® E-bay - тема 64

• 36 081
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте Hug
Отскоро пазарувам в и-бей, но все дребни неща.
Сега купих една бебешка кошара и трябва да организирам куриера.
Попълних формуляра на Shiply от първа страница и сега чакам оферти на мейла.
Въпросите ми са следните.
Как плащам на куриера-пак ли с пей-пал.
Когато ме удоблетворява дадена оферта след това какво се прави.
Ако може да ми обясните накратко какво се прави след като получа офертите от куриерските фирми.
Много Ви благодаря предварително  bouquet

# 691
  • Sofia
Енигма, а какво пише за срок за изпращане?

И аз с питане и молбя за отговор!
Спечелих два артикула от един продавач. Пише, че комбинира доставка. та почаках да се отрази намалението, но тъй като не стана  писах на продавача. Каза, че автоматично се отразявало. С този момент не съм наясно ... така ли е и ли тя трябва да го отметне във фактурата?!
Отговорих снощи, че все още не е отразено.... и до сега нищо.
Благодаря ви!  Simple Smile

Брадата, честито, лека и безпроблемна да е! Hug

# 692
Morena трябва да ти изпрати фактура с комбинираната доставка за двата артикула  Peace

pure_selina постави й положителна оценка след като ти е върнала парите, пък артикула го прави каквото сметнеш за добре  Laughing

# 693
Енигма, а какво пише за срок за изпращане?

Will usually dispatch within 3 working days of receiving cleared payment .

Аз платих в понеделник сутринта. Rolling Eyes

# 694
  • Sofia
Арвен, да разбирам ли, че  е добре да и пиша с искане за нова фактура с комбинирана доставка.
Но пък тя като твърди, че намалението ставало автоматично от самия ибей  Rolling Eyes?!
Уффф... намирисва ми, че ще си платя без намалението като стой та гледай.  ooooh!

Енигма, ти си платила в понеделник, та 3дни след това са в четвъртък... в петък му пиши пак ако няма промяна. Тъй според мен. Simple Smile

# 695
Morena като влезеш в обявата да плащаш има една опция "Рикуест тотал фром селър" или нещо такова. Изпрати му го и пиши че не ти излиза автоматично, а трябва да ти прати инвойс с комбинираната доставка  Peace

# 696
Енигма, ти си платила в понеделник, та 3дни след това са в четвъртък... в петък му пиши пак ако няма промяна. Тъй според мен. Simple Smile

А ако пак не отговори? Мога ли да направя нещо преди срок за диспут? newsm78

# 697
здравейте някой може ли да ме включи в неговата поръчка че вобще си нямам идея как се поръчва от ибей.благодаря предварително

# 698
  • Sofia
Енигма, не мисля, че има какво друго да направиш, просто ако не получиш след 20тина дни пак пиши. После ако се наложи и пак, ама дано не де. Simple Smile

milena-nikol, няма начин за това което питаш.
То не е магазин, та да се включиш към нечия поръчка.
Търгове за един или няколко( в лот) артикула... и различни продавачи.
Иначе ако имаш желание, 1я пост на темата дава достатъчно инфо за да започнеш сама.

# 699
Здрасти и от мен.

Аз пък имам проблем с един от превозвачите.
Чакам една пратка от декември месец. Пратката се оказа, че е пристигнала, че е изпратена с Еконт и даже е върната обратно. За това никой не ме уведомява обаче. Намерих я случайно в профила си в Еконт като се разтърсих днес.
Писах един мейл на превозвача, стоя и чакам отговор. А пратката им е върната още на 19ти януари. Те не са сметнали за необходимо да ме уведомят изобщо.
Нещо не ми харесват така нещата, а този месец пак пратих към 10пратки към тях.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 18:57 от Mirama

# 700
Е, от Еконт са длъжни да ти звъннат по телефона, ако не те намерят или ако не отидеш да си я получиш / ако е пратена до техен офис/. Преди да я върнат, отново трябва да опитат да се свържат с теб, ако не могат - тогава трябва да се свържат с подателя и той да пусне разпореждане.

# 701
Ами и да са звънели, не съм била в страната по това време.
Да не говорим, че от превозвача също трябваше да ме уведомят на имейл. Но те изобщо не са го направили нито, когато са пратили нещата към мен, нито когато са тръгнали да се разпореждат да ги върнат обратно. Все пак мейла си го проверявам.

И похвал от мен

комплект за Калина PUMPKIN PATCH
гривничка Пилигрим за мен

# 702
  • Пловдив
Момичета, помагайте!!! Харесала съм си два гоблена от един и същи продавач. Има ли начин да платя само една такса за доставка, а не за всеки гоблен отделно?

# 703
  • Варна
Начин има и той е продавача да е съгласен.Simple Smile Питай го преди да ги купиш.

# 704
Има ли пазаруващи с Емпреса. Разбрах, че спират посредническата си дейност. Това какво означава според вас? Че спират да поръчват от сайтове от наше име, но куриерската си дейност запазват или? Не мога да разбера, те никаква информация не връщат. Аман! През тях поръчвах от ибей, сега се чудя да търся ли друг или те продължават да доставят ...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт