® E-bay - тема 64

• 36 162
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Аз отдавна твърдя, че тази фирма има огромен проблем с комуникацията с клиентите.
След като всеки втори пост в този подфорум е Габко това, Габко онова, Габко кога....
Вече веднъж се намеси модератор по въпроса.

# 106
  • София
А и нали не мислите, че нещо платено на 22-23 декември ще се засилят да го пускат навръх Коледа. Докато го пусне продавачът, докато го докара превозвача има доста чакане по това време на годината.

# 107
И аз при вас.
Предстои ми сватба на края на юни и имам безумната идея да си поръчам роклята от ибей.
Някой поръчвал ли си е сватбената рокля от там. Ще ме ориентирате ли с продавачи и съвети?
Цитирам се.  bouquet

# 108
  • София
Момичета имате ли някаква информация от Габковците - вече започнах да се притеснявам , писах им 3 пъти на скайп , но никакви не отговарят,Последните ми спечелени неща са на 22 демеври и от тогава ни вест , ни кост - вие получавал ли сте пратки от тогава насам . Някой знае ли кога ще пристигне курса им в Блгария ?
 Hug

Пиши им на мейла  или се обади на телефоноте за връзка. Комуникирам само така с тях и съм доволна. По празниците пощите в Англия не работеха, поне по думите на една мома англичанка  Laughing

# 109
Момичета имате ли някаква информация от Габковците - вече започнах да се притеснявам , писах им 3 пъти на скайп , но никакви не отговарят,Последните ми спечелени неща са на 22 демеври и от тогава ни вест , ни кост - вие получавал ли сте пратки от тогава насам . Някой знае ли кога ще пристигне курса им в Блгария ?
 Hug

Ако питаш за курс,на мен преди Нова година още ми писаха,че следващия им курс ще пристигне на 12.01 или около тази дата предполагам  / тъй като имам 2 пакета при тях и не можах да ги взема на предишното раздаване декември и останаха за следващото/

# 110
  • Sofia
А и нали не мислите, че нещо платено на 22-23 декември ще се засилят да го пускат навръх Коледа. Докато го пусне продавачът, докато го докара превозвача има доста чакане по това време на годината.
Точно. Simple Smile

# 111
И аз при вас.
Предстои ми сватба на края на юни и имам безумната идея да си поръчам роклята от ибей.
Някой поръчвал ли си е сватбената рокля от там. Ще ме ориентирате ли с продавачи и съвети?
Цитирам се.  bouquet

http://stores.ebay.co.uk/littlewoods-clearance/Ladies-/_i.html?_ … d_07012011_Ladies

# 112
Имам въпрос, ако някой е попадал на това: boys black patrick jacket.
Това patrick някакво определение ли е или марка?
Ето например такава обява:
http://cgi.ebay.co.uk/BOYS-PATRICK-JACKET-AGE-6-7-/260718367010? … 122#ht_500wt_1156
Благодаря предварително!

Редактирам се - разбрах.

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 19:06 от ketifoteva

# 113
Колко е най-ниския feedback ,при който мога да поръчвам ?

# 114
Здравейте, момичета Simple Smile

Никога не съм пазарувала от Ибей и изобщо имам страшно малък опит с онлайн пазаруването, но се опитвам да намеря по-изгодно един парфюм и чат-пат гледам залозите там.  Embarassed

Но се отплеснах. Всъщност исках да ви попитам може ли да се плаща с карта VPay. Разгледах няколко от предишните ви теми и имаше смесени отиви, та много-много не можах да разбера.
Можеш да плащаш  с VPAY, аз плащам без проблем ,точно с такава карта съм...

# 115
  • София
Имам диспут в E-bay пише, че на 9.1.2011 т.е. днес ще мога да ескалирам, но нещо невиждам такъв бутон в диспута  newsm78 Моля ви кажете къде точно се появява за да знам къде да го търся  ooooh!

# 116
Хем запис, хем да покажа последни покупки:

Този китайски часовник, който се оказа голям, но има кой да го носи,  а и е само 3 паунда

Този силиконов сет

Тази сатенена пижама

Този непристигнал часовник - макар, че днес имам пълен рифънд за него все още се надявам да дойде и пак ще му платя

Teзи лепенки за "хлепкащи" обувки -

# 117
  • БУРГАС
Това златно ли е?Много евтини неща има, ама златни ли са  newsm78
http://cgi.ebay.co.uk/Ladys-14K-Yellow-Gold-Orange-Gemstone-Ring … sh=item230d278211

# 118
Малко ме съмнява да е златно  newsm78

# 119
Моля за помощ... Досега съм пазарувала от ибей с директна доставка, сега ще пробвам и през посредник - Е. Само да уточня дали действам правилно: смених Registration address и Primary postage address с този на посредника, а PayPal address си оставих моя, в България, нали така? Пазарувам си и ги уведомявам ... нали така?

Общи условия

Активация на акаунт