Отговори
# 270
Или свари още картофи.

# 271
zdravei te! moeto bebe e na 9 meseca i otna4alo otkazva6e tvardata hrana, no edin pat otidohme na gosti itam si izyde vsi4ko, no vka6ti prodaljava da ne iska da yde. kajete mi kakvo da pravy? imam 4uvstvoto 4e mi izprobva nervite. #Crazy

# 272
  • София
zdravei te! moeto bebe e na 9 meseca i otna4alo otkazva6e tvardata hrana, no edin pat otidohme na gosti itam si izyde vsi4ko, no vka6ti prodaljava da ne iska da yde. kajete mi kakvo da pravy? imam 4uvstvoto 4e mi izprobva nervite. #Crazy
    За захранването можеш да попиташ тук!

http://www.bg-mamma.com/index.php?board=16.0

# 273
ходете по-често на гости  Joy
носете си храната която искате да му дадете , а пък вие си пиите кафето (без цигара)   bouquet

# 274
Чета аз, ама исках някоя изпробвана и похвалена рецепта.  Grinning

Бо, тази рецепта от сайта на гответе с мен е изпробвана и харесана, за да я сложи марабу-то там.
А наистина е с вкусно тесто, правила съм ги  Peace

# 275
Чета аз, ама исках някоя изпробвана и похвалена рецепта.  Grinning

Бо, тази рецепта от сайта на гответе с мен е изпробвана и харесана, за да я сложи марабу-то там.
А наистина е с вкусно тесто, правила съм ги  Peace

Ами то хубаво, ама аз вече ги направих и ги излапахме.  Laughing
Другия път ще пробвам с това тесто.  Peace

# 276
Какво ви е мнението за брашното на София Мел, синия пакет - ЕКСТРА? Ползвам го от години, но от около Нова година забелязвам, че е различно, като меся хляб в машината за хляб винаги остава лепкаво, а действаме по една и съща рецепта, пици, пити, мекици - каквото и да правя става жилаво, а хляба освен жилав и много много ронлив. Интересно ми е някой друг забелязал ли е такава разлика в качеството? Предварително Ви благодаря Wink

# 277
Интересно ми е някой друг забелязал ли е такава разлика в качеството?
Мислех, че повредата е в моя телевизор, хлебопекарна т.е. - явно има нещо и аз съм недоволна от това брашно напоследък, а взех доста пакети ooooh!

# 278
  • Бургас
За мен открих брашното с което всичко ми става много сполучливо.
Мелко тип 450.
Много съм доволна цената му е по висока ,но качеството е много добро. Peace

# 279
На  Симид екстра бяло брашно пише в сини пакети има и в червени, засега нямам издънки.

# 280
Благодаря Ви момичета, всъщност следващия ми въпрос щеше да е какво брашно препоръчвате, т.к. досега съм ползвала само на София Мел. Ще пробвам брашната, които препоръчвате Wink

# 281
  • При децата ми
Здравеѝте! Влизам с молба за рецепта на ашуре(варено жито).   bouquet

# 282
Здравеѝте! Влизам с молба за рецепта на ашуре(варено жито).   bouquet

Заповядай!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415187.msg17368682

# 283
  • София
Смених синия пакет брашно на Софиямел с бяло на Панино още преди да го развалят - не намирам съществена разлика, а и цената му е по-добра.

# 284
  • При децата ми
  Мастер,bouquet благодаря много! А дали ще може и сполучлива рецепта за спагети с каѝма?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт