ФЕВРУАРИ - 2006

• 69 312
  • 626
  •   1
Отговори
# 525
  • БГ
Леле, големи са ни вече децата - 6-годишни!!!   Peace

Честит шести рожден ден на Райчето!   bouquet 
Да расте умна и красива, щастлива и късметлива,
да е първа помощничка на мама и кака за пример!    bouquet 
Весел празник!

Нинче, и аз съм в подобна ситуация, поръчах тортата за ДГ и ако не могат да я доставят, не ми се мисли как ще се справя.

# 526
Обявявам празничния месец за открит... кръц!

Честит празник на рождениците! Да имат лек път пред себе си и да пораснат добри и успешни хора.

Знаете ли, че повечето сме заедно от почти 7г. вече ? И ние пораснахме, май. Занапред само да помъдряваме, и да празнуваме дълги години тридесетия и N, рожден ден.

На деня на Сашовия РД се връщам от командировка. Дано завеяният му татко не забрави да занесе тортата и сокчетата в градината. Ще я поръчам преди да замина, за да не забрави и това. Иначе планирам да празнуваме на 12ти и се надявам да не се промени нещо заради грипа. Тази година ще правим "Пиратско парти" у дома и засега успях да ангажирам Джак Спароу, но украси и пр. ще набавя като се върна. Ако аниматорът е добър, може да остане да възрадва и майките....
Напоследък не ме радва ограничението за парти от 2 часа, при положение, че не мога да ангажирам следващите, а децата са вече големи и искат да се наиграят. И понеже място има а и ще каним само около 10 деца, очевидно ще чистя преди и след РД. Освен, че пиратът ще ги забавлява час и половина, мисля да им спретна търсене на съкровище - сандък със златни-шоколадови монети и една пинята (нея само ако успея да я направя). Седнах да правя картонена торта с подаръци и заспах над нея - буквално. Явно съм много уморена. Или много - мечка. Сашо си е поръчал Лего Фактор- иска всичките, та съм улеснена откъм подаръци.

# 527

ЧРД на Райчето - здрава и късметлива да е!
Нинка,   bouquet

debora R, честит празник   bouquet

Знаете ли, че повечето сме заедно от почти 7г. вече ? И ние пораснахме, май. Занапред само да помъдряваме, и да празнуваме дълги години тридесетия и N, рожден ден.
Невероятно ми звучи   Drunk

# 528
Да ни е честит радостния месец Февруариии!
Нека февруарчетата бъдат здрави!

Привет, мамета чудесни! Поздравявам ви за постоянството, с което пишете в темата!
Ние имаме много да разказваме, но най-важното е, че си имаме собствен дом  Grinning , отдавна мечтан и искан! Още не сме се преместили, защото сме във вихъра на ремонтите  Mr. Green , но чувството е невероятно, че всичко правиш за себе си /особено като си живял 11г под наем/.
Приготвям Рони за училищни дни през септември. Тя си пожела за рождения ден 2 тетрадки - една за задачи и друга, в която да пише  Mr. Green Айде да видим докога ще държи този ентусиазъм  Joy

Весело изкарване на рождените дни!
Бъдете усмихнати в зимния ден и си мислете за хубави неща! Цунки от мен!

# 529
  • София

Честит рожден ден на Марти!!! Много здраве, весели игри и много усмивки му пожелаваме!!!

Стефи, честит празник!   bouquet

п.п. как е при вас положението, чета страхотии...

# 530
  • БГ
Ели, много благодаря за хубавите пожелания!!!    Hug   При нас е мокро и то много.   ooooh!  Почти 30ч валя проливен дъжд    Shocked  и въпреки това снега и леда все още са факт.    Shocked   Но днес имаме празник така че, няма да позволим на лошото време да ни развали купона!    Party   В момента в градината празнуват с торта и вафлички, крекери и сокчета, а довечера купонът продължава в детско кътче.   Party  Сутринта Марти получи много подаръци от нас и бабите, но най-впечатлен и доволен остана от велосипеда! За съжаление няма да има скоро възможност да го подкара, но всичко с време си.

ribkata, честит ви нов дом!    bouquet   Да си го ползвате със здраве!

# 531
Стефи, жив и здрав да ви е Марти   bouquet

ribkata, да ви е честит новия дом, с много усмивки да го пълните  Hug

# 532
Честит рожден ден на Марти!!!

Да расте здрав, щастлив и обичан!!!
Да стане отличен спортист и добър ученик!!!
Целувки от нас  Heart Eyes
Чакаме разказ в снимки за партито!!!

Честит рожден ден и на Калоян на Пиле и Магдалена на Невенска!!!
Растете здрави и щастливи, мили деца!!!

# 533
  • София
Честит рожден ден на МАрти! ЖЕлаем му щастливо детство и успехи във всичко!

АЗ още не съм качила в нета снимките от РД на РАя. То празника беше основно в детската. ЗАщото няма и час след като занесох тортата ми се обади госпожата да ми каже, че РАя е с Т и без настроение. В градината имат Варицела още отпреди КОледа. РАя беше с не много висока Т и главоболие. ПОмислих си, че най - после я е "пипнала" шарката. И даже тайничко се надявах и Георги да я изкара - така де - с 1 куршум 2 заека  Mr. Green. Е да, ама не. В петък вече нищо й нямаше и днес пак е на детска.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 23:57 от irinopolis

# 534
  • БГ
Миленка, Оли, Нинче, благодаря ви от сърце за хубавите пожелания, да ви се връщат 100-кратно!    bouquet

Купонът снощи беше на МАХ!   Party  Децата лудуваха на воля, а ние с майките, бащите и госпожите се наприказвахме до насита. Тортата беше много вкусна и с чудесна изработка, кетъринга също на ниво, обслужваше ни изключително любезно и търпеливо момиче, е, няма от какво да се оплача!   Peace  От градината нямам още снимки, предполагам г-жата скоро ще ми ги изпрати. Ето малко снимки от къщи и детското кътче:

# 535
  • София
Еххааа, страхотен рожден ден сте направили Party   Тортата е супер, колелото е супер и празникът също. Калин е много смел, какви акробатични номера прави  Crazy Браво на вас!

И ние решихме, че в клубче ще бъде празникът, в градината няма да може да почерпи защото е почивен ден, пък в понеделник отива на ски-училище и пак няма да е на градина. Утре ще поръчвам тортата.

Рибка, честито ви ново жилище! Само хубави неща да ви се случват в него   bouquet

# 536
Стефи, страхотни снимки, рожденик, торта-всичко  Hug

Аз се разколебах от рожден ден в клубче - той не е на градина, ще тръгне др. седмица, а за децата,които искаше да кани нямам координати на родителите. Ще си го отпразнува в градината, пък друг път повече  Wink

# 537
  • София, България
Ехо привет и от нас.

Честит рожден ден на рожденничетата, които пропуснахме, честит рожден ден на всички пораснали симпатяги, на които празникът все още им предстои. Сигурно няма да мога да влизам достатъчно често да поздравя всеки поотделно, затова искам да им напиша едно общо пожелание - да са здрави, за да могат пълноценно да се радват на безгрижните игри, които им предстоят за последна година. Да са упорити, за да посрещат новите предизвикателства, които са пред тях. Да са ни умни и красиви, весели и щастливи, добри батковци и каки, защото те са нашата радост и нашата гордост  Hug

Нашия рожден ден е ексцесия както всяка година. Миналата седмица рожденника и татко му караха грипа, сега сме аз и бебето. Бате до вчера го държахме в къщи, да не залепи нещо и от вчера е в градината, за да раздаде поканите за неделя и да празнува с децата. Да ама те им разформировали групата и днес щеше да се разплаче милия, че ще празнува с непознати деца. Обадих се да им кажа да ги съберът поне за тортата, но ще видим. Тази година с голямо нетърпение чакаше рождения ден, много щастлив беше сутринта, особено като намери подаръка. ВЗехме една писта Хот Уилс. Тя е малко като за 4 годишни деца, но отдавна и беше хвърлил мерак та накрая и дойде ред Simple Smile

# 538
  • София
Честит рожден ден на Сашо!!! Да ви е жив и здрав, палав и все така любознателен!!!

Хармъни, честит празник!   bouquet  

Честит рожден ден на всички останали рожденици! Hug

Радос, да ви е жив и здрав вчерашният рожденик!  smile3525

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 15:17 от elix

# 539
  • БГ
Честит шести рожден ден на
Сашко, Теа, Деян на радос и Деян на anitza!!!    bouquet   
С пожелания за много здраве и безгрижни детски игри!!!

Общи условия

Активация на акаунт