Отговори
# 390
  • забравих си мисълта...
Имах една таблица с подправки,която бях видяла тук доста отдавна.Съвсем обикновена,чернобяла,но изчерпателна и много полезна.Срещу всяка подправка са изброени подходящите продукти за нея.Моля за такава таблица или за нещо подобно.

Kikitooo, тази таблица ли имаш предвид?

# 391
Картофената крем супа ми стана страхотна   bouquet Майсторки сте! Преди години имах зверски провал с нея и до сега не смеех да се пробвам отново, но ето че стана невероятна  Party  Благодаря ви, много за съветите  Hug

# 392
Картофената крем супа ми стана страхотна   bouquet Майсторки сте! Преди години имах зверски провал с нея и до сега не смеех да се пробвам отново, но ето че стана невероятна  Party  Благодаря ви, много за съветите  Hug
Браво!  Rolling Eyes Hug Hug Hug

# 393
TheNMaster   bouquet

много е сполучлива рецептата която ми даде вчера .. само дето имаше промяна в плана  Crazy
прибирайки се от работа  и почвайки да приготвям вечерята се оказа че мъжо е извадил от фризера свинско,  а не пуешко  ooooh! и докато го навиквах реших че тая рецепта може и със свинско и го направих и беше страшно вкусно. Всички ядоха и нищо не остана  Crazy
Благодаря още веднъж  Heart Eyes

# 394
  • София
Аз искам да питам за червеното цвекло - колко време може да се съхранява в хладилника, след като е сварено? И как - обелено, овкусено или само увито във фолио?

# 395
Здравейте,
Искам да попитам, какви перилни препарати използвате за цветно пране, когато перете на 30 градуса. До сега използвах новите капсули на Ариел, обаче вече като пера на 30 градуса и прането ми остава мръсно  Cry

# 396
  • При децата ми
Здравейте,
Искам да попитам, какви перилни препарати използвате за цветно пране, когато перете на 30 градуса. До сега използвах новите капсули на Ариел, обаче вече като пера на 30 градуса и прането ми остава мръсно  Cry
Здравей, преди време и аз влязох тук с подобен въпрос, НО тук е форум само за готварски рецепти, погледни в подфорум "Дом и семейство", ако не се лъжа. Thinking
Погледни тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=537490.345

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 13:46 от Hrispa76

# 397
Здравейте,
Искам да попитам, какви перилни препарати използвате за цветно пране, когато перете на 30 градуса. До сега използвах новите капсули на Ариел, обаче вече като пера на 30 градуса и прането ми остава мръсно  Cry
Здравей, преди време и аз влязох тук с подобен въпрос, НО тук е форум само за готварски рецепти, погледни в подфорум "Дом и семейство", ако не се лъжа. Thinking
Погледни тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=537490.345
Съжалявам 

# 398
Бутерките на Лабрекс - 'да си глътнеш езика' как ги ядете - топли или студени? Знам, че много хора и кекс ядат топъл, ама аз ненавиждам такива неща, десертите ги обичам силно охладени и отлежали. Все пак, някои неща се ядат топли, та да не би и тези бутерки да трябва да са топли? Смятам да ги пробвам, да знам как да ги планирам. Благодаря предварително!

# 399
  • на Земята
Имах една таблица с подправки,която бях видяла тук доста отдавна.Съвсем обикновена,чернобяла,но изчерпателна и много полезна.Срещу всяка подправка са изброени подходящите продукти за нея.Моля за такава таблица или за нещо подобно.

Kikitooo, тази таблица ли имаш предвид?

Благодаря,не е тази,която търся,но мисля,че може да ме ориентира горе-долу.

# 400
TheNMaster   bouquet

много е сполучлива рецептата която ми даде вчера .. само дето имаше промяна в плана  Crazy
прибирайки се от работа  и почвайки да приготвям вечерята се оказа че мъжо е извадил от фризера свинско,  а не пуешко  ooooh! и докато го навиквах реших че тая рецепта може и със свинско и го направих и беше страшно вкусно. Всички ядоха и нищо не остана  Crazy
Благодаря още веднъж  Heart Eyes
Радвам се,че ви е харесало!  Hug Hug Hug Hug

Аз искам да питам за червеното цвекло - колко време може да се съхранява в хладилника, след като е сварено? И как - обелено, овкусено или само увито във фолио?
Необелено и сварено(в плик) ще издържи повече..Примерно седмица и половина,а може и повече.....Зависи.......Аз имам сварено,нарязано и напълнено в буркани и залято с вода..Кипвам за 5 минутки и после издържаколкото искам Mr. Green

# 401
Здравейте момичета , мислех да забъркам кекс докато малкия спи , но се оказа че нямам достатъчно захар обикновенна , но имам пудра захар , въпроса ми е мога ли да ползвам пудра захар за целта и същата пропорция като обикновенната ли да сложа ... и мога ли да сложа колкото имам обикновенна и да допълня със пудра захар ? Извинете ме за въпроса  Blush Благодаря   bouquet

# 402
Минди, спокойно можеш да допълниш нужното количество с пудра захар или кафява захар, каквато ти се намира, а количеството си е същото.

# 403
Анелка , мерси за бързия отговор  Hug

# 404
търся рецепта за сладкиш с майонеза, но не този на Сладка Хапка - Шоколадов  сладкиш с майонеза
даже мисля, че в заглавието му не пишеше, че ще има майонеза, но в съдържанието му имаше
някой сеща лли се?

Общи условия

Активация на акаунт