нашите прекрасни дечица, друго по-важно няма!!!!
Ели- оправяй се скоро Hug Praynig Hug
Мони- дано Преслав да се оправи скоро, миличкия той Praynig Hug
Сиска- наистина е прекрасен магазинът ви  bouquet
Ягодка- оправи ли се малката Ягодка Praynig
Наистина Надето и Патилина скоро не са писали....дано да са добре Praynig
Моята Йоанка се оказа, че вади два долни зъба, преди последните кътници, които аз изобшо не съм забелязала, че досега не са изникнали Shocked, и сега венците са й ужасно надути, кисела е, дано да избият днес или утре, че чак мен ме боли, като я гледам така.

# 628
  • София
Елииииии, бързо оздравяване Hug HugПращам ти много целувки. Дано вече да се е навилнял гадния вирус PraynigМалчовците ще са здрави, не се притеснявай Hug Hug
Преславчо се пооправя вече Peace
Ралче, Йо-Йо да се справя бързо с никнещите зъбки, че да стане пак добро момиче и вие да сте спокойни:peace: Peace
Лангче, оправяй се с очичките Peace Hug Hug
Айде, че дава зор малката  bouquet

# 629
Благодаря, момичета още веднъж Simple SmileЧестита Баба Марта на всички. Дано сме живи и здрави...
Мим, и аз мислих такива буйки да купя, но Лорини ми предложи дни по- различни и реших да е "по-различното". Вчера ги поръчах, но още не са ми пратили отговор  newsm78 Ако не ми се обадят или не получа обувките до петък, в събота отивам да купувам на КОлев и КОлев.
Ели, бързо да се оправяш  Praynig Аз буйките ги искам за подарък и за 1 годинка ипитах за ориентировачен размер. Иначе Диманчо какви файски ботушки, маратонки и кецки му подариха ама заради времето не мога да го скипря и да излезем. Иначе вкъщи го държа по ватирани чорапки, неудобно му е с обувки.  Confused Ники много е порастнал, браво, че цоцка още. Аз още не мога да преглътна факта, че се отбихме....
Аз похвалих ли се, че Диман има зъб..???  newsm78 Ейй голяма изненада, голяма радост, само му ровя в устата да си чеша пръста  Joy Дано и на Йо-ЙО изнекнат по- бързо  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт