® E-bay - тема 64

• 36 171
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Моля за помощ... Досега съм пазарувала от ибей с директна доставка, сега ще пробвам и през посредник - Е. Само да уточня дали действам правилно: смених Registration address и Primary postage address с този на посредника, а PayPal address си оставих моя, в България, нали така? Пазарувам си и ги уведомявам ... нали така?
Да

# 121
  bouquet Просто исках да съм сигурна. Благодаря ти!   bouquet

# 122
  • В Голямото село
Здравейте! Извинявам се за нахълтването, но имам бърз въпрос - снощи направих поръчка от продавач от Южна Корея, за 13 долара общо. Тази сутрин се сетих, че май дължа и мито, та искам да се посъветвам с вас - ще платя ли мито за тази сума и дали не е по-добре да го помоля да пише на опаковката, че колета е за подарък?  newsm78

# 123
Здравейте! Извинявам се за нахълтването, но имам бърз въпрос - снощи направих поръчка от продавач от Южна Корея, за 13 долара общо. Тази сутрин се сетих, че май дължа и мито, та искам да се посъветвам с вас - ще платя ли мито за тази сума и дали не е по-добре да го помоля да пише на опаковката, че колета е за подарък?  newsm78
Мисля ,че над 30лв е митото,но не пречи да го помолиш да напише че е подарък  Peace

# 124
  • В Европа!!!
Имаше ли възможност да видя адресът на продавача докато разглеждам търговете за да си преценя разтоянието за Pick up  newsm78?

# 125
  • София
Имаше ли възможност да видя адресът на продавача докато разглеждам търговете за да си преценя разтоянието за Pick up  newsm78?
пише го под пощенските Item location....

# 126
Къде ми пристига доставката от ebay? Според пощенския код, който съм написала в съответната поща ? Надявам се, че правилно съм разбрала.

# 127
Къде ми пристига доставката от ebay? Според пощенския код, който съм написала в съответната поща ? Надявам се, че правилно съм разбрала.
Най-вероятно е да е в пощенския ти клон, където получаваш обикновено колети и малки пакети. Ако е изпратено с куриер - тогава може куриерска фирма да ти го донесе. Ако пък не е от ЕС и подлежи на митническо облагане - тогава в митницата/ особено ако е и над 2 кг/. В централна поща Бургас например си има митническо гише.
Но ако си купила нещо от английския ибей - то най-вероятно ще го получиш в пощенския си клон

# 128
Най-вероятно е да е в пощенския ти клон, където получаваш обикновено колети и малки пакети. Ако е изпратено с куриер - тогава може куриерска фирма да ти го донесе. Ако пък не е от ЕС и подлежи на митническо облагане - тогава в митницата/ особено ако е и над 2 кг/. В централна поща Бургас например си има митническо гише.
Но ако си купила нещо от английския ибей - то най-вероятно ще го получиш в пощенския си клон

Искам да поръчам от co.uk един протектор за телефон. Следователно ще го получа в пощенския клон, който съм написала.

# 129
Може и вкъщи да ти го донесат - възможно е да е пуснато като писмо - задължение на БГ пощи е да разнасят писмовите пратки до адресите - ако не те намерят би трябвало да ти оставят бележка.

# 130
  • софия
Искам да поръчам от co.uk един протектор за телефон. Следователно ще го получа в пощенския клон, който съм написала.
Ти хубаво ще го поръчаш от там, но това не означава, че продавачът е от Англия. Иначе за толкова малко нещо почти сигурно в пощенският клон или пкутия, ако е сложено в плик.

# 131
Преди години едни памети за компютър бях поръчала, за близо 200 лв - дойдоха в пликче, мушнато в пощенската ни кутия и наполовина излизащо навън Shocked

# 132
Здравейте момичета,за много години  Simple Smile
За малко да ви изтърва  Hug

# 133
Момичета имате ли някаква информация от Габковците - вече започнах да се притеснявам , писах им 3 пъти на скайп , но никакви не отговарят,Последните ми спечелени неща са на 22 демеври и от тогава ни вест , ни кост - вие получавал ли сте пратки от тогава насам . Някой знае ли кога ще пристигне курса им в Блгария ?
 Hug

На страницата им пише ,че  там е тръгнал на 9-ти. ПРеди Коледа ме уведомиха че първия им курс към България ще е след 5-ти януари;На 13-ти тръгва друг;

# 134
  • В Европа!!!
пише го под пощенските Item location....
Оххх последно време съм много отнесена  ooooh!-мерси  Wink.
А сега и това да питам-ние като продавачи можем ли да поставяме отр.фийдбеци,защото ми излиза или пол.или по-късно  newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт