Отговори
# 690
Mишелка е с разтройство  Sad Откачам от притеснение, дано и отмине бързо  Praynig
  Бобченка тук http://www.bgsreshta.com/content.php?page=tv&channel=7 можеш да гледаш БГ телевизия безплатно, не прекъсва, ако нета ти е добър, само се рег. Но и аз да застана зад мнението, че само турски бози и простотии дават. Аз само дискаваритата и музикалните гледам, за деца нищо няма, последния път чух тъпанар в едно филмче и бях ядосана доста  #Cussing out

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 01:07 от tsvelichkova

# 691
  • София
като ви гледам имате май мнооогоо свободно време  Wink 11 страници за малко повече от 24 часа  :ooooh сори, ама това вашето няма изчитане  Crossing Arms
И за да не връщам стари теми, ще коментирам само най-най-последната, че и най-ми харесва (писнаха ми тези бебешките), а именно - телевизията.
МИли мами от чужбина - не ви трябва БГ-сат. Първо - не дават почти нищо, подходящо за деца. Само сутрин по Дисните, от 7:30 до 8:30 и то са 3 филмчета, дето въртят едни и същи серии вече половин година, знам ги вече на изуст. Другите детски канали са Бумеранг и СN, но за мен и двата канала са доста агресивни  Thinking Да, има и един канал Супер 7, където дават в 90% от времето детски филмчета, не всички анимационни, на по-големите дечица може и да са интересни, аз лично не съм се заглеждала. Само в неделя сутин знам, че дават Барби, а Ида й е фен  Mr. Green По останалите канали все въртят едни бози, предимно турски, не че ако са латино ще са по-добре,  или филми, крайно неподходящи ,и като сюжет и като лексика, за деца ooooh! Аз като съм сама с малкия си пускам ФоксЛайф, ама и там едни глупави сериали са заредили ...  ooooh! Но така поне някой ми "говори", инае мога да откача. А Ида като си е вкъщи въртим ДВД-та, купени или свалени от нет-а, на Бг и др. чужди езици. Тя в момента си е харесала Шрек и го въртим поне по 3 пъти на ден. Отделно вчера ни донесаха ново ДВД - чужбинско, та тази вечер го гледа 3 пъти един след друг, то е45мин,, и накрая ми се затръшка като й го спрях  защото вече беше крайн овреме да влиза в банята  Naughty
Та мисълта ми е - ДВД-то е по-добре от ТВ-то, поне там може да оказвате родителкси контрол  Peace

# 692
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Мамита,моето тигърче днес става на 3 месеца  newsm03  и по повода черпя...

# 693
Нахълтвам с молба към мамите от Варна.

Ако има някой с час при Райков до 27ми Януари, дали би могла да вземе нашия час, който е в други ден (Понеделник 17ти Януари, 16:15ч.), а ние да вземем нейния?

Лепнахме вируса от Симона и се изреждаме всички да го изкараме и е някъв ад у нас, но по-важното е, че във Варна отсядаме при семейство пак с малко дете, и ако мога да отложа малко часа при Райков, мартин ще пропусне малко от лекциите и така, няма да застрашим детенцето им и то да изкара вируса.

Може и на лични.

Оф моя мина на 10ти, но тогава даваха за 23ти часове, пуснал допълнителен ден. Ако искаш  опитай по телефона ако не си.

# 694
Честити месечинки!Да са здрави и да папкат бебоците  bouquet
Мишанка,  smile3525 да спинка малкия Несторчо, че и мама покрай него. Heart Eyes

# 695
Добро утро     bouquet
Мишанка, да ти е здраво тигърчето! И всички месечковци днес да са живи и здрави и да слишкат!
За телевизията и аз да се изкажа  Blush ние се абонирахме за бгтелевизор. Аз лично не бих подновила абонамента за другия месец,но на мъжът ми му е интересно да гледа новините когато е тук. Аз гледам от време на време някой сутрешен блок или Гала. Като цяло не ми липсва бг телевизията с всичките тези негативизми,които леят. ( не че на други места по света ги няма). Детски програми има една, нпо която не висях нищо интересно за Ади. Да не говорим , че съм и потресена от преводите на доста детски.
Тсвеличкова, само да не се обезводните. Даваш ли нещ за разстройството?

# 696
Добро утро момичета!Храних дребито в 6 часа и така и не си легнах Confused

MISHANA13,честита месечинка на бебчо!Да ти е живо и здраво детенцето и много да слушка!
tsvelichkova,малката не е имала разстройство до сега,по-скоро беше в другия полюс.Вярвам педиатъра ще ви помогне!
Oleto,за съжаление не мога да помогна.Този лекар ортопед ли е?Защото ние ходихме в МД при д-р Живков(много е добър като специалист)...Та ако е ортопед,отменете часа и си запишете при нашия лекар за когато оздравеете.Става лесно,има часове...Ще дам подробности ако искаш Peace
Още веднъж благодаря на всички за отговорите по моя въпрос   bouquet  Вчера да ви кажа,като прочетох поредния успокоителен пост за лимфните възелчета и като грабнах щерката в ръце,толкова силно си я нагушках,целувах си я и й се радвах...Така си я разнасях из къщи сума ти и време Heart Eyes с усмивка на лице...
За сериалите...аз от години не гледам сапунки,но от известно време като се събудим сутрин,цъквам на Нова,гледам Гала,след нея всички сериали до 17 часа(като се върне мъжото ми сецва глупостите)...То не бяха гръцки,бразилски,турски,немски сериали Mr. Green В повечето случаи само слушам докато се занимавам с малката алармичка Flutter Вие оставяте ли бебетата ви да гледат ТВ?Защото моята е влюбена в телевизора,ако я оставя ще гледа цял ден,но не зная дали не е вредно?Тв.то ни е от плоските,те уж нямат вредни излъчвания newsm78
Ох,това със захранването почна да ме ошашква,кое как,кога...Добре че сте вие да се сверявам с вас  Hug

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 07:30 от bubka:)

# 697
Flufi, да след всяко кърмене. Всъщност без едно на ден. Цедя се от 3 дни. Но си мисля, че всичко заедно даде ефект - цедене, повече вода и храна, както и лактогонния чай. По принцип има и хомеопатични лекарства за увеличаване на кърмата.
Но аз сега не знам като се е увеличила дали да продължавам в същия дух или не. Че да не си докарам пък хиперлактация  newsm78 какво ще кажат консултантите   bouquet
Марис, чакай, че не схванах, какво е наложило това цедене? Иначе достатъчно течности, здравословно и редовно хранене, лакто- чай с мярка и..редовно ефективно сукане са основните неща. Понеже после споменаваш за напрегнати гърди...това вече не е съвсем ОК и може би ще е по-добре да намалиш цеденето. Нека бебето определя нужното количество  Peace
Мерси за отговора. Цеденето се наложи по простата причина, че ми намаля кърмата. И аз си мисля, че може и да съм се изсилила малко със стимулацията, защото са ми постоянно напрегнати гърдите. Сега продължавам с водата и храната и дано да стане

# 698
Здравейте мамчета! Лелеее колко сте изписали-едав смогнах да ви изчета.
Първо - честита месечинка на бебетата Нестор(мама Мишана), Марая(Ева 86) и Никола(мама Барбалетка). Да са живи и здрави и много спокойни бебчета!
Позитив-за настинка на мен ми бяха изписали лекарите Ефералган и съм много доволна-три пъти на ден по едно разтваряш-казаха,че е безвредно за бебо. И сега дори като се усетя,че нещо не ми е много в ред, пак вземам и пресича.
За Вигантола-добре,че ви прочетох-сега ще поръчаме и ние от Румъния да ни донесат-нали поне сме почти на границата. Laughing
За нощната лампа-и с батито, и сега с Яни спим на нощна лампа-не съм спокойна ако не мога да я виждам нощем. още повече ,че и ние повръщаме често- и на нас доки ни каза,че щом си наддава нормално е ок.
В сряда вечер бяхме на консултация и резултата е 6150 кг и 60 см. Биха ни пентаксина.Дадох вечерта панадол и на сутринта след това пак е ок. Сега пак ще ходим в сряда за още една ваксина-не разбрах дали за стрептококите или какво беше. newsm78 Трябвало и двете да се сложат втория месец, но понеже пентаксина е достатъчно силен, ни казаха след седмица другата.

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 09:12 от p0liglot

# 699
  • В сърцето на моите съкровища...:)
p0liglot, 2 месец се слага пентаксим-а и Синфлорикс-а, срещу пневмококови инфекции . На нас ни ги сложиха заедно в един ден. Доста са болезнени понеже са мускулни и поради причина нашата доки ни дава по-голям интервал между боцканията.  Peace Те са с 3 приема.

Да не забравя честити месечинки и на останалите бебоци! Нека са ни живи, здрави! Да имат щастливо детство изпълнено с много радости и пакости!  Hug  Heart Eyes

# 700
За БГ телевизията не ми се коментира ooooh! . Аз почти не го пускам тв-то. Но гледам доста сериали,които си свалям от торентите - Двама мъже и половина, отчаяни съпруги, по-добре с теб и много други Crazy . Да живеят америкаците Mr. Green

# 701
Привет и честити месеченки на родените на тази дата!!!
Лудрес, и през деня е неспокоен, но най-вече вечер след банята започва големия рев. Лекарката като го прегледа каза, че са колики. А за венците не е ли още рано? Какви са симптомите? Алекс си бута ръцете в устата доста често.
Приятен ден на всички!!!

# 702
Цвети, как сте?

Скорпионче, ами и аз мислех че е рано. Но ето няколко бебета са със зъби вече. А Нико определено го дразнят. Че и го боли и капвам за облекчение.

Честити месечинки!

Полиглот, много ви е голяма мадамата. Направо скрива Нико в малкия джоб.  Laughing

Бубка, не се шашкай за захранването. Изглежда сложно, но не е.
Само увереност и търпение се иска.

# 703
Мила, сестра ми нали има щерка връстничка на Мила, ми казваше, че детските по българската тв са много агресивни, а аз не ѝ вярвах. Но наистина ѝ вляеха зле  и сестра ми прекрати тв'то! Сега гледат анимация по един турски канал, страхотни неща са, даже аз се заглеждах понякога Mr. Green, много поучителни и смешни предавания.
За сериалите било то турски или бразилски все смятам че са загуба на време. У нас телевизор не се пуска. Да не говоря, че докато бяхем в София живеехме без телевизор и изобщо не усещах липсата му. Права си, че качеството на тв спадна адски - всичкия шоубизнес се върти около чалгата, а и новините не са далче от там, а в печатните издания граматически грешки колкото щеш Rolling Eyes Във вашия случай обаче ще е добре заради езика да имате бг тв...
Цвети, и според мен се допитай до лекар как да не допуснеш да се обезводни Мишел. Да не е вирус някакъв или нещо, което си яла ти?
Мишанче, да ти е жив и здрав Нестор. И послушен Grinning

# 704
  • Stavanger,Norway/ Varna
Снощи гледах по ЮтЮб-а Биг Брадър 4. Божееее накъдеотива новото поколение бе хора  Shocked. Ама направо съм в шок.
Незнам, прибирам се в България само веднъж годишно- лятото. Някак не успявам да вникна добре в атмосферата, защото нарочно си ходя с нагласата на турист, готова на забавления, да се наям с вкусната ни храна, да се находя на плаж, да се видя с роднини и приятели. Винаги се настройвам да не виждам негативите и да се кефя на краткия едномесечен престой там. И успявам. Слагам розовите очила и почиваката ми си минава страхотно.
Като гледам, обаче, такива риалитита направо получавам културен шок ви казвам. Сякаш не бяха такива преди хората,знам ли.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт