Хайде в Новата Година, с Юлчето игра ще има…

• 23 308
  • 695
  •   1
Отговори
# 600
  • Stavanger, Norway
Лелеееее,пак ли драми ooooh!

По-принцип съм съгласна,че е желателно да се пише правилно,но....... всеки кой като може.Все пак сме с дипломи за Средно образование,някой и за висше.......

Аз съм с 2 висши образования, но пак правя грешки понякога  ooooh! Embarassed Къде от бързане, къде от "недоучване" или забравяне  Rolling Eyes
Мира аз бях от противниците на проходилките  Laughing Е, все още съм, но като цяло не съм от върлите и крайни привърженици на която и да е идея. Опита ми показва, че човек трябва да е гъвкав в решенията си  Peace
Нападки, бягство от форума и т.н.  - всеки да си пише каквото иска. Хич не ме боли от това. На никой не казвам как да си гледа детето и смятам, че това е исконно право на всяка майка и родител  Peace Имам предложение - да се направи тема: "Избягали юлски мами 2010"  Mr. Green

# 601
Привет, момичета.Може ли да ми кажете границите на нормалния хемоглобин Embarassed.Нашия е 115 и не знам дали да се притеснявам или не Thinking

# 602
Ама пак сте заформили спор Sad Отдавна е минало времето да оценяват правописа ни  Peace На всеки му се случва да сгреши.Само, ако знаете мъжо ми колко правописни грешки прави  Mr. Green И какво, да спра да го обичам ли  Mr. Green Има много по-важни неща от това.Разбира се,че го поправям,но не се впрягам  Peace
Аз намерих начин как да пиша на латиница,ама е голяма играчка  Crazy
За режим - нямаме такъв  Peace Заместено хранене нямаме все още.
Я да попитам,как давате вие вода на бебоците  Thinking Оги не може да пие и това е  newsm78

# 603
http://www.medicine.bg/izsledvaniya/hemoglobin-hb/referentni-stoynosti
Кирова, това намерих в нета.Не зная доколко са достоверни  Peace

# 604
  • София
buggy, напълно те подкрепям в борбата ти за налагане на правопис в темата!  newsm10

Аз пък предлагам да не се вманиачаваме, че да не става досадно  Peace

ами не се вманиачавай де! ако един пост е вманиачаване, здраве му кажи

# 605
Момичета, в чуденка съм:
Досега сме само на каша (по препоръка на педи). Вчера на консултацията ни каза да въведем вече плодове, зеленчуци и месо. Проблемът - каза да ги въведа наведнъж, заедно  newsm78
От това което съм чела тук и което съм чувала се въвеждат постепенно, нали?
Ще са ми от полза мненията ви. Thanks

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 09:19 от Kosty

# 606
Кирова, преди време някой беше постнал тази тема тук. Ето я пак: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=206276.new#new надявам се да ти е полезна.

bobbi_bobbi, моето момче така и не пропи вода от биберон. Сега го уча направо от чаша. Една малка съм му отделила, такава като за текила. Тъкмо да свиква  hahaha В началото няма да пие по много, по-скоро ще е за плацикане. Но като напредете със захранването сам ще си увеличи количеството. Просто му предлагай на всяко хранене  Peace  

Въх, аз пък съм зарязвала гадже заради лош правопис.  Embarassed Ама направо едвам му разчитах смс-ите. Ма то много тъпо някой да ти се обяснява в любов и ти да не го разбираш. На горкия не му понесе добре чувството ми за хумор, та така...  Grinning А пък на моя мъж колко време му отне да ме научи, че се пише наморДник  hahaha

# 607
Лелеееее,пак ли драми ooooh!

По-принцип съм съгласна,че е желателно да се пише правилно,но....... всеки кой като може.Все пак сме с дипломи за Средно образование,някой и за висше.......

