Януарската дружинка чукна втората годинка

• 27 913
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Накри, слънце...всъщност какво значи никът ти...за имената...Никол много ми харесва, но и София не отстъпва...и двете са интернационални...но ако всяко трето момиче се казва София, бих предпочела Никол...на мен много ми харесва Ема...но мисля, че е важно и двамата да го усещате името или просто да изчакате и да решите накрая...

# 646
Накри мисля, че е На (дя) + Кри (си) Simple Smile
На мен само Мишел не ми харесва, Никол и София са много хубави! И аз мисля, че трябва да си го оставите Никол, щом си беше наречено още преди да забременееш..Simple Smile На мен така ми казваха като бях на бригада в Щатите:) А в БГ е доста популярно име напоследък, особено миналата година всяка втора я кръщаваха Никол. А от скоро пък възродиха и моето име, то нали е италиянско:)
Имате още много време да мислите  Hug

# 647
  • София
Честит празник, милички Hug
Много ми е криво днес. Ние сме в Казанлък, по точно в едно село в близост. Днес излязохме до селското магазинче-аз и свеки Simple SmileС нас дойде нашето кученце, което е едно хубаво, бяло, пухкаво кученце с името Топчо. То е дворно кученце, не спи в къщата, но го храним и то стои винаги с нас. Много верен приятел беше Cry Но днес се случи най-лошото. Блъсна го кола. Видях всичко Cry, но не можеах да реагирам, чувствам се ужасно CryКолата не караше с голяма скорост, а аз само стоях и гледах, не знам, мислех, че ще измъкне, както не един път е ставало. Колата мина, а то остана свито на кълбо. Бях убедена, че ще стане, но не, имаше една локвичка точно до муцунката. Така и не помръдна ooooh! ooooh!Много е скапано, страшно го обичах Rolling EyesНякой беше казал, че всички кучета отиват в рая, вярвам, че е така Laughing
Да почива в мир малката душичка Praynig Praynig Praynig

# 648
monick  Hug Hug Hug много тъжно...

# 649
  • Варна.....
Моник, ужасно е.  Hug

# 650
Честит празник, момичета!  bg

Моник, много жалко за малкия Топчо!
Накри, радвам се, че си добре! Аз малката човечка отдавна си я наричам Никол, откакто сподели, че искаш второ детенце-момиченце. Дано да успееш да се пребориш за името, щом толкова много ти харесва! Но на мен и София-Никол ми харесва...
Ралче, дано да излизат бързо зъбките на ЙоЙо и да се успокоите и двете! Благодаря, че си се сетила за нас! Ивка е добре. Пи АБ 8 дни, още кашля по малко и пие Проспан, но определено е по-добре. Радвам се, че лекарят изписа АБ още в началото, защото болестта така или иначе си се разви, даже имаше и малко обструкция, радвам се, че не трябваше да пие Салбутамол - хич не го обичам него!
Лорини, честит сайт! Дано да успеете да помогнете на повече майки да повярват в силите си и да кърмят дълго, без да посягат към бутилката с мляко!
Тобито, благодаря за снимката! Радвам се, че съм била полезна! Аз много ги обичам тия кърпички - за всичко стават да се почисти бързо! Даже винаги, когато се прибираме в БГ, или ходим някъде, си нося един пакет от тях. Тоя път ще си купя направо от ЛИДЛ. Сега да похваля и бебешките. Grinning Ползвам ги за Ивайла и съм много доволна. Тук са едни от най-евтините 0.99 евро, 80 бройки са вътре. Трябва да ме вземат за рекламен агент на ЛИДЛ. hahaha
Радостчо, все гледам да видя и една трета лентичка... Grinning Hug

Много ми е мъчно за починалото момченце! Мир на душичката му!

Пожелавам си/ви, да са ни живи и здрави дечицата, да сме живи и здрави и ние, за да можем да ги отгледаме и да им се радваме!  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 18:26 от yagodka

# 651
Честит празник, момичета.

Мони,много тъжно това с Топчо.... Стига толкова тъжни случки... Не мога да спра да чета темата на февруарките- силно ме докосна до сърцето.....

