Отговори
# 60
ditsan, Благодаря ти много!   bouquet

ditsan, и аз благодаря, записах си рецептата за спешни случаи, пък и не само за такива, много вкусно звучи!  bouquet

# 61
Здравейте, да питам  и аз нещо - знаете ли как се прави домашна шунка или нещо подобно от свинско варено месо, което може да стои по дълго време. Личния лекар ми каза да давам на Мишо /на 1 г./ през ден по 20-30 гр. шунка, защото е полезно заради холестерола, които съдържа, за бебетата било хубаво. Не смея да му давам купена шунка. Дадох му 3-4 пъти по мнооооооого малко, но ме беше мноооого страх. Та ако знаете рецепта, да си я направя  Grinning.

# 62
  • Под звездите
Здравейте,може ли да ми дадете рецепта за манджа със свински ушета,но да не е пача.

# 63
  • София
Здравейте, да питам  и аз нещо - знаете ли как се прави домашна шунка или нещо подобно от свинско варено месо, което може да стои по дълго време. Личния лекар ми каза да давам на Мишо /на 1 г./ през ден по 20-30 гр. шунка, защото е полезно заради холестерола, които съдържа, за бебетата било хубаво. Не смея да му давам купена шунка. Дадох му 3-4 пъти по мнооооооого малко, но ме беше мноооого страх. Та ако знаете рецепта, да си я направя  Grinning.

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,234.0.html - ето! Не съм пробвала, обаче Blush Трудничко ми се виждаше за пишман готвачи като мен

# 64
  • Пловдив
Аелис, благодаря ти!  bouquet
А може ли само едно уточнение, какъв тип са тези бисквити "Петит бьор", тъй като не съм взимала от тях или поне не се сещам по името им. Имам предвид меки или твърди?

# 65
По-точно са хрупкави и по-твърди

# 66
Здравейте,може ли да ми дадете рецепта за манджа със свински ушета,но да не е пача.

може: Боба е много вкусен, варя го, ушетата отделно, после нарязвам. И двете - с малко течност. После ги събирам, включвам котлона на мах да поизври водата и стане гъсто. С малко доматен сок, лъжица захар, подправки - щипка джоджен и една чубрица и във фурната да се запече. Става мозък.
Следва: С кисело зеле стават вкусни.
това мезенце със свинско краченце е вкусно и с уши.
и тези ушета в чили сос

ПП: Ти колко уши всъщност имаш  Blush ей как ти завиждам.........

# 67
Чарита, благодаря   bouquet. Изглежда много добре, ще я пробвам. Вярно е трудно, но за  Миши си заслужава Heart Eyes

Мицева, на гювеч свинските уши стават страхотни Peace

# 68
Имам доста ябълки, дайте идея какво да ги направя?
Кекс с ябълки?

# 69
Кокосовата сметава може ли да се разбива като обикновената? В какво мога да я използвам, ще се радвам да ми помогнете за идеи.

# 70
Имам доста ябълки, дайте идея какво да ги направя?
Кекс с ябълки?

Кекс с ябълки и шоколад

# 71
търся някаква рецепта за солен кейк. Нещо , което да става за закуска.

# 72
  • София

Заповядай Солен пай

# 73
Благодаря,рени55, ако може с по- малко яйца , с извара..
Криза е...
макар , че и това звучи добре...

# 74
И от мен две рецепти

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg49437.html#msg49437

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg61615.html#msg61615

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 08:54 от Pety

Общи условия

Активация на акаунт