Хайде в Новата Година, с Юлчето игра ще има…

• 23 363
  • 695
  •   1
Отговори
# 375
  • в 1001-та нощ
аз принципно  newsm78 избягвам да държа простора с дрехите в стая, в която стои малкия - уж заради изпаренията от прах и омекотител ....на мен ми мирише, пък на него ....

тази миризма не ме е притеснявал преди, но сега ме е страх - именно от тази алергия...

иначе пък  Hug проветрявам много и постоянно....преди да се омъжа - изобщо не съм отоплявала в спалнята и оставях отворен прозорец, дори зимата; сега вече всичко е различно  Rolling Eyes

# 376
  • София
ние нямаме остъклена тераса (аз съм върло против унищожаване на терасите) и зимата нямам шанс да ми изсъхнат дрехите, ако не са вътре
в мокрото помещение имам един мъничък телескопичен простор - много е хубав, ама си е мъничък
а ние перем като за световно - имам чувството, че всеки ден се върти пералнята  newsm78
а за овлажняването, не става въпрос да сложиш цялото пране в една стая, но една дрешка върху радиатора и въздухът ще е овлажнен

# 377
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
а за овлажняването, не става въпрос да сложиш цялото пране в една стая, но една дрешка върху радиатора и въздухът ще е овлажнен

Точно така. Един лигавник е достатъчен, а не цялото пране. А пък ние сме на 15ти етаж и всичко ми съхне за ден/два  Mr. Green  но тук горе си е доста ветровито....
Даже и едни луканки имаме вънка  Blush  Добре че гларусите не летят толкова на високо Wink

# 378
  • Пловдив
Аз по неволя простирам на сушилник в хола и затова много често проветрявам. Имам простор на терасата, но през зимата е имало случаи и цяла седмица да не ми се изсуши прането.
Аз окончателно се отказах от захранването към настоящия момент. Последно опитах да му дам тиква. Ще пробвам отново след десетена дни. Сега на 20-ти сме на консултация и тогава ще ни направят кръвните изследвания и се моля всичко да ни е наред!

# 379
Ох, разстроих се за Катче и Петър Sad
И от мен стиснати палци за скорошно оздравяване!  Hug

# 380
  • в 1001-та нощ
аз също не простирам на терасата  Hug , но изкарвам сушилнята в коридора или фитнеса; също перем през ден Wink)) няма начин с бебето Wink))  Hug

предполагам, че аз съм предубедена, но понеже знам за алергии от такива аромати ... и  Rolling Eyes внимавам - поне в началото Hug

# 381
Катче, стискаме палци и ние с Калоян!!!

Май ще се окаже, че е от бучиците...но няма как да разбера, защото в понеделник започваме с тиква - а нея сигурно ще хареса повече. (днес докато бях на изпит и Голямото С решила да сготви картофена супа с домашните малки картофчета за Калоян  #Cussing out, освен, че му дала и печена тиква със захар и трябваше сама да го разбера, и едва оправихме пералнята, и ...пфууу - излях си мъката така между редовете). Онази статия, че трябвало да се кърмят до 4 месеца сигурно е спонсорирана от СОС (или Помощ! Световна Организация на Свекървите)

Ренчи, много е сладка малката!!!

Щях май още нещо да пиша, но забравих...

# 382
  • София
Катче и Петър са се прибрали у дома вече, Петър е по-добре

# 383
Браво на малкия Петър! Пожелавам да нямат повече премеждия  Peace

Аз извадих прословутия мъдрец и вчера се тръшнах със зверска температура 38.5, цял ден не мога да стана от леглото. ooooh! Днес пак съм леко немощна, но няма как.

Момичета, дали мога да въведа ориз като добавя няколко зрънца към домашно приготвеното зеленчуково пюре? Същото се питам и за въвеждане на глутен чрез малко фиденце да речем  newsm78

Ренчи, много ти е хубава малката. Да е жива и здрава  Hug

А за свекървите - аз като нямам наблизо бих дала мило и драго да имам една под ръка  Rolling Eyes

# 384
  • Stavanger, Norway
Ох, днес се уморих супер много. От сутринта варя, пасирам и бъркам зеленчукови пюренца. С купешките ще се срещаме по-рядко, че иначе ни очаква фалит  ooooh! А по-евтините пюренца на пазара са с добавки на сол, захар, мляко и т.н. Та реших, че щом ще правя компромис с това, което е полезно за дребчо, по - добре аз да си му забъркам вкъщи разни пюренца. И така сега си имаме 15бр пюрета, комбинация между тиквичка, броколи, карфиол, картоф, морков, спанак, тиква и ориз  Peace
Danito_d не виждам защо да не въведеш ориз. Той не съдържа глутен и дори оризовата каша се препоръчва за първа храна. Аз лично започнах с картоф и днес за първи път му дадох ориз със тиква и си я хапна.
И след като първите няколко месеца само ревях колко "проблемни" ни е детето и само реве, сега да се похваля - голям смехурко и закачливко стана нашия мъник  Heart Eyes И така сладко си хапва всякакви пюренца  bowuu
За всички болни - бързо оздравяване! То и ние сме с хрема от 1 януари, но на моменти е добре, после пак...Дано отмине бързо този "болен" период  Peace

# 385
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
и аз давам ориз  Peace  след  като съм дала оризова каша, ориза вече е въведен и няма проблем

# 386
cvetulka, сигурно много е яко да си имаш дом. приготвени пюренца. И аз исках така да си направя, но не  ми се отделя толкова време.

Имам чуствоо, че през нета се предават тези зарази. Нищо му нямаше на Калоян докато не четях тук, а сега е с 37,6...дано да ни подмине.

# 387
  • София
cvetulke, аз си правя "заготовки" - чисти пюрета от един вид зеленчук в голямо количество; замразявам ги във форми за лед; за деня си вадя бучка от това пюре, бучка от онова пюре, сварявам картофче, омешвам всичко и готово
така не отнема много време

# 388
  • в 1001-та нощ
 Hug за ориза и аз мислях да питам - някой чувл ли е нещо противопоказно - защото като варя зеленчуците - не ми пречи да добавям Wink)))

за фидето - мисля имаше по-скъпи сортвове, в които има и яйца (яйчен прах) ....а в общия случай - мисля имаше оцветители и т.н.
но може да с епрочете съдържанието newsm78

# 389
Банана минава ли през термична обработка или само го намачквате? И да ви питам кашата на обяд, а зеленчуковото следобяд или обратно? как се дават? Simple Smile благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт