Ние сме приготвили папка, или по-скоро кутия с ластици, само за нещата по рисуване. Тях няма да ги мъкнат непрекъснато. Щели да им стоят в шкафчета в училище.
!!!
Първолака Даниел ми е едно малко мързеливо момченце. Знае повечето неща но го мързи да решава. Имаме и малко бебе вкъщи но се старая да обръщам повече внимание на Дани, за да не се чувства забравен сред "бебешката обстановка". От една седмица имаме ново шкафче за учебници и пособия. Сложихме му го в детската и постоянно го отваря и си го разглежда сладура. Ето такъв- http://www.aron.bg/catprod_81/product_660.html от Арон, не е много скъп и побира доста неща вътре. Училището ни е много далече от дома на 40-50 минути пеша. Водя го пеша за ръката ако вали с чадъра и си носим резервни дрехи ако се намокри. С количката и бебето до училище малко е гадно но се свиква. Записах го на китара и рисуване. За закуска му давам един банан и сандвич, джобни давам по 60 ст. на ден но той рядко ги харчи за солети или мляко от кафе машината, боклуци му е забранено да купува. Останалите парички са в касичката и си събира сега има 8.34 лв и е горд със тях чуди се за какво да ги изхарчи и реши че в понеделник като отиде на училище ще си купи нещо от книжарницата. 

. 
. Станал е голямо момче 140 см 
Па и нещо пропускам 100 %! Ама готино ми беше, яко си уплътнявах времето, само дето баба ми хвърчеше като торпила по мене да ме развозва!