Позагубих се, ама все от мобилния влизам в нета, а нямам кирилица на него и не пиша...
Интересни теми сте подхванали, ама съм на водчица и много-много не ми тече мисълта
Само да питам някое детенце кара ли вече колело без помощни колелца (освен Друнди на Радос, за него знаем, че от 2-годишен се справя)? Не мога да науча Костаки и това си е! Стяга се от страх и ще ми скъса ръкавите да ме стиска, за да не го пусна
Затова пък чете все по-добре на гръцки - откъдето минем, чете надписи на банки, супермаркети, брошури на магазини...По светофарите чете реклами и предупредителни табели
За разликата между половете - днес се смях с Джиа в колата
Константин се впечатлява от големи бюстове, а ако ме види гола и идва да "погаля млечните цици" Килимчето с букви какво прави точно?
Не е особен спортсмен, но ако е за беля и щуротия е пръв
как се свързват буквите. Обяснявам, ама май не както трябва.
, водим го паралелно при два доктора, и двамата казват, че нищо му няма, но температерата си стои. Аптеката му е подредена на целия скрин. Днес вече почнахме антибиотик (Сумамед-пили ли сте, имате ли мнение за него) ... Леко ме притеснява, че го даваме заедно с Изопринозин и не знам дали не е вредна комбинацията от двете 

Че и по схема извън АБ съм давала за повишаване на имунитета.
! 

Иначе смятането може да събира и изважда дъвки до 10.