Толкова от мен.
Гледам има неприятни вести от съседна отчетна... нямам сили дори да отворя да прочета...

Плацентата се вдигна и коремчето расте.
Бебка има малка кистичка на мозъчето, но доки ме успокои, че няма място за притеснение, защото би трябвало да изчезне към 26 седмица. Много рита по цял ден.
Няма нищо общо с Криско. Него за цялата бременност я съм го усетила 4,5 пъти, я не. Още в коремчето си беше много спокойно бебче.
Много е сладък и с това ангелско личице като те пита направо се разтапяш. 
Не съм ви чела, та сега ще наваксам.

за съвета за мокрите кърпи от Лидл
родих се с тях.
ей мъ на - взех си почивен ден днес. Засилих се да ходя да зъболекар. Той пък каза, че съм била сложен случай и не съм за него...Та в понеделник операцийка 

На мен също ми харесват всички имена, които си изброила.
Иначе като избирахме име за Самуела, бяхме решили да е със "С", но беше малко трудно, докато съгласуваме мненията. Много ми помогнаха естствено момичетата от форума. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=520696.0Ако искаш прегледай темичката за имената, може да ти хрумне нещо 
, като истинска е
Каква марка са, че и аз да се родя

Добре, че уточни, че щях да премахна бебето
и после следите от него
Добре, че уточни, че щях да премахна бебето
и после следите от него 
А от имената и трите ми харесват, но някакси Никол най-ми се връзва, понеже ти откога го говориш и аз вече се настроих
Ако си твърдо решила, пускай там едни бременни, крокодилски сълзи и мъж ти ще се предаде!