ФЕВРУАРИ - 2006

• 69 320
  • 626
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честит рожден ден на Деян! Да расте здрав и щастлив, за радост на мама и татко!

Иринополис, сърби ли я обрива? Може би е външен фактор, Кали също получи някакъв дерматит преди 1 година, когато я водех на спортна гимнастика. След като спряхме и обрива изчезна.

Не я сърби. Вече почти няма - само на възглавничките на крачетата, но за там е нормално, цял ден е с  пантофи на краката. Чорапите са й памучни, но все пак си спарват пантофите.
 Педиатърката не каза от какво може да е, гледах изследванията на кръвта - уж бяха в норма.

# 106
Честит рожден ден на Сашо и Деян! Живи, здрави и безгрижни!

# 107
  • София
Честит рожден ден на САШО! Да расте здрав, весел, щастлив, порядъчно щур!
 Хармъни - да ви е жив и здрав! И много сили и усмивки за справяне със щуротиите му!

# 108
Добро утро и от мен, майка на пораснало дете Simple Smile

Честит Рожден ден и на Тея на Игси Simple Smile Дано се включи, че не е влизала отдавна. 

Благодаря за пожеланията, особено сили ще ми трябват. Аз си пожелавам само да са здрави и щастливи децата ни и да не им се случва нищо лошо. 

Вчера взехме тортата за ДГ, напазарувахме разни други неща за там и в последния момент, тъкмо ще избираме другата торта за партито и Сашо като ме изненада с "Ама, мамо - да ми направиш ти една торта, с шоколад вътре и отвън и цялата да е в шоколад!" ...... та хайде на пазар...Опитах се да поръчам една Сахер, ама не ми мина номера ....Сега в петък вечер ще правя ей такова черничко нещо някакво, но ще го викна да помага - вероятно ще му е интересно....

Стефанийка, това за което споменах не е за прожектиране точно- само се гледа вътре. Ето такова е http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSUGCxhRFlcomtdj5PDrOtka … fVZ1D_eyLqXsBoW9Q

# 109
  • София

Честит рожден ден на Санди! Да е жив и здрав, умерено палав и само хубави неща да му се случват!  Tada

Честит рожден ден и на Деян! Здрав, добър и весел да бъде винаги! newsm59

Иринополис
, хубаво е, че вече е поизчезнал обрива, сигурно е от някакъв външен дразнител.

Аз имам такова, останало от мойта младост  Laughing Червен е, имам и "дискове" с приказки за прожектиране. Пише, че е произведено в ГДР, сега не знам дали правят такива, поне аз не съм виждала по магазините.

# 110
  • София, България
Честит рожден ден на Сашко !!! Освен здрав и щастлив (и нищо лошо да не му се случва) да расте умен и забавен като мама  Hug
Момичета, благодаря за хубавите пожелания! Рождения ден мина чудесно! Бяхме в Макдоналдс. Дойдоха само 4 дечица, но се получи много забавно. Бяха им приготвили конструктори, игри и хартиени чашки (които, разбира се, се оказаха хитът на вечерта). Едно момиче се занимава с тях от 19.00 до 20.30, но после ни оставиха, и децата вилняха, а ние с родителите си приказвахме до 22.30. А и в нашия Макдоналдс (в Младост) е много приятно след ремонта. Залата е много весело аранжирана, родителите са в непосредствена близост, но са в отделна ниша, а не сред навалицата в заведението. Силно препоръчвам за празнуване в кризисно време  Embarassed (цялата работа за 5 деца и 9 родители излезе около сто и няколко лева, с включени подаръчета за дечицата, също и готина тениска за рожденника, също и тортата, и хапване за нас на корем)

Прави сте, че татито ни си е купил "въртолеДа" за него си. Той свети, лети, но Деян не може и да хване ред до него  Joy Стефанийка, ако знаех какво мисли да купува и той щеше да биде възпрян  Naughty но ... бях в неведение  Rolling Eyes

Хармъни, Стефанийка е права, в Джъмбо ги има тия ... джаджи. Приличат на бинокъл, но вътре се върти диск с картинки. Купувах преди две години за подарък. Бяха на щандовете с материалите за училище.

Иначе и ние имаме "домашно кино" и въртим едни прастари ленти с приказки. Дали някъде се продават още филмчета за тия проектори  newsm78

# 111
  • БГ
Честити пети рождени дни на
Сашко на harmony broken, Теа на Игси,
Димитър на rosiza и Деян на anitza!!!   
Да растат здрави и щастливи деца!!! 
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

# 112
  • БГ

Аз имам такова, останало от мойта младост  Laughing Червен е, имам и "дискове" с приказки за прожектиране. Пише, че е произведено в ГДР, сега не знам дали правят такива, поне аз не съм виждала по магазините.

Точно за същото говоря и аз!!!   Laughing  А това е другото, моето не е точно същото, но подобно:

harmony_broken, успех в тортоправенето!!!   Peace

# 113
  • София

Точно за същото говоря и аз!!!   Laughing  А това е другото, моето не е точно същото, но подобно:

Laughing
И това съоръжение го имам в архива, трябва да кажа на майка да го открие . Имах предимно черно-бели филмчета, даже имах едно за бомбата в Хирошима и си спомням, че много ме разтройваше като го гледах  Confused

# 114
                                                           Честити пети рождени дни на
                                     Деян на Радос, Вили на Донинка,
                                Сашко на harmony broken, Теа на Игси,
                                  Димитър на rosiza и Деян на anitza!!!   

Растете здрави, умни, щастливи дечица  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Не успях да прочета всичко написано от вас, само да се похваля, че намерих торта, удовлетворяваща и двете страни  Mr. Green Константин иска да е облечен като Батман ( Crazy) и да има торта с Батман  Laughing Понеже вървят реклами с костюми за предстоящия карнавал - та решихме проблема...
Джорджиа иска розова торта с три розови балерини върху нея  Laughing Слава Богу, има такава торта в една готина сладкарница, та си отдъхнах вече...

# 115
Честит Рожден Ден на всички вчерашни, днешни и утрешни рожденици  Simple Smile Да са здрави, послушни и весели деца!

# 116
  • БГ
ЧЕСТИТ ПЕТИ РОЖДЕН ДЕН на Калия на elix!!!
Да расте здрава и щастлива, умна и красива!!!

# 117
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
на Калия!

# 118
Честито на вчерашните рожденици на Хармъни и Радос! Да са здрави и засмени!    bouquet

Честит празник днес и на Кали! Много здраве, късмет, усмивки!  Hug

# 119
  • София
Много благодарим  Party!
Сутринта отиде много щастлива на градина, ще видим дали учителката ще се справи със снимките да ви я покажа.

О, Дикси, мерси за кончето  Laughing Mr. Green ще й ги покажа картичките после.

Общи условия

Активация на акаунт