На мен така ми казваха като бях на бригада в Щатите:) А в БГ е доста популярно име напоследък, особено миналата година всяка втора я кръщаваха Никол. А от скоро пък възродиха и моето име, то нали е италиянско:)

С нас дойде нашето кученце, което е едно хубаво, бяло, пухкаво кученце с името Топчо. То е дворно кученце, не спи в къщата, но го храним и то стои винаги с нас. Много верен приятел беше
Но днес се случи най-лошото. Блъсна го кола. Видях всичко
, но не можеах да реагирам, чувствам се ужасно
Колата не караше с голяма скорост, а аз само стоях и гледах, не знам, мислех, че ще измъкне, както не един път е ставало. Колата мина, а то остана свито на кълбо. Бях убедена, че ще стане, но не, имаше една локвичка точно до муцунката. Така и не помръдна
Много е скапано, страшно го обичах

Ползвам ги за Ивайла и съм много доволна. Тук са едни от най-евтините 0.99 евро, 80 бройки са вътре. Трябва да ме вземат за рекламен агент на ЛИДЛ. 

Не че другите две са лоши, но зачестиха напоследък. А мишел ми звучи много нежно- романтично, на галено ще й викаш "МИше" (по бългаскому). А Мишел си представям като една стройна, красива, с дълги коси и нежен глас италиянка с български корени девойка.
А Радостчо ми взе мисълта от клавишите на клавиатурата- и аз щях да ти кажа, че беше споменала, че МИкеле е настоявал за името на Крис-е, сега е твой ред.
(Добре, че аз дадох възможността на моя мъж да избере името на Диман- затова го чу за първи път като се роди и доктора му го показа
Чудише се 5 мин. дали док не е объркал бебето- чакаше Калоян
)
Не че другите две са лоши, но зачестиха напоследък. А мишел ми звучи много нежно- романтично, на галено ще й викаш "МИше" (по бългаскому).
И ние така си викаме с милото.
, че и аз помогнах с каквото можах 
, че сега сешаора не работи по цяла нощ 

аз съм Мониката 

Баща и вече и биберон е направил с името София. 

Айде да идва вече топлото време, че направо се депресирах от тия студове.

Нали знаеш, за всичко са виновни хормоните
Или поне са чудесно оправдание - аз още с тях се измъквам
Преди бяха от бременността, сега - от кърменото-няма прошка 
Отношението ми към даването на бонбони и всичко със захар на Преслав е силно отрицателно, което далеч не значи че не го правя, но го пазя за крайни случаи. Сега сме на гости при родителите на мъжа ми. Купихме му някакви бонбони, като аз ясно заявих, че не искам да му се дават по много, макар, че по мое мнение изобщо не е редно, но хайде, защото ги е видял, поне да му се обясни, че може само по един и това да е за деня. Ей, как всички го разбраха, само баща му не можа
Не знам, дали ми се струва или наистина го прави го напук
Много ми е обидно това, наистина не знам как да постъпя. Мъжът ми е голям пич и много хубаво го вкарва в пътя, всичко му казва, което не му харесва, но понеже баща му си пада малко дразнител и накрая всичко завършва с много нерви. Хем искам да му ги спестя, знам, че стане скандал, хем мисля, че трябва това да престане. Но истината е, че знам, че пак ще продължава
Идея нямам как да се оправям с него, а все си мисля, че съм търпелив човек, ама може и да греша 

и мъжа ми и се развика 'нали ти казахме да не му даваш шоколад" и тя някаква съвсем спокойна вика " ти пък ,ако си мислиш, че е шоколад, то това е какао"
" Сега ми е смешно, но ми идваше да я убия. И спрях да се разправям, за всичко друго, освен алкохола....