Грабваме колелетата и отиваме в парка на съседния град, който е до пристанището. Карат си колело децата, гледат големите кораби, ядат сладолед и играят на един дървен кораб-катерушка - какво повече им трябва на малките човеци! Малката и тя от месец кара колело без помощни колелца, ама е любител на екстремното и все тичам след нея, че развива страшни скорости
Катери се по дървото в двора, ходи по въжета...Колкото брат й е предпазлив, толкова тя е адреналинка
, бях решила да се преместим в миг на емоционален срив
Това да чисти къща е немислимо, защото е много труда. Само за 2 етажа от нашата къща трябват поне 6 часа - с миенето на всички балкони, веранда, външни щори, прозорци, стълбища, бани, стаи - прахосмукачка и парцал
Живяла си и тук и там, знаеш, че навсякъде е трудно, особено без работа, но и да я имаш пак се налага да правиш компромиси, искрено се надявам в бъдеще да имате по-малко празници в отсъствието на таткото!
Ние с мъжът ми учихме и живяхме 5г заедно, след това се оженихме и живяхме 5г в различни градове, беше голяма мъка, виждахме се само през уикендите. Сега сме заедно, имаме и деца, но пак имаме трудности, освободиха ме от работа и съм на БТ, за 13г стаж ми изплащат обезщетение 8лв на работен ден, да се чудиш какво по-напред да ги правиш?!? Докато имам мъжко рамо до себе си, обаче, нямам намерение да се отчайвам, вярвам, че ще има и по-хубави дни за семейството ни.

ПиснА ми да обяснявам на всички, че съм карала и ме повтаря, никой не вярва. Та бяха мнооого тежко 4-5 дни, толкова тежко не съм вярвала, че може да бъде. Свил беше 5 дни с до 40,2Т, ние с Анатоли дни с около 39, мнооого пъпки, не е истина просто и адски сърбеж. Но мина, сега морим белези. Ако някой знае някакво мазило за заличаване на белези, да каже. Четох за някакво на Виши, днес ще ръшна из аптеките. Като вляза някъде ме гледат като прокажена 
,
И поне да бяха хубави, а то - или къщата не става или пък мястото кофти, или няма хубав път до нея, абе и ние сме с претенции де 

Към кое село сте се насочили?

Луда работа, всичко мутира 
Бързо възстановяване на всички ви!
Оказа се, че хората в Панагюрище не са просто облечени в театрални костюми и не играят роли по сценарии, а сами си шият облеклата и поддържат оръжията, наследство от дедите им, така се вживяваха, че имах чувството, че присъстваме на истинска битка, финалът на екскурзията ни беше просто незабравим!
къде са всички? Днес при нас е слънчево и топло, две седмици проливни дъждове ни дойдоха в повече, но лятото иде, така че стига дъжд, искаме слънце, много слънце, усмивки и добро насторение! 

И миналата пролет имаше същия проблем, почти по същото време, нищо чудно и догодина пак да е така?! Калин през м.май си редува присъствието в яслата през седмица, снощи се разкашля и днес си остана в къщи. Ново 20-йсе - вчера извадих първия млечен зъб на Марти!
От 1-ви май се е заклатил, а той като се заинати не та не, сам щял да си падне,
само че новият отдолу напира и расте навътре, та вчера ми позволи да го пипна, а аз това и чаках, оказа се, че зъбчето се държи на косъм и почти само си падна.