Много любов и здраве на цялото семейство

Мимче, браво на Елия, дано да е свикнала вече

Айде, изчезвам, че плаче

На Гого да му изядеш счупената муцунка. 

. Интересното е, че не иска да играем заедно /освен да четем/ - отегчава се. Иска да готви с мен /че и без мен
- голям мерак за готвене казвам ви - чини ми се, че няма с компютри да се занимава, а по-скоро с готвене/, да чисти
, да седим заедно на компа " 'ейсбук" "иг'и" - и Моник, като види Преслав и Самуела, не можеш да си представиш какво се случва
" Пусни бебетоооо, ще го изпуснеееееш..." и размахва ръце и се възмущава от сърце
.... 

И Ели съвсем скоро, ще е дипломиран юрист 

Сега аз съм болна , заразихме и едно друго детенце и майка му . Не искам по- вече болести !
Планираме да си отидем до Българип за 1 месец . В голяма дилема съм дали да оставя Алекс за няколко месеца в България Тук е много трудно с малко дете без роднини , а детските градини са много скъпи , минимум по 800 $ на седмица и работно време до 6 часа . И двамата работим , но все пак не бихме си позволили този разход . Другото , което е ,че работим различни смени аз работя да 10 вечерта , мъжа ми и през нощта , редуваме се да гледаме Алекс и никой не може да се наспи или почине . Това както и да е , но има един промеждутък от време , когато и двамата сме на работа и трябва все да търся и да се моля на някой да гледа Алекс . Тук няма болнични , не можеш да си позволиш да си в болничен по-вече от два дни , освен ако не си си счупил нещо ( пази Боже ) . Така и заразихме друго детенце и майка му -оставих малкия болен при една приятелка ... И така ... искам малко почивка и да не се притеснявам , че няма на кой да го оставя , но въпреки това си мисля ,че ще ми се скъса сърцето от мъка без него .... та моля ви за коментари ...