Наде, аз пък харесвам МИшел  Joy Не че другите две са лоши, но зачестиха напоследък. А мишел ми звучи много нежно- романтично, на галено ще й викаш "МИше" (по бългаскому). А Мишел си представям като една стройна, красива, с дълги коси и нежен глас италиянка с български корени девойка. Grinning А Радостчо ми взе мисълта от клавишите на клавиатурата- и аз щях да ти кажа, че беше споменала, че МИкеле е настоявал за името на Крис-е, сега е твой ред.  Wink (Добре, че аз дадох възможността на моя мъж да избере името на Диман- затова го чу за първи път като се роди и доктора му го показа  Joy Чудише се 5 мин. дали док не е объркал бебето- чакаше Калоян  hahaha )

Дони, дано портфейла не отслабне много и леко дам ине операцийката.  Praynig

# 652
  • София
Наде, аз пък харесвам МИшел  Joy Не че другите две са лоши, но зачестиха напоследък. А мишел ми звучи много нежно- романтично, на галено ще й викаш "МИше" (по бългаскому).
  newsm10И ние така си викаме с милото.
Ама вярно много се сдуха темта Cry, че и аз помогнах с каквото можах Wink
Бубс, забравих да ти благодаря за линкчето с шумовете-като дойде сметката за тока, ще те спомена Joy, че сега сешаора не работи по цяла нощ Grinning
Ралче, как е Йо-Йо?
Еспа, пак да те похваля за кулинарния блог-невероятен е!!!! Hug
Сиситу, много хубаво семейство сте Hugаз съм Мониката Wink
Айде, лека от мен  bouquet

# 653
Месри много момичета за отговорите. Hug Hug Hug
И аз така си бях свикнала с Никол, та затова настоявам. Simple Smile Баща и вече и биберон е направил с името София. Laughing Решихме че като я видим ще решим кое и седи по добре. Имаме цели 3 дни в болницата да решим. В най лошия случай слагаме и двете София - Никол. Laughing То и с Криси беше между Давиде, Маттео и Кристиян, но като го видях веднага казах Криси, макар и да исках Давиде.
Мони  много съжалявам за Топчо. Cry
Ради и аз искам да видя 3 лентичка.  Peace

# 654
Добър ден Laughing

Ягодке, Наде, ми аз чакам да мине поне един преглед, че така като ни съм го чула, ни видяла и някак не мога да се настроя лентички да слагам, или дрешки да купувам. Тук нали сме назад към природата и първия преглед е чак 12-та седмица. А снощи му разправям на мъж ми че вече се чувствам все едно ще раждам, ми последните два месеца ми минаха като 20 #Cussing out Айде да идва вече топлото време, че направо се депресирах от тия студове.

Ягодке, радвам че че Ивка е по-добре Hug

Ели, а ти как си? По-добре ли си вече? С две деца и болна, представям си какъв зор е Hug

Мони, и аз много съжалявам за Топчо!

# 655
  • София
Радостчо Hug HugНали знаеш, за всичко са виновни хормоните GrinningИли поне са чудесно оправдание - аз още с тях се измъквам JoyПреди бяха от бременността, сега - от кърменото-няма прошка Wink
Ей, момичета, нали за мен тук е една изповедалня, и тези дни явно ми е тръгнало да се оплаквам, нека да си помрънкам още малко, че ми е супер тъпо, а няма много с кого да споделя ConfusedНе вярвах, че може да има такива хора, ама ей го и примера Simple SmileОтношението ми към даването на бонбони и всичко със захар на Преслав е силно отрицателно, което далеч не значи че не го правя, но го пазя за крайни случаи. Сега сме на гости при родителите на мъжа ми. Купихме му някакви бонбони, като аз ясно заявих, че не искам да му се дават по много, макар, че по мое мнение изобщо не е редно, но хайде, защото ги е видял, поне да му се обясни, че може само по един и това да е за деня. Ей, как всички го разбраха, само баща му не можа #CrazyНе знам, дали ми се струва или наистина го прави го напук Shocked. Разбрах дори, че само съм излязла от стаята и полпитал Преслав:"Майка ти я няма, да ти дам ли един бонбон?"Ей, направо откачих, но си премълчах, пък и лично не съм го чула. Нямаше и час и Преслав идва при мен с думите:"Мамо, деди даде бон!" и като видях наистина хрупа си човека и му е хубаво. Аз пак излизам лошата майка, а той добрият дядо. Направих му забележка, казах му, че не ми е приятно да минава така през мен и че мойто мнение като родител би трябвало да има значение. После му казах, да му дава колкото иска бонбони и треснах вратата. Кажете ми, аз ли се впрягам много, или човекът ме дразни съвсем открито ooooh! ooooh!Много ми е обидно това, наистина не знам как да постъпя. Мъжът ми е голям пич и много хубаво го вкарва в пътя, всичко му казва, което не му харесва, но понеже баща му си пада малко дразнител и накрая всичко завършва с много нерви. Хем искам да му ги спестя, знам, че стане скандал, хем мисля, че трябва това да престане. Но истината е, че знам, че пак ще продължава EmbarassedБаща му ще каже ще каже "Да, добре........" и точно след минута ще си направи каквото си знае Whistling ooooh!Идея нямам как да се оправям с него, а все си мисля, че съм търпелив човек, ама може и да греша newsm78
Пфууу, е най-обичам да си споделям с вас Hug
Добре, че ви има Hug

