Януарската дружинка чукна втората годинка

• 27 603
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Ловеч
Добро утро и Честит 8 Март!

# 676
  • София

Честит ви празник, приятелки Hug Аз тази сутрин бях приятно изненадана от собственоръчно написана и направена картичка със снимка. Разплаках се чак. Дребния почна да ми честити празника още в 2 - с 38 температура. Ама така е - който скача в локвите с маратонки...Силна хрема и нищо друго. Днес ще се гледат с баба си.
За снощи, щото то си стана снощи, докато приключи - разката ми се фамилията... Час и половина се мъчи с долния. Горния за 1 минута беше готов. Днес цялата съм подута и едва говоря... И бълвам кръв. С 4 шева....
Та весел ви празник-аз малко да поработя hahaha

# 677
  • Варна.....
Ай Ай, какви подаръци само  Blush Срам нямате, ей. Вземам си от двата.

Честит Ви празник мили момичета.
Да сте обичани и обичащи Жени!!

# 678
Честит празник, дами! Бъдете красиви, щастливи и все така обичливи  bouquet
Ето го и моя поздрав:

Не мога да сваря да пиша тези дни. Имах четири есета да пиша за Унито. Две от които бяха много завързани и направо ми взха здравето Rolling Eyes
Замислих се върху на Тобито поста, май верно има общо между храните които сме предпочитали по време на бременността и сегашните предпочитания на малките. Аз се скъсах да ям ягоди, малини и боровинки. Сутрин и вечер по една купичка, полята с мед. Сега това са любимите плодове на Анджито.

Мони Hug

Дони, ти си герой! Бързо възстановяване! Страхотна изненада са ти поднесли! Ей за такива мигове си струват безсънните нощи и опуканите нервни клетки Laughing

Мим, дано бързо свикне, че си представям какво ти е  Cry Да пишеш днеска как е минало.

Аз си взимам тоя от втората снимка, да дойде да ми изчисти вкъщи, че каквато съм бременно-мързелива в момента, все едно бомба е паднала. Срам ме е гости да си поканя!

Тук днес е прекрасен слънчев ден, сега се оправяме с малката и отпрашваме Grinning Да си изкарате много хубаво празника Hug

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 12:52 от Радостчо

# 679
Мили дами, затворете очи! Облечете си мислено най-хубавата и секси дреха, която си представяте, сложете си най-сияйния грим, най-дивата прическа, най-вълнуващата усмивка и най-розовите очила и се погледнете отстрани в най-магнетичния образ, който всъщност е истинският ваш, женствен и неповторим!
Обичайте това ваше АЗ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 680

Честит ви празник, приятелки Hug

ей това много ме трогна Hug...честит и на вас приятелки...

Дони и за да не си сама, нощес и Катерина вдигна няква Т, ама не ми даде да я меря, пък и аз не настоявах...сега и тече носа и хърка...малко е кисела, ама ще мине...давам си и от хомеопатичното и така...

аз по случай празника си имам мъж за един ден...от утре пак ще го връщам на работа...ама днес е мой...лошото е, че аз ще гушкам катерина цяла вечер, а той няма да може да се наспи най-вероятна...
ама това е...аз като малка все на празници съм боледувала, или сме с итръгвали с по два-три дни по-рано от почивки...пък на 31.12 съм се нагълтала с една ампула амоняк...помня го, върпеки че ми казват, че съм била някъде на три...оставили сме мама на работа и баща ми ще ни гледа...возим се ние в москвича и аз съм набарала аптечката и съм си отворила една ампула Витамин Ц, която обаче не се оказва витамин Ц, представям си какво съм му докарала на баща ми на главата...ама понеже е инат и си ме е прибрал за НГ да съм с ивкъщи...

