Аз не съм писала от векове - ама направо си ме е налегнала една депресия от разни събития. Иначе си ви чета най-редовно!
Кате честито ти мома! Да ти е много здраво и послушно бебче!
Бобито аз пък ако знаеш как искам Ева да е левичар - може да ми се смеете ама отсега я мисля, че някой ден няма да мога да и помагам в първи клас с писането, защото аз съм левичарка! Пък и мен никой ама никой не ми се е присмивал затова, че пиша с лявата ръка - намираха за друго де - за това, че нося очила

Плами браво на Влади - явно много бърбори!
Ева сега почна да се е поотпуска и да повтаря или да казва някакви чути недочути думи.Стаси как те разбирам за Роси Кирилова - ние само че сме на вълна - мууу и пи (кравата рапър и пингвини)
Стийм мопа - майка ми има и знам че хич не е доволна от него!
Креватче - нашето няма да го сменяме поне още 3-4 години мисля, че то е от тези дето им се маха коша.
За лекарства ние сме на настроения - някой път иска даже още лъжица, някой път и една не ще да види
Мигле за заспиването - предполагам че сега като се постопли и повече ще се уморява Божко и по-рано ще заспива вечер. А той по колко спи следобед?
Дикси радвам се че всичко е минало добре на рентгена! Наистина няма как да ги опазим от всичко особено вие които сте с две деца!

или "аки се".Вчера ги водих във заведение със детски кът и там вика ,че и се пишка.
,ако напиша това във Клукарник,сигурно ще кажат ,че говори с някой дух детето.Тя(майката) я гони /обикаля масата и се смее/ и плачела ,защото мъжът и го нямало.Аз пред нея не си спомням да съм плакала за баща й ,но може и да се е случило,не помня.

А нощем се буди по 3-4 пъти и пие по 1 шише 120 мл. чай, вода или АМ.....
Предните му зъби отдавна са налице. Що е то? 
Смешко мерси за кафенцето-аз точно си направих