избягвам да държа простора с дрехите в стая, в която стои малкия - уж заради изпаренията от прах и омекотител ....на мен ми мирише, пък на него ....
проветрявам много и постоянно....преди да се омъжа - изобщо не съм отоплявала в спалнята и оставях отворен прозорец, дори зимата; сега вече всичко е различно 
Добре че гларусите не летят толкова на високо
, освен, че му дала и печена тиква със захар и трябваше сама да го разбера, и едва оправихме пералнята, и ...пфууу - излях си мъката така между редовете). Онази статия, че трябвало да се кърмят до 4 месеца сигурно е спонсорирана от СОС (или Помощ! Световна Организация на Свекървите)
Днес пак съм леко немощна, но няма как.

А по-евтините пюренца на пазара са с добавки на сол, захар, мляко и т.н. Та реших, че щом ще правя компромис с това, което е полезно за дребчо, по - добре аз да си му забъркам вкъщи разни пюренца. И така сега си имаме 15бр пюрета, комбинация между тиквичка, броколи, карфиол, картоф, морков, спанак, тиква и ориз 
И така сладко си хапва всякакви пюренца 
за ориза и аз мислях да питам - някой чувл ли е нещо противопоказно - защото като варя зеленчуците - не ми пречи да добавям
)))
Препоръчани теми