# 681
  • София
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, МИЛИЧКИ Hug HugБЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ  bouquet
Дони, това е най-голямата отплата-ето тези подаръци остават завинаги HugБързо да се оправя дреби Hug
Лорини, дано да е здрава Катерина  Hug
Радостчо, може и да си споменала, но не помня EmbarassedКога ти беше термина?
Весело празнуване Hug Hug Hug

# 682
  • Ловеч
ТАКА  Rolling Eyesгледам , че ако се позасилим с писането темичката ще свърши до ден -два.
Давам отчет
1.Мъжът работи та се къса -не  се е обаждал от 3 часа-рекорд Mr. Green
2 .Бабата е на ресторант- все пак трябва да има представителна извадка Laughing
3.Аз  и Леля в интернет пространството
4.Ивко въоражен с моливи и листи -твори
5.Тоби-котето на разходка преди сън
И това ако не е живот Wink
Наздраве все пак ,лека вечер и здравички деца  и нерви.

# 683
Честит празник мили дами!

Поздравче, с лябимия Иън  Heart Eyes
Вече си получих подаръка : http://www.technomarket.bg/products/09052364/philips-hp-6509 . Старият ми тотално даваше фирица, и милото забелязало  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Утре ми стискайте палци, имам нужда от малко положителна енергия. За работа става въпрос, ще докладвам като се прибера  Peace
Лека ви и весело празнуване  Hug

# 684
стискаме Бубссс  Praynig

кви са тея епилатори момичета...
ние с коко си купихме машина за кола маска и си се правим сами...супер лесно и бързо...ама така, нашата козметичка замина да живее във франция и така...
http://kolamaska.com/%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D0%BA … %B8-%D0%BD%D0%B0/

# 685
  • София
Здравейте и от мен,
Първо- Честит празник с малко закъснение- аз ви желая най-вече да сте здрави и много, много обичани и ценени и от най-близките ви хора  bouquet Hug  bouquet
Аз се загубих тези дни, ама бяхме на гости на нашите във Видин, а там нета е многооо бавен и не успях да се добера до форума.
Мони- мерси, че се сещаш да питаш как е ЙоЙо Hugм в крайна сметка избиха и двата зъба, но пък сега е болничка и пие АБ Tired- сестра ми беше хремава и кашляше и от там явно и тя го хвана, може би и заради понижения имунитет заради зъбките, аз започнах със сироп, спрей за нос и хомеопатично сиропче, но все пак вчера михахме и през педито да я чуе, че ме хвана страх от тези хрипове, а и като й погледах гърлото, аз самата ясно видях, колко е червено, та педито каза, че май нещо чува и надолу и освен другото, изписа и АБ, аз не исках много, много да го пие, ама не смея на своя глава пък да не го дам, все пак не съм лекар ме е страх иначе да не стане по-зле...а и тя каза, че бил от по-леките. Поне е жизнена, храис се горе-долу нормално и няма Т, това донякъде ме успокоява, че иначе смао като лежи безжизнена и вяла по цял ден, това ме убива.
Лорини- Честита годишнина- много щастие и вълшебни мигове и занапред ви желая  bouquet
Бубббс- аз стискам палци Praynig
Дони- представям си какво ти е било, като си получила подаръка- едва ли има по-ценен миг от този Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Оффф, и сега малко да се оплача- вчера цял ден откарах по лекарски кабинети, ходих на друго място, не при моя си лекар да си пусна цитонамазка, че моя след раждането все вика, че нямало нужда, всичко му изглеждало добре- а аз зная, че си се прави поне 1 път в годината Tired и накрая реших да ходя да сия  пусна на друго място- та лекарката, която ми я вземаше, каза, че вижда и малка раничка на шийката:tired: /моя и това не ми беше казал...не знам защо този път ткаа се отнсе, като по принцип е отговорен лекар Rolling Eyes/ и че е много важно какви ще са резултатите от цитото, за да се реши дали ще се правят и други манипулации- аз нали съм си хипохондрик бая се стреснах- някои от вас имала ли е този проблем- четох в нета, че трябвало преди бременност да се третира, че иначе можело да бъде опасно?

# 686
Добър ден дами!

Снощи късно получих много мило пожелание и ще ви го пожелая и на вас.
Честит 9-ти март, 9-ти защото всеки ден е важен и уникален за една жена и не трябва да си честитим само на набелязаните за това дни!!!

Та бъдете усмихнати, щастливи, обичащи и обичани!

Радостчо, честито бременеене. Лека и безпроблемна.

Лорини, честита годишнина, още много пъти по толкова и поне още 2 деца, нали такъв е план графика ?  Laughing

Ние сме вече добре, децата от тази седмица са на ясла/градина и нещата започват да влизат в релси. Планирахме в петък ски да караме на Боровец, но Митко от 2 дена много го боли крака и май ще ни се размине. Уикенда обаче почиваме заедно и мисля да се възползваме максимално, толкова рядко ни се случва да почиваме заедно....
Дони,
май само аз не знам, какво са ти правили? Зъби ли ти вадиха? Оправяйте се, ако е гадния вирус да знаеш, че е упорит и с температура поне няколко дена

хайде да поработя малко...

# 687
  • София
Снощи късно получих много мило пожелание и ще ви го пожелая и на вас.
Честит 9-ти март, 9-ти защото всеки ден е важен и уникален за една жена и не трябва да си честитим само на набелязаните за това дни!!!
Страхотно!
Много жалко за ските SadДано Митко да няма проблеми с крака, да му минава бързо HugПоне ще си починете и ще се видите Simple Smile
Ралче, милата Йо-Йо Simple SmileСега ще се оправи бързо-ох, омръзнаха ми тия вируси #CrazyЦелувки Hug
Дони, Hug Hug
Бубс, разказвай за работата, че да отпускам палците Wink Hug Hug

# 688
  • Русе
Привет! Честит 9-ти март, че на 8-ми не стигнах да се включа.  Mr. Green
Ралче, стискам палци резултатите от цитото да са най-добрите! Една бивша съседка ми е разказвала, че след раждането й открили раничка и я обгорили с лазер. Процедурата не била болезнена, макар че звучи ужасно. Не знам какво точно представляват тези ранички и какви видове са. Дано всичко е наред  Hug
Мони, и аз много се впрягам за тези неща. Например свекитата се изцепиха, че Карито била много слаба и за това толкова боледувала. И постоянно я сравняват с другия си внук, който еди си какво бил изял. И се дразня от това, че чувствам, че ми се прави напук. Сякаш сухите пасти са най-полезното нещо на света.
Мим, и мен на това ме е яд! Особено като ми се попиля детето от болести и не мога да съм до него.  #Cussing out Само да ти е здравичка, ще свикне малката сладурана.  Peace
Вчера нищо не съм празнувала. Карито е с 40 градуса Т от 07.03. Тя нали беше така от 15.02 и се лекува 10 дни с АБ + температуропонижаващи. Последва 1 седмица подобрение, през която я оставихме вкъщи за да закрепне. Не е ходила никъде и не е контактувала с външни хора. И изведнъж - пак. Много се уплаших.  Водихме я пак при педиатър и й изписа друг АБ. Вчера, обаче чашата преля и след като отново направи 40 гр. отидохме на частно при една лекарка, доста хвалена в Русе. Прегледа я обстойно, пуснахме изследвания и довечера след 20ч ще ходим в детското да я прегледа с видеозон. ( Била нощна смяна там) Дано вече се установи какво й е и да получи адекватно лечение.  Praynig

# 689
  • Варна
Люби, стискам палци всичко да е ок! Дано бързо оздравява, че милата много и стана!
Ралче, и на теб стискам палци! Аз съм имала раничка, но бях още ученичка... Аз не съм ходила тази година на преглед, а иначе съм редовна с цито и мамограф...

И сега да се изфукам....Елия спи Laughing. Точно си пи млякото и заспа /с мааааалкото разчснение, че днес не е спала/...та аз ще наблягам на качествен релакс...НАЗДРАВЕ!

И аз получих картичка от Елия...със снимка и апликация и текст:
Облачните мои настроения прости,
и със слънчево настроение се зареди,
защото аз съм твоето дете
и обичам те от сърце!

мнооогоо ме трогна..

Ейй, сега се загледах в лентичката на Елия...хихи...к'ви работи ме радват...

Общи условия

Активация на акаунт