Отговори
# 615
  • забравих си мисълта...
Бихте ли ми помогнали с рецепта за домашни бонбони Рафаело?  Hug

Рецептата е на Гелева. Невероятно сполучлива е. На нас много ни допадна.
 Аз прибавих и начупени на ситно кори за вафли, ако нямаш, можеш да ползваш фунийки за сладолед.
Кондензирано мляко ползвах от ето това, една тубичка. Сипах го цялото така от тубата, не го варих, то си е като крем и е много вкусно. Тук се ползва за кафето преди всичко.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=551268.msg17299439#msg17299439

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 21:35 от Venetta

# 616
  • Пловдив
Благодаря ти Венета  Hug

# 617
  • забравих си мисълта...
Благодаря ти Венета  Hug
Моля Simple Smile. Редактирах, погледни го отново, може да ти е от полза. Simple Smile

# 618
Бихте ли ми помогнали с рецепта за домашни бонбони Рафаело?  Hug
И още едни кокосови бонбони

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=262400.0

# 619
Бихте ли ми помогнали с рецепта за домашни бонбони Рафаело?  Hug
И още едни кокосови бонбони

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=262400.0

Правя тези постоянно  Blush
Фантастични са  Peace

И едно питане от мен. Имам филе от сьомга в хладилника. Дайте идеи какво да го направя  Praynig

# 620
  • Бургас
bouquet Благодаря на ИКСИ и Венета, които се отзоваха на питанката ми за милинките!
Не ми се получиха,но пак ги изядохме.
Венета,сега ще потърся твоя рецепта без яйце,да си я препиша,че да я имам за спешни случаи. Ще пробвам и твоите. Предполагам,че в Любими я има  newsm78

# 621
  • Варна
Имам питане. Grinning
Някаква рецептата с белтъци, но да не са целувки. Praynig

# 622
  • София
Ивка, ако искаш сладки: Райските кокоски на Алтън Браун са ми любими!

И да си побутна питането за рецепта с тофу?

# 623
  • забравих си мисълта...
bouquet Благодаря на ИКСИ и Венета, които се отзоваха на питанката ми за милинките!
Не ми се получиха,но пак ги изядохме.
Венета,сега ще потърся твоя рецепта без яйце,да си я препиша,че да я имам за спешни случаи. Ще пробвам и твоите. Предполагам,че в Любими я има newsm78

Karzz, в любимите имам няколко рецепти. Има една без яйца, която е изключително сполучлива, има и с яйца.

Ако желаеш можеш да опиташ, да направиш милинки от тестото за хляб без мазнина и без яйца или от тестото за слънчевата питка, като разделяш тестото на малки топченца, потапяш ги в мазнина и ги нареждаш едно до друго. Отгоре си правиш обичайната за милинки заливка. Пак ще се получат и ще са със сигурност много вкусни. Ако имаш въпроси, пиши ми моля те ЛС, защото в бъдеще няма да имам толкова време да поглеждам в темата и може, да пропусна ако си поствила  въпроса  си тук.

Ето ти тук няколко линка за твое улеснение.

Питка с пълнеж,    Слънчева питка,    Kartoffelbrot/Картофен хляб,    Обикновен бял хляб без мазнина и без яйца,    Ръжено-бял хляб

# 624
  • Бургас
Venetta   bouquet благодаря ти за изчерпателния отговор!
Ако има нещо,ще ти пиша ЛС.
Успешна работа ти желая!  Hug

# 625
  • София
  Да попитам кондензираното мляко, то къде го купувате/че никога не съм купувала Crazy/И каква му е цената?Може ли да се замени с нещо друго ,за да се направят тези бонбони Рафаело?

# 626
  • Разград
  Да попитам кондензираното мляко, то къде го купувате/че никога не съм купувала Crazy/И каква му е цената?Може ли да се замени с нещо друго ,за да се направят тези бонбони Рафаело?

В почти всеки магазин срещам кондензирано мляко,но трябва да си вземеш подсладено,че има и неподсладено.Цената му е около 2,60-2,80 лв.
В големите магазини със сигурност ще намериш.

# 627
  • Пловдив
Може ли някой да ми даде рецепта за сладки с локум (не знам дали не е по-правилно да поискам рецепта за бисквити, които се слепват с локум)? Simple Smile
Вчера ни почерпиха със сладки, слепени с локум, но бяха купени. Ще ми се да направя нещо подобно. Simple Smile
Все ще се спра на рецепта за тестото, ако все пак някоя от вас не ми предложи нещо, но как ще се справя със слепването? Simple Smile

# 628
  • Варна
Ивка, ако искаш сладки: Райските кокоски на Алтън Браун са ми любими!

И да си побутна питането за рецепта с тофу?
О, Руми тези кокоски изглеждат много вкусни. #Crazy
До сега не са ми попадали.
Благодаря за идеята. Hug

# 629
  • Варна

В по големите градове има руски магазини "Беръозка"под името Сгушенка.
Направо има и карамелезирано. Peace

Общи условия

Активация на акаунт