Аз съм с 2 висши образования, но пак правя грешки понякога  ooooh! Embarassed Къде от бързане, къде от "недоучване" или забравяне  Rolling Eyes
Мира аз бях от противниците на проходилките  Laughing Е, все още съм, но като цяло не съм от върлите и крайни привърженици на която и да е идея. Опита ми показва, че човек трябва да е гъвкав в решенията си  Peace
Нападки, бягство от форума и т.н.  - всеки да си пише каквото иска. Хич не ме боли от това. На никой не казвам как да си гледа детето и смятам, че това е исконно право на всяка майка и родител  Peace Имам предложение - да се направи тема: "Избягали юлски мами 2010"  Mr. Green

Peace Peace Peace

Бъги,как се справяте с чашата за текила?Понеже и Ал,така и не се научи нито да пие от шише с биберон,нито да цока залъгалка,та мисля и аз направо чаша да му дам.Борката сеща ли се,за какво изобщо иде реч Thinking

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 18:52 от ***Ади***

# 608
Здравейте, здравейте, почивката ми от форума свърши.
За много години, момичета! Да са ви живи и здрави децата, да растат щастливи и много обичани и татковците също Wink (но без да растат, особено на шкембаци Simple Smile

Правописът за мен е от голямо значение и е много по-правилно да поправиш сгрешилия отколкото да му се смееш тайно  Peace

Захранване - дадох вече тази седмица един път ЖЪЛТЪК на Дени, а другата седмица - два пъти, по-другата - през ден и четвъртата седмица всеки ден по 1/4. Такава схема ми даде педи.
Иначе захраних със сокчета на 4,5 месеца, на 5 започнах със зеленчуковите пюрета, а плодовите ги започнах от 01,01,2011.
Давам от 3 дена и оризова каша с АМ.
Иначе кърмя, та пушек се вдига. Още не съм заместила ядене, но това ще го реши Денис, струва ми се Wink

Бягане от темата - стига сте плашили гаргите с тези напускания на темата - Ако ви се пише - пишете. Когато не ви се пише - не пишете.
Териса, скъпа, не съм гонила nlight, а го написах иронично на поредната заплаха, че ще си ходи някой от темата.

Данито, страхотен апетит има Вики, юнак! Hug

Цветулке, идеята за тема "Избягали....." е доста интересна  Peace

Изследвания - мисля да изчакам да отменят грипната епидемия и тогава да водя Дени до лаборатория.

bouquet

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 18:56 от *Teyа*

# 609
*Teyа*  Hug

Сега и Алекса ако се включи, че много ми липсва и тя  Hug

Бъги,как се справяте с чашата за текила?Понеже и Ал,така и не се научи нито да пие от шише с биберон,нито да цока залъгалка,та мисля и аз направо чаша да му дам.Борката сеща ли се,за какво изобщо иде реч Thinking
Ади, ми с променлив успех. Понякога пие, друг път просто си завърта главата съвсем демонстративно и не иска. Аз го слагам в столчето за хранене, за да му е изправен гърбът. В чашката сипвам много малко количество - 3-4 глътки. Поднасям му към устата и ако е в настроение отпива по малко. В началото се опитваше да ближе чашата с езиче, но след няколко опита се светна, че не е това начинът. Предлагай всеки път, все ще пропие  Peace

# 610
buggy, напълно те подкрепям в борбата ти за налагане на правопис в темата!  newsm10
Значи можем да очакваме, че спираш да вадиш грешки от моите постове Wink Каква загуба  Rolling Eyes  Hug

хехе направих го на шега, радвам се, че го приемаш с чувство за самоирония  Hug

# 611
Teya, ха добре дошла    bouquet

И аз се чудя кога да отида за изследванията, сега с тази грипна епидемия хич не искам да се мотая в поликлиниката с детето, вчера в 17то ДКЦ беше митинг от болни
Мисля другия месец, около следващата консултация, надявам се да не е късно

# 612
Териса не ни напускай,я каква хубава бургаска група сме,ти ще си ходиш Party
Добре дошла Тея,хайде сега и останалите ,които спряха  да пишат да се покажат отново Hug
Абе това с правописа е малко загубена кауза,тези работи се учат в прогимназията не на 30  Peace
За секциото аз лично не го усещам от месеци,дано и така да си остане,от скоро започнах да правя и коремни преси,че уж съм на старите кг,прибрал ми се е корема почти напълно ,но е един такъв мек Mr. Greenискам за лятото да съм във форма Laughing

# 613
Диди  Hug, ами те, направленията, важат един месец и предполагам, че като сме го взели на 14,01 все в началото на февруари ще мога да направя изследванията.

БогиHug Heart Eyes

# 614

ами не се вманиачавай де! ако един пост е вманиачаване, здраве му кажи

Аз не визирам само твоя постинг. Има поне 15 постинга на тема "правопис". Все пак темата не е за подобряване на правописа, а за отглеждане на бебета. Честно казано, не съм видяла някой в темата да пише без правописни или пунктуациони грешки и затова ми се струва смешно да се коригираме една друга  Mr. Green Най-малкото ще настане голям спам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт