Януарската дружинка чукна втората годинка

• 27 922
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Честита да е баба ви Марта!  Laughing Румени и засмени и здрави най-вече!

Толкова от мен.

Гледам има неприятни вести от съседна отчетна... нямам сили дори да отворя да прочета...

# 631
Здравейте,
благодаря на всички, че ме мислите  Hug Hug Hug
Всичко е наред просто нямах интернет. Sad Плацентата се вдигна и коремчето расте. Simple Smile Бебка има малка кистичка на мозъчето, но доки ме успокои, че няма място за притеснение, защото би трябвало да изчезне към 26 седмица. Много рита по цял ден. Simple Smile Няма нищо общо с Криско. Него за цялата бременност я съм го усетила 4,5 пъти, я не. Още в коремчето си беше много спокойно бебче.
Криско е добре. Сега е на фаза "Обичаш ли ме?". Пита всички "Ми ами?"  Simple Smile Много е сладък и с това ангелско личице като те пита направо се разтапяш. Heart Eyes
Целувки на всички Hug Не съм ви чела, та сега ще наваксам.

# 632
  • София
Сиситу, голяма изненада за зъбчето GrinningСтрахотно, чеши, чеши пръстчето Hug Hug
Накри, радвам се че си добре и че расте коремчето. А Криси е много миличък Hug
Кокос, хич и не влизай да четеш  Confused Hug Hug
На мен пък Бърборанче ми се загуби newsm78
Целувки  bouquet

# 633
  • Варна.....
На мен пък всички ми се изгубихте. Нулева активност. Ц, ц, ц.....

# 634
девойки заповядайте на вече готовия ни сайт... http://www.podkrepazakarmene.com/

# 635
девойки заповядайте на вече готовия ни сайт... http://www.podkrepazakarmene.com/
newsm10

Moмичета, забравих да ви питам..
Тъй като мъж ми иска много името София, пък на мен не че ми допада толкоз, вие какво мислите??? Не че не ми харесва, но тук е всяко второ бебе е с това име. Микеле е твърдо решил и най нагло отхвърля моите Мишел и Никол. За мен са 100 по хубави...

# 636
Накри, на мен и София, и Никол страшно много ми харесват...  Rolling Eyes. Но ние с моя мъж сме малко традиционалисти и ако ще кръщаваме момиче и трябва да избираме от двете, бихме се спряли на София (някак по-БГ ми звучи, защо ли?  Laughing). А и мъж ми всъщност въобще не би харесал Никол..

# 637
  • Ловеч
УУУ Благодаря за девойки на Лорини  bouquet
Тук съм-бях сърдечно ангажирана тези дни_както казва една позната- Ти така и не разбра ,че имаш дете и мъж Mr. Green)
Вчера бабата на Ико го заведе в ДГда види Баба Марта (която ако обича вече да си ходи ,че умрях от студ)
Ето  и снимка за Ягодка, и пак за нея  bouquet за съвета за мокрите кърпи от Лидл Winkродих се с тях.

nakri и трите са хубави,но има още време да накараш мъжа си да избере онова което искаш ти hahaha
Да нацелувате и нагушкате малките слънца .

# 638
  • София
На мен пък всички ми се изгубихте. Нулева активност. Ц, ц, ц.....
Flutterей мъ на - взех си почивен ден днес. Засилих се да ходя да зъболекар. Той пък каза, че съм била сложен случай и не съм за него...Та в понеделник операцийка Sick
Ланг, за мъжко достойнство - само д-р Момчилов. Невероятен и човек и доктор. Шеф е на детската урология в Пирогов. За очите - http://www.eyeclinic-den.com/. Уф, за там трябва да запиша час за цялата фамилия...Но няма да я сега, че бая ще се бръкна в понеделник Sad
Черпя ви е тази песничка

Наде, аз към София съм пристрастна Rolling Eyes

# 639
тоби ми девойки сме, кви да сме...и кво ти е виновна бабата сега, че си умряла от студ...после, ще кажеш пък че ти е жега...  Mr. Green

# 640
  • Ловеч
тоби ми девойки сме, кви да сме...и кво ти е виновна бабата сега, че си умряла от студ...после, ще кажеш пък че ти е жега...  Mr. Green
Така е девойки сме, а някои все още и моми Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 641
  • София
Лорини, чудесен е сайта и съм убедена, че ще е много посещаван и полезен:peace:
Накри, има ли определена буквичка за името, или е важно само да ви харесва и да звучи добре Grinning На мен също ми харесват всички имена, които си изброила. HugИначе като избирахме име за Самуела, бяхме решили да е със "С", но беше малко трудно, докато съгласуваме мненията. Много ми помогнаха естствено момичетата от форума. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=520696.0Ако искаш прегледай темичката за имената, може да ти хрумне нещо  bouquet
Тоби, много хубава баба Марта Hug, като  истинска е LaughingСподели за мокрите кърпи, препоръчани от Ягодка, че да не ровя назад Simple SmileКаква марка са, че и аз да се родя Hug Hug

# 642
  • Ловеч
Lang, lorini, monick, nakri88, tobito и 1 Гост преглежда(т) тази тема.- ха колко много все едно има снимка на красив и ... мъж-може и млад hahaha
Кърпите са W5- подредени са при верото и др препарати за чистене-не са за бебе , а за премахване на следи от бебета ,мъже ,котки ,свекърви и каквото се сетите Mr. Green

# 643
  • София
Кърпите са W5- подредени са при верото и др препарати за чистене-не са за бебе , а за премахване на следи от бебета ,мъже ,котки ,свекърви и каквото се сетите Mr. Green
JoyДобре, че уточни, че щях да премахна бебето Joy Joy Joyи после следите от него Joy

# 644
JoyДобре, че уточни, че щях да премахна бебето Joy Joy Joyи после следите от него Joy

Joy hahaha Laughing

Накри, ако правилно си спомням, мъжът ти беше избрал на Крис името, така че сега ти е ред на теб Peace А от имената и трите ми харесват, но някакси Никол най-ми се връзва, понеже ти откога го говориш и аз вече се настроих Grinning Ако си твърдо решила, пускай там едни бременни, крокодилски сълзи и мъж ти ще се предаде!

Общи условия

Активация на акаунт