Отговори
# 15
  • София
И аз да ударя едно "запис" Embarassed

# 16
Ауууу, много бързо се пълни тази темичка. Няма да я изтърва. От тук черпя милиони идеи  bouquet

# 17
  • Русе/София
Мамо Цоци-благодаря.

# 18
Да попитам....Направих тортата с рула на Лео...Ще съм много благодарна ако ми кажете с какво да я покрия отгоре - някакъв лесен и бърз крем....Благодаря!

# 19
  • София/Сливен
Тя е много красива така - както се виждат рулата - може само да се намаже с с по-гъст желатин отгоре, за да е лъскава. Аз така бих направила. Вътре има достатъчно крем, няма да е суха

# 20
  • София
Това е една от най-интересните и полезни теми!
Благодаря!  bouquet

# 21
Моля някой да ми каже сполучлива рецепта за ,,кренвиршки".Става въпрос за тестото за тях.Ще съм ви много благодарна,че децата искат за утре такива за закуска.

# 22
 ето това тесто е универсално и стават и солени и сладки кифлички с него, пици и всякакви закуски тестени.

За кренвиршки нарязвам тестото на ивици и усуквам около него  (сцепен на две по дължината)

# 23
nen-4o мерси утре ще го пробвам

# 24
Не съм вного по морските продукти, та питам пъстървата как е по вкусна във фолио на фурна или директно на оребрения тиган да пека.

# 25
Тя е много красива така - както се виждат рулата - може само да се намаже с с по-гъст желатин отгоре, за да е лъскава. Аз така бих направила. Вътре има достатъчно крем, няма да е суха

Да, хубава си е и така....Ама някак си не исках да остане така гола....В крайна сметка отгоре сложих муса на Танита - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/P1130455.jpg - черпя ви - майка и син имам днес именници.....

# 26
Не съм вного по морските продукти, та питам пъстървата как е по вкусна във фолио на фурна или директно на оребрения тиган да пека.
Всякак е хубава.....И на фурна и на оребрения тиган и на скара и пържена....
Както ти се хапва така я правиш!  Hug

П.П. Маме,да са ти живи и здрави именниците! Да им е свято името! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 27
  • варна
Бях чела една рецепта за торта с орехи, сещам се, че се отделяше една част от сместа с която  после се мажеше готовият блат . Т. ест блата и крема са едни и същи , само че едното се пече другото не. Пфу, като не мога да я намеря - поне да можех да обяснявам добре, че да ми помогнете ooooh! Не съм много сигурна , ама май фалшива торта Гараш се казваше , а може и да бъркам  newsm78
 И още нещо се сетих да питам - направих марината на пил. бутчета от мед, лимонов сок, къри и водка - сега си отлежават в хладилника - като ги пека да слагам ли мазнина и вода в тавичката , под фолио ли? С две думи какво да правя от тука нататъка?

# 28
  • Пазарджик/Лондон
mimi_82 , ако искаш бутчетата ти да са хрупкави - извади ги от маринатата, намажи ги с малко масълце или майонеза , но малко, и ги овъргаляй хубаво в галета - после слагаш в тавичка, застлана с пекарска хартия , печеш и готово.

За тортата не се сещам.

# 29
Здравейте,
Имам питане - вече няколко питки правя,но като втасат си губят фигурите. Правих на взелчета, слънцето, на руло и подредени едно изправено,едно легнало парче,но като втасаха и нищо не личеше. Защо така?Къде греша?

Общи условия

Активация на акаунт