# 656
Привет!
Аз позачезнах, но бяхме болни и аз и децата. Изкарахме онзи гаден вирус с високата температура. Аз не бях боледувала така безобразно от поне 5 години, ноооо 1 ден се разбих с 39, 5, направо си мислех, че съм дотам...Не можех до тоалетната да отида, толкова бях зле.
Явно организмът ми доста се е стресирал от това преживяване защото поне 1 седмица след това не ми се хапваше нищо, ядях насила за да ям нещо, буквално, а преди 2 дена се строполясах в кухнята, незнам колко време съм лежала, но знам, че сега си имам нещо като малка цицина на челото. Явно съм си издрънкала главата, добре, че е твърда  Mr. Green

Моник, много гадно това за Топчо, милата животинка...
За дядото, незнам какво да ти кажа. И аз се впрягам много на такива неща, но вие нали не ходите често там? Пусни си го покрай ушите и не се трови излишно. Дядото няма да се промени, само ти ще се напрегнеш, а и мъжът ти също. Peace
Изчезвам, че ще си изпусна колите за прибиране у дома  Crazy

# 657
Моник  Hug за Топчо!
МАрти като види снимката с Преслав и Самуела, и почва да вика "Пусни бебетоооо, пусни бебетоооо!"
Колкото до дядото - наистина не се впрягай.

# 658
Мони, съжалявам за топчо първо и второ моето свеки е същата като свекър ти:)) И тя зад гърба ми му буташе една супер гадна манджа с риба на  Андрей още като беше на 10 мес, след като и обясних, че не съм го захранила с риба  и забраних да се дава (на Никулден) и куп други случки. А за сладкото- бях забранила категорично и си мислех, че не яде докато Анди не дойде да ми поиска сам 'дай коладче" и ми стана ясно, че редовно си хапва:)
Помня, че веднъж отиваме изненадващо по-рано да си вземем Анди и я виждаме да му дава за следобедна закуска кроасан с шоколад   ooooh! и мъжа ми и се развика 'нали ти казахме да не му даваш шоколад" и тя някаква съвсем спокойна вика " ти пък ,ако си мислиш, че е шоколад, то това е какао"  Laughing не можеш да излезеш на глава с нея, за това се отказах да я дебна, щото пък иначе имам нужда от нейната помощ сега!Обаче Дани докато не стане на 1 год няма да и го оставя и за 30 мин да го гледа, че кой знае с какво ще го нахрани!

# 659
  • Варна.....
Хехе, вие за шоколад се ядосвате.
Свекърва ми я видях да му дава ракия с пръст, като беше на 1 годинка и нещо. Направо ми призля... Че се опита и да ме излъже че е било бира (много подходящо за дете на годинка), а свекър ми и вика "Как ще е бира, ракия е...  Joy" Сега ми е смешно, но ми идваше да я убия. И спрях да се разправям, за всичко друго, освен алкохола....

Общи условия

Активация на акаунт