Звездни компромати-90

• 68 830
  • 758
  •   1
Отговори
# 45
  • София
това може да мине за същата категория, но този път без никакъв фотошоп  Flutter

# 46
Гледам сега Генка Ш. по Бтв , с превързана ръка, китка Thinking
Да не е Гена Трайкова? Ако е тя- паднала е на леда онзи ден и я е счупила, партньорът й (не знам все още ли са такива и в личния си живот) го вметна докато говореше за Пирогов и зачестилите посещения след падналия сняг.
Да, Гена Трайкова Blush
Нослето на Андрея е ...........

# 47
  • ...край Дунава
записче Heart Eyes

# 48
# 49
  • София
Много секси фотосесия на Кейти Холмс! Явно мъжът й е поомекнал Sunglasses

# 50
   Дрю изглежда така сякаш, тъкмо е излязла от банята и просто си е препасала една хавлия, колкото да не е гола.  Роклята ми харесва как седи на модела, може би щеше да седи добре и на Дрю, ако имаше по-тъмен тен или просто,ако беше някъде на плажа, а не на светско събитие.
   снимка от ревюто на Джил Сандър, Пролет 2011 http://prikachi.com/images/27/2833027Q.jpg
    И Дрю (че остана назад Simple Smilehttp://prikachi.com/images/57/2833057E.jpg

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 23:15 от меркантилница

# 51
Запис.  bouquet

# 52
с вас съм!   bouquet

# 53
А тази снимка е толкова фотошопната,че направо си е за категория "познай кой е това"  ooooh!  -много рисунка, много нещо

Деси?

# 54
  • София
Да, е то си личи, все пак,че е Деси, но просто са прекалили дооооооооста с рисуването на лицето й.

А иначе - сесията на Кейти Холмс е хубава, но тази жена за мен е олицетворение на АНТИ сексапил. Изражението й е едно изморено винаги и освен това има празен поглед.. никаква емоция
А във всекидневието си се облича ужасно, в повечето случаи.
Не я харесвам  Naughty Crossing Arms

# 55
  • ...край Дунава
Десислава е, личи си Peace

А Андреа е толкова невзрачна на тази снимка  Whistling/дори ми се струва грозна/, не бих се загледала в нея ако я видя така на улицата.

# 56
Десислава е, личи си Peace

А Андреа е толкова невзрачна на тази снимка  Whistling/дори ми се струва грозна/, не бих се загледала в нея ако я видя така на улицата.
Андреа, си е направо страшна на тази снимка, ако не ми бяхте казали, никога не бих предположила Shocked

# 57
Ауу, гледах изказването на Мария - тази жена дразни, ама дразни ужасно с тона си и държанието си  ooooh!
Много насериозно се е взела.

# 58
Ето, след 30-та минута някъде се говори за Мария и бодигарда й.

Вие пък, Мария си се държа ок, правилно им каза..........вместо да се занимават със сериозни неща те губят време и пари с глупости, аз харесах поведението и, не го намирам за надменно.

# 59
  • София
Дженифър Лав Хюит     Confused

Общи условия

Активация на акаунт