Звездни компромати-90

• 68 822
  • 758
  •   1
Отговори
# 30
http://www.bliasak.bg/news/p3_9419_0.html

Кой беше Жоро от ББ4?  newsm78 Да не е един с татуировка на звезда на лакътя? Май Таня (дето беше от ромски произход, от Алтимир) беше влюбена в него? Или греша?  Thinking
Да той е Peace

# 31
По кой канал я гледахте Мария?

# 32
По кой канал я гледахте Мария?
BTV Novinite Tired, sega moge pak da ja pokagat v kasnata emisiq.
Sori za maimunskiq Blush

# 33
# 34
Мария нали се изживява като голяма звезда,защо се чуди ,че появата и в съда буди медийно вълнение?

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 22:12 от Cafelate

# 35
  • София
Беше права в думите си Марийчето, ама държанието й беше арогантно. Направи ми впечатление и пружиниращата походка, абе въобще добре се посмяхме  Joy
Десс, снимките много ми допаднаха, ама само София Лорен плаши с вида си. Другите дори радват окото  Simple Smile

Мария винаги се държи така напоследък, където и да я гледам -което прави много лошо впечатление. И при Венета Райкова /м-у другото, предаването й беше пълна пародия!/ се държа ужасно надменно, все едно тя е нещо много повече от останалите си колеги - другите чалга "артисти"  Crossing Arms

# 36
http://www.bliasak.bg/news/p3_9419_0.html

Кой беше Жоро от ББ4?  newsm78 Да не е един с татуировка на звезда на лакътя? Май Таня (дето беше от ромски произход, от Алтимир) беше влюбена в него? Или греша?  Thinking
Да той е Peace

Мерси  Hug Той пък кога се оженил, че и дете му се родило..назад съм с клюките аз...  Crossing Arms Да им е живо и здраво  Grinning

# 37
  • София
запис  Blush

# 38
Гледам сега Генка Ш. по Бтв , с превързана ръка, китка Thinking
Иначе много ми е смешно за името на бебето от с.Игнатево............. Версачи Laughing
Новините свършиха и за Мария нищо не казаха Wink

# 39
  • София
Рийз Уидърспуун показва годежен пръстен от гаджето си - холивудския агент Jim Toth:

# 40
Ето, след 30-та минута някъде се говори за Мария и бодигарда й.

# 41
# 42
# 43
  • София
А тази снимка е толкова фотошопната,че направо си е за категория "познай кой е това"  ooooh!  -много рисунка, много нещо

# 44
  • На морето!
Гледам сега Генка Ш. по Бтв , с превързана ръка, китка Thinking
Да не е Гена Трайкова? Ако е тя- паднала е на леда онзи ден и я е счупила, партньорът й (не знам все още ли са такива и в личния си живот) го вметна докато говореше за Пирогов и зачестилите посещения след падналия сняг.
А тази снимка е толкова фотошопната,че направо си е за категория "познай кой е това"  ooooh!  -много рисунка, много нещо

И всъщност кой е това?

Общи условия

Активация на акаунт