Хайде в Новата Година, с Юлчето игра ще има…

• 23 373
  • 695
  •   1
Отговори
# 360
Стискам палци за Петърчо на КатчеPraynig
Дано бързо се махнат от болницата.

# 361
Здравейте момичета,
вчера бяхме на консултация и ваксина/ само Пентаксим/ и резултата - пак сме с температура. Дано този път мине по-леко Praynig.

Ren4i, малката е голяма сладурана, ама каква коса само Hug.

KatchePraynig Praynig Praynig.

# 362
  • София
Иначе от една седмица влачим една лека кашлица и пием Проспанче.Гърдичките са му чисти,гърлото не е зачервено,Т нямаме,а от къде е тази кашлица newsm78[/left]
asq80, в една книга четох, че бебешорите бързо се научават, че като кашлят привличат внимание
моят тото определено го прави нарочно, за да му обърна внимание
дали и при вас не е така newsm78

# 363
Ren4i, малката е супер кукла  Heart Eyes И колко коса има ...

vtrendy, Борис това с кашлицата го прави от около 2 месеца. И само като го погледна и му кажа: "Ей, не се прави, че кашляш", зарязва кашлюкането по средата и ми се нахилва. Обикновено го прави до като вечеряме и си говорим с баща му. Явно се чувства изолиран  Joy

Стискам палци Пепи на Катче да се оправи бързо и никакви болници повече Wink

# 364
Hi,момичета
Честита половин годинка на всички пораснали моми и момци!
Петър да се оправя и бързо възстановяване  Praynig
Всички болни бебета, каки, батковци и мами бързо оздравяване  Praynig  Hug
Ren4i много ви е фина мадамата  Heart Eyes

Вчера за първи път люлях Ради на люлка (тези по градинките), хареса му, но по едно време май го хвана малко страх и аз веднага го свалих, другата седмица пак ще повторим  Grinning

# 365
Все се каня да пиша, вече цял месец, Libero имат нови пелени, външната опаковка е същата, но вътре пелените са по-хубави (поне за мен), имат един фин покривен слой и са осезаемо по-меки от старите, вместо два ластика имат три по-тънки покрай крачетата  Peace

Пия си желязото и пак забравих, захраних Ради (на 6м и 20дни  Grinning) вече е хапнал тиква и картоф, не хареса картофа(2-3л. и то с "клизма"), но тиквата я яде(днес изяде 10л.). Значи продължаваме с тиквата  Peace

ПП: asq80 тоя доктор като чета каво ви е наръчал сигурно ще чака бебо да стане за 1клас, че да проходи

# 366

ПП: asq80 тоя доктор като чета каво ви е наръчал сигурно ще чака бебо да стане за 1клас, че да проходи

Навремето като не е имало паяци, уолкери и бънджита децата да не са прохождали 1ви клас  Wink
Просто са се научавали да падат правилно. Нашият ортопед също ни забрани доста неща, но във всяко от тях има смисъл, а и в крайна сметка всеки сам си решава. Дечицата си прохождат независимо от това дали са в проходилка или не, според мен са само улеснение за майките  Mr. Green

Ние засега не мислим да ползваме, но като пропълзи и ако се наложи да я занимавам с нещо може да вземем

# 367
Навремето като не е имало паяци....
Аааа, не вярно, аз лично съм ползвала такава майсторена от дядо ми, майка ми казва, че е била сууупееер, доста стабилна и съм проходила на 10мес.
Аз просто съм против такива крайни изказвания, особено от лекари. Аз също не ползвам проходилка и бънджи, но това не значи, че другите бебета не може да ги ползват. За мен истината е една, всичко може да се ползва стига да е с мярка и да е здраво детето.
Дечицата си прохождат независимо от това дали са в проходилка или не, според мен са само улеснение за майките  Mr. Green
Ето тук си изключително права

# 368
Охххх, малката душица Петър дано бързо се оправя  Praynig
Катче имате палци и от нас  Praynig

# 369
Хайде и аз да кажа нещо за проходилката. Споделяла съм и преди, синът ми беше изключително ревливо дете, буквално само на ръце и в количката с люлеене не плачеше. Бях станала 44 кг, къщата ми беше нагоре с краката, аз само на 21 години, без помощ. Като стана на 5 и половина месеца го сложих в проходилката, направо се родих, много се занимаваше и имах време и за домакинството и да хапна по-спокойно. Беше доста пълен, дори го слагахме на диета(без полза), проходи на една година, никога не е лазил. Габи поне по малко се занимава сама, а и е много дребничка, имам чуството, че ще се изгуби в проходилкта, но към седмия месец ще пробвам.
Иначе хремата ни мъчи, почти не яде това ми е най-голямата тревога.
Хайде, хубав ден, че станах досадна.

