Благодаря за пожеланията, вече съм добре, от 2 дни не съм вдигала Т и съм съвсем в кондиция вече. Даже вчера направихме хубава разходка с кака и бебче в хубавото време. Децата да чукна на дърво са добре, дано ги овардим от гадния вирус.
Мони, ние още сме при нашите и докато бях болна те, заедно със сестра ми, която е в отпуск, поеха грижите за децата. Аз само лежах и кърмех Ники, както казва Лили - имах чувството, че това чудо няма да отмине, много упорит вирус.
Мони, съжелявам за кученцето ви
. А за свекитата и храненето на децата - много неприятно, но май неизбежно. Аз лятото така се скарах с моите баба и дядо - на Александрина й никнеха зъби и пак беше отказала храната, т.е манджите. Аз съм седнала, опитвам се да й пробутам поне 2-3 лъжици, а баба ми тича към нас с една суха паста и вика - ето бабиното, хапни си паста, като не искаш супа или там каквото съм давала. Последва сериозен скандал, от което естествено, аз излязох лочата, грубата, видиш ли те как й се радвали и обичали, а аз не съм им давала. те между другото точно така обръщат нещата - ако им направя забележка за нещо, едва ли не имам нещо против те се занимават с нея и пр. Александрина сега ходи сутрин при тях на първия етаж и винаги когато се качи е порядъчно омазана с шоколад я от вафла, паста и т.н. А върха беше като ми каза, че е яла фъстъчки Наде, радвам се, че си добре
. И трите имена са страхотни, аз съм пристрастна и фаворит ми е Никол
.Сиска, Лорини, браво за сайта на НАПК, ще го посещавам често, нали най-редовно опирам до вашите съвети. Радвам се, че има хора като вас, благодаря ви
.От понеделник започвам да стягам багажите, предстои ни прибиране в Свищов. Започват изпитите ми, за отскок в събота имам цели 2
Макар, че Преслав е вече на 2...
Колко ти остава да учиш още?
За фъстъчките думи не намирам 

Пази се и си хапвай повечко плодове

, но пресякох тези напъни в зародиш. В момента гледат да се съобразяват с мен, с малки изключения.