Прекрасен ден - пускайте пералните!

на тоз, дето я е измислил Марето, че на ръка...не ми се мисли
и аз така.Гледам наоколо и се
само аз ли пера много
На мен прането ми действа като антидепресант- пусна ли пералнята -все едно всичко съм свършила.

И Ели съвсем скоро, ще е дипломиран юрист 
и трудово право при Мингов, не знам дали ти е водил, но е много зор при него. Самата материя ми е до болка позната от 7-годишната ми практика в счетоводството, но изпита минавал извънредно трудно. Ама ще се оправим де, няма да се даваме баш на финала

, ох много са милички
.
. Почерпете се за меое здраве, макар с малко закъснение с бонбони

Въпреки това си изкарахме прекрасно
За утре плановете са ми - простиране на нощната пералня и навъъъъъъъъън ... Много ми беше писнало това студено време ...
Аз лично отсвирвам без предизвестие 
Аз лично не познавам колега, който да е усвоил изцяло тази материя ... Няма такава гадория
На мен лично ми е адски неприятно за четене, но и никога не съм имала желание да се занимавам с гражданско, де ... Аз си обичам наказателното - там всичко е ясно, лесно и предвидимо ...Цаката за вземането на гражданския процес е явяване до дупка - все някога ще те пуснат 

Бъди здрава, щастлива и все така позитивна!!! Страхотно звучи пътуването ви до Созопол. Ей такива три дни, после сгряват на човек душата няколко месеца 

и благодаря за палцестискането, и аз се надявам всичко да е ок.
- не знам докъде ще я докараме, тоест докъде ще я докарат с баба си, че аз от другия понеделник вече съм на работа- едно ми е такова нервно....2,5 години майчинство не са малко- отвикнала съм от работния ритъм, мисълта ми сигурно ще е все тука, при ЙоЙо- а от сега ми се плаче, при мисълта, че Поеделник сутринта, ще я видя чак по това време
, сигурно трябва да мине време...