# 370

[/quote]
Мотивите му бяха,че детето трябва само да се учи да лази,да се хваща и изправя,както и да пада.Това било най добре за бебето,тъй-като костите му се втвърдявали в доста по-късен етап.Но проходилките наистина са голяма отмяна и аз си позволявам да го слагам по малко-не мисля,че е толкова фатално
Сега да ви се оплача малко-вчера от 18ч. до днес до 9ч. нямахме ток.Ние се топлим с климатици и познайте какъв ужас преживях,къде що имаше свещи в нас всичко изгоря.Детето го е страх от тъмното и докато заспи постоянно примрънкваше.За капак беше увит като пашкул и това още повече му създаваше неудобство.
vtrendy ние това с фалшивата кашлица го минахме вече.Сега си мисля да не би да е от сухия въздух в помещението и започнах да слагам мокра кърпа на сушилника.Като че ли има подобрение,но ще изчакам още малко и ако трябва ще взема овлажнител за въздух.Та в този ред на мисли някой ползвал ли е и може ли а даде отзиви?

# 371
малко оф-топик
има якички намаления в ла редут  Mr. Green вече потроших прилична сума хихи : http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-offre-soldes-prix-ron … t=price_ascending

# 372
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро  Hug  

Аз да се похваля, Борко днес за втори път ще яде пуйка. Бяхме на преглед и казаха да започваме месото, че даже ни питаха и жълтък защо не сме давали още  Laughing  Ами щото съм шубе - пишман майка и ако не ми каже док нищо не давам  Naughty   Laughing  
По другия ни проблем - ще ходим при Маджуров, детски хирург, ако някой от Бургаските мами има отзиви от него, моля да сподели. Така или иначе нас ще ни вместят чааак др месец в графика му, а сме с връзки  Mr. Green  (шегувам се) мама му е колежка във Военна но уви, ще чакаме ред  Wink  
За проходилките Димитрова каза 7 навършени  Peace
Овлажнител за въздух, аз лично не препоръчвам. Ние имаме и въздуха става мнооого влажен, а нашия няма как да се регулира. Не знам ако има някакви по-модерни, които да са на степени, но аз не знам за такива. Аз ползвах нашия точно два пъти, Борката нещо взе да подсмърча и спрях да го ползвам. Пръскам му физиологичен разтвор преди лягане, сутрин като се събуди и ако се сетя през деня. И аз оставям по нещо мокро на сушилника, обикновено лигавник  Mr. Green  понеже ги пера веднага след употреба.

Да питам майките които вече не кърмят, давате ли вит. Д? На мен ми каза Димитрова да го спирам  newsm78  Вярно, че го има в кашата и в АМ, ама хич ли да не му давам, все пак няма слънце  Thinking  Вие давате ли?

Катче, надявам се да сте по-добре и скоро да се приберете вкъщи  Praynig
Бургаската група (Женя, Звездичка, Цвети), оправихте ли се вече или още сте хремави?

# 373
  • в 1001-та нощ
ние ще даваме до края на месеца, защото при нас от ноември педи отчете забавяне на "...фонтанелата"... и го предписа с причина, не така просто

давам го от средата на декември, малкият не яде много мляко - защото се захранваме;

според педи - до края на месеца всичко ще е наред и го спираме

иначе - след вигантоловата драма - не съм давала деавит - до средата на декември  Peace

# 374
  • София
за овлажняване, сложи купичка с вода върху радиатора и готово; същата работа върши и прането, сложено върху радиатора за съхнене

Общи условия

Активация